Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:04

« Re: Morgen - foto - dostalo Scorpio?

Cha! nechat ušít! Cha, leda tak u Knížete ve Vídni! Už jsi si zkoušel coby žena nechat něco tady ušít? Nemohl, protože nejsi žena. jagu poznatek: anonymní krejčíři či špičkové návvrhářky, všechno je to jeden xindl! Šijou, šijou, na topole podle skal, ale blbě, draze a po termínu! Například paní Švířová má pro mě rozešitý čšaty na promoci tak dlouho, že od zadání jsem už promovala dvakrát!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:02

« Re: Morgen - alarm

než alternativní, spíš cyklický ... prostě sám sebe houkáním aktivoval k další činnosti! Šmejd jeden!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:59

dostalo! právě stahováno! ... btw ... jasný, ty dámský strojky stojej za * :-). Ad sako again ... ušít, nechat ušít! btw again ... taky nerad po kšeftech s hadrama, žena ráda, já děsně nerad! Tam proklatě málo offroad-biko pitominek :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:54

« Re: Morgen - ranní M

Happy jagu! happy staff, který ani neví, že je happy! No...posílala jsem ho trochu s obavou, protože vím, že na rozdíl od Jagu, která jak víme, mejl zásadně pracovně nepoužívá, Scorpiovi chodí stotisíce mejlů s kravinama a nechtěla okrádat o čas! Už jsi viděl kyborga? A vidíš tam to "odpor je marný, my jsme kyborgovéů? takhle dementně se směje vždycky, když něco provede a já likviduju (alternativně se záchrannými sbory) následky.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:50

« Re: Morgen - alarm

Hahá, byl to tzv. alternativní alarm (vysvětlím v M/Pl, je to politicky nekorektní). Chudáku Scorpio...já Tě vidím, jak tam sténáš...a kleješ, muka.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:50

« Re: Morgen

AHOJ! ... likviduju stotisíc mailů, co jsem na ně včera neměl odvahu :-) ... tak skenuju i MC :-) Tím ranním pozdravem jsi mi úžasně zvedla náladu, za což Ti musí být staff tady vděčný, protože nevrlý a nevyspalý scorpio je smrtící kombinace! Prostě SCORPIO :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:49

dostalo? / :-))) /...poslala jen pár, aby nezahlitla a neodváděla od dření. Ad sako: VONI pořád něco vyhazujou a nahrazujou novým (za cizí, samozřejmě)....já ne. Víš, jakej je problém na jagu koupit sako? Peklo! A jak nesnáším chodit po obchodech se sakama? Grrr! zabiju je. Poznámka: sako bylo vyhozeno, protože se blbci domnívali, že je STARÉ a patří NIKOMU. Totéž bohužel vztáhli i na můj pánský holicí strojek Braun. Zabiju je všechny.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:46

k sousedovi přijelo příbuzenstvo. Tomu autu houkal alarm co pět minut ... CELOU NOC! resp. asi od dvou do sedmi! A kdyby jenom houkal. Byl to takovej ten přiblblej soubor houkání a pitomejch melodií!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:45

Scorpio! Ty zde! Ahoj!!! ad grrr - jagu nepsomívala :-)) jen se mlátila, muka, muka.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:42

Grrrr :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:42

« Re: Morgen - foto -

:-) občerstvit fotografiemi :-) ... to je hezký! Kam píšeš ? ... ať si to můžu přečíst :-) Zajímá!
    Ad sako: stejně bys ho časem vyhodila a nahradila jiným :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:37

Ad alarmy: hahá....pardon :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:34

Dření...daří...moc ne, zatím! Proto jsem se byla občerstvit fotografiemi! Ale zase je jdu popohnat - a sebe taky. Jen musím ještě rychle napsat nějakou pitominu do odborného časopisu, ostudy zas bude pytel. Ráno jsem nenašla sako, které ještě v sobotu bylo na raminku v šatne - hádej, kde je? V kontejenru. Kde je kontejner? V Chabrech.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  10:07

Morgen! ... tady se začíná dřít, ale hodně zvolna. Což mi radost zrovna nedělá! Navíc noc strašlivá! (Grrr ... Některý montéři autoalarmů by se nad sebou měli zamyslet.) Ad dření ... ať se daří! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  09:44

« Morgen

Dneska teda se jako nekompromisně dře, ale přesto, just briefly: Mórgen!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  19:29

« Re: zítra nadhodnoty ...pokračování loučení

Ad kit quotation :-))))))))) happy U remeber!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  19:27

« Re: zítra nadhodnoty - než mě odnese čas...do Tesca

Scorpio, díky i Tobě...as usually, skvělý! Ještě teď se směju. Ad dření: dřeme, ale to se v Exploringu nikterak neprojeví, cha! Podvečerní ok - těším moc. Ad hezký večer: závisí na tom, jestli mě zase zatknou a jakej bude bordel v kucyhni, ale já se s tím nějak srovnám, s obojím -a kazit si ho nebudu. Budu M. Ad dobrou chuť: ta bude, potože Scorpio! Prvně ale v Tescu koupím deset obřích pizz a těma ucpu hubu Kyorgovi. Až bude sténat přesycením, pustím se do medvídkové tašky! Ad dobrou noc: jagu - nosferratu má před sebou v tuhle chvíli nejmíň šest hodin do "noc". Je plná sil. Zase bude vedvě ráno psát Heinrovi výkřiky "Jsem nejsilnější žena na světě, třes se, srabe!", to cejtím v kostech. Hope to see U soon, very soon. A kdyby až po dření - brou noc,BF, brouká jagu.
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  18:27

« zítra nadhodnoty

Jagu, díky moc za příjemný čas! As usually :-). Zítra sice dřeme, ale to je malou překážkou v rozvoji exploringu! :-) Pokud u Tebe ok, tak u mě podvečerní session v pohodě! V případě nouze, kontakt na scorpia máš :-)) (...A: jaké nouze? Q: jakékoli! :-) ) Hezký večer, dobrou chuť a dobrou noc!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  18:08

« Re: záchvaty nad staffem - divnej škorpio

potěšit slovem, to umí Jagu jako málokdo!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  18:06

« Re: Doubts? - No doubts - cars zase po čase

:-) BTW Expo v M. Neboj, sem tam každý auto potřebuje doktora. Věř, že existují i další stroje rovnako dobré a schopné :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…