Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Morgen - foto - dostalo Scorpio? - promoce
"Sendejte si ten šátek a nekažte důstojnost ceremonie!" - "Ne." "Sendejte!" - "Nesendám!" "Sendejte, nebo váš nevpustím do auly!" "Tady jsme na akademické půdě, ostrůvku názorové svobody!" "Nehodlám s vámi diskutovat!" - "Nesendám" (a pak přijde děkan a řekne, ať mě nechá bejt, že na to nemá nervy). Mopslíci vítězí! -
« Re: Morgen - foto - dostalo Scorpio? - promoce
BTW...nakonec jsem vždycky šla v tom, v čem chodím normálně. S jedinou výjimkou - mám takovou obsesi, že vždycky musím promovat se svým rudým motorkářsko-pankáčským šátkem Levis (dostala od španělského revolučního básníka) na krku! nevím proč! navíc v tom vypadám jak idiot a vždycky se pohádám s ceremoniářkou! -
« Re: Morgen - alarm
Já to myslela jinka...jako co do kvality té melodie...že evokuje...to sem prostě psát nemůžu, M. Jo - včera jsem kyborgovi vyhodila občanku (už ztratil letos čtyři) z vokna do pasáže Rubín. Když jsem jsem pojedla medvíky, tak jsem se uklinila a šla jí zase sebrat.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!