Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: zítra nadhodnoty - než mě odnese čas...do Tesca
Scorpio, díky i Tobě...as usually, skvělý! Ještě teď se směju. Ad dření: dřeme, ale to se v Exploringu nikterak neprojeví, cha! Podvečerní ok - těším moc. Ad hezký večer: závisí na tom, jestli mě zase zatknou a jakej bude bordel v kucyhni, ale já se s tím nějak srovnám, s obojím -a kazit si ho nebudu. Budu M. Ad dobrou chuť: ta bude, potože Scorpio! Prvně ale v Tescu koupím deset obřích pizz a těma ucpu hubu Kyorgovi. Až bude sténat přesycením, pustím se do medvídkové tašky! Ad dobrou noc: jagu - nosferratu má před sebou v tuhle chvíli nejmíň šest hodin do "noc". Je plná sil. Zase bude vedvě ráno psát Heinrovi výkřiky "Jsem nejsilnější žena na světě, třes se, srabe!", to cejtím v kostech. Hope to see U soon, very soon. A kdyby až po dření - brou noc,BF, brouká jagu. -
« zítra nadhodnoty
Jagu, díky moc za příjemný čas! As usually :-). Zítra sice dřeme, ale to je malou překážkou v rozvoji exploringu! :-) Pokud u Tebe ok, tak u mě podvečerní session v pohodě! V případě nouze, kontakt na scorpia máš :-)) (...A: jaké nouze? Q: jakékoli! :-) ) Hezký večer, dobrou chuť a dobrou noc! -
« Re: Doubts? - No doubts - cars zase po čase
Já vím, že o moc nepřišla...krutě nepohodlný, krutě blbý v zimě, krutě pitomý odpružení...ale ten sen! Ta deprivace! Vraťe mi můj sen! Ale vlastně ne, už má jinej, lepší,jménem Expo. A dalších milión v zásobě. Ereso is over. -
cruel twice! ... o moc jsi nepřišla, jezdil kamarád, sralo se to a sralo se to a sralo se to ... to bylo furt kotouče v háji, motor netáhne, kotouče v háji, motor cuká ... pak to rozložil na prvočinitele o strom a byl klid ... kupodivu se mu moc nestalo. -
A já po něm tak toužila! Byl to můj dětskej sen ze začátků motorismu! To auto jsem viděla na ulici a jak okolo mě na zastávce 14 ve Vodičkový projelo, tak mi urvalo srdce a zase zmizelo! Když jsem si ho mohla koupit, Mordy zakázal, šek nevydal! Plakala jsem magnátovi na rameni, že Mordy zlý, zlý a víš co mi magnát řek? Ten samej chlap, co si mě najímal na tajný operace a "cenil si mého analytického mozku"? Prej "to si fakt nemůžete koupit, to by si každej myslel, že ste si to vyšukala!" Grrrr!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!