Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Morgen - alarm
Já to myslela jinka...jako co do kvality té melodie...že evokuje...to sem prostě psát nemůžu, M. Jo - včera jsem kyborgovi vyhodila občanku (už ztratil letos čtyři) z vokna do pasáže Rubín. Když jsem jsem pojedla medvíky, tak jsem se uklinila a šla jí zase sebrat. -
« Re: Morgen - foto - dostalo Scorpio?
Cha! nechat ušít! Cha, leda tak u Knížete ve Vídni! Už jsi si zkoušel coby žena nechat něco tady ušít? Nemohl, protože nejsi žena. jagu poznatek: anonymní krejčíři či špičkové návvrhářky, všechno je to jeden xindl! Šijou, šijou, na topole podle skal, ale blbě, draze a po termínu! Například paní Švířová má pro mě rozešitý čšaty na promoci tak dlouho, že od zadání jsem už promovala dvakrát! -
dostalo! právě stahováno! ... btw ... jasný, ty dámský strojky stojej za * :-). Ad sako again ... ušít, nechat ušít! btw again ... taky nerad po kšeftech s hadrama, žena ráda, já děsně nerad! Tam proklatě málo offroad-biko pitominek :-) -
« Re: Morgen - ranní M
Happy jagu! happy staff, který ani neví, že je happy! No...posílala jsem ho trochu s obavou, protože vím, že na rozdíl od Jagu, která jak víme, mejl zásadně pracovně nepoužívá, Scorpiovi chodí stotisíce mejlů s kravinama a nechtěla okrádat o čas! Už jsi viděl kyborga? A vidíš tam to "odpor je marný, my jsme kyborgovéů? takhle dementně se směje vždycky, když něco provede a já likviduju (alternativně se záchrannými sbory) následky. -
« Re: Morgen
AHOJ! ... likviduju stotisíc mailů, co jsem na ně včera neměl odvahu :-) ... tak skenuju i MC :-) Tím ranním pozdravem jsi mi úžasně zvedla náladu, za což Ti musí být staff tady vděčný, protože nevrlý a nevyspalý scorpio je smrtící kombinace! Prostě SCORPIO :-) -
dostalo? / :-))) /...poslala jen pár, aby nezahlitla a neodváděla od dření. Ad sako: VONI pořád něco vyhazujou a nahrazujou novým (za cizí, samozřejmě)....já ne. Víš, jakej je problém na jagu koupit sako? Peklo! A jak nesnáším chodit po obchodech se sakama? Grrr! zabiju je. Poznámka: sako bylo vyhozeno, protože se blbci domnívali, že je STARÉ a patří NIKOMU. Totéž bohužel vztáhli i na můj pánský holicí strojek Braun. Zabiju je všechny. -
« Re: Morgen
Dření...daří...moc ne, zatím! Proto jsem se byla občerstvit fotografiemi! Ale zase je jdu popohnat - a sebe taky. Jen musím ještě rychle napsat nějakou pitominu do odborného časopisu, ostudy zas bude pytel. Ráno jsem nenašla sako, které ještě v sobotu bylo na raminku v šatne - hádej, kde je? V kontejenru. Kde je kontejner? V Chabrech.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!