Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

17.07.01  16:39

« I don´t know why? ... that is the why it is!

The game of live ... is hard to play! ...chce to paňáka. GU* TO JE SYLA!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  16:05

« Re: Svačinka

dobrou chuť ... jsi tu ještě?
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  15:47

« Svačinka

Jagu happily zkrmuje nasyslenou část Baerentasche. Happy jagu! Ňam.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  15:37

« Jump in ...jump out

Jagu žije! Dření přerušeno vynucenou technologickou pauzou (Stoupa team zavolal). Již zpět. Kauza odborný článek se zajímavě vyvíjí, cenzura útočí! Jagu neochvějná - take it or leave it, magazíne! See U! Těším!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  12:09

« Re: Morgen - foto - dostalo Scorpio? - promoce

Přesné! :-) bitek na akadamické půdě zažilo scorpio nesčíslně. Samozřejmě, že nejvíc problémů dělaj ti v "nižších řadách" hierarchie.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  12:09

Přesné! :-) bitek na akdamické půdě zažilo scorpio nesčíslně. Samozřejmě, že nejvíc problémů dělaj ti v "nižších řadách" hierarchie.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:34

« Re: Morgen - ranní M

Jde! Těším! See U soon!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:32

"Sendejte si ten šátek a nekažte důstojnost ceremonie!" - "Ne." "Sendejte!" - "Nesendám!" "Sendejte, nebo váš nevpustím do auly!" "Tady jsme na akademické půdě, ostrůvku názorové svobody!" "Nehodlám s vámi diskutovat!" - "Nesendám" (a pak přijde děkan a řekne, ať mě nechá bejt, že na to nemá nervy). Mopslíci vítězí!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:31

jasný, jde se dřít! Těším na next.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:24

napíšu...po dření. Musím, nerada, ale musím. Belzeluboš tady krouží jako sup! Otrokem ve vlastním domě! Otrokem v otcově domě...BTW - je třeba řešit porady krz různé otpimalizační přesuny...bych se o to už mohla taky začít zajímat, *.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:23

:-)) ... muka, muka ... souboj s ceremoniáři a jinými "váženými" činovníky ... hahá ... obrázky Chegevary na šátku a tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:21

těším na M, zajímá velmi, velmi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:21

BTW...nakonec jsem vždycky šla v tom, v čem chodím normálně. S jedinou výjimkou - mám takovou obsesi, že vždycky musím promovat se svým rudým motorkářsko-pankáčským šátkem Levis (dostala od španělského revolučního básníka) na krku! nevím proč! navíc v tom vypadám jak idiot a vždycky se pohádám s ceremoniářkou!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:18

« Re: Morgen - foto - dostalo Scorpio? - šitíčko

Neumí. Opravdu neumí. Celá řada veselých příhod, než vzdala pokusy. *. Jednou za rok Berlín je spolehlivější. Kdy tam byla naposledy, jagu? Loni v březnu s Katar. Kdy tam pojede zase? Jó, to se teda neví.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:14

« Re: Morgen - foto - dostalo Scorpio?

Ha! Žil v domění, že někdo šít umí! Takže neumí! Se dalo čekat! No tak to abys promovala ještě jednou :-) ... bay to nepřišlo vniveč :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:14

Writing - STR. V M. vysvěltím proč. A jak se to má s MaM. BTW - vyhrála duel tento týden. Radost. Aspoň něco.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:11

No stealing - great, happy to hear it! Poslala jsem Ti i foto "sedřená mládež" nebo tak nějak?
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:10

« Dření must go on

Scorpio? Ty už tu asi zase nejsi, tak já padám něco dělat, nebo udělám pouze oblíbné "jenom nic". See U later, tě-šííííím!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:09

Jagu nikdy neokrádá o čas! To si pamatovat! :-) ... zdokumentováno velmi pěkně! Úsměv Kybův ... hahá ... zejména v kombinaci kombinézou hasiče! Geniální! Jasně vystihující! ... btw kam píšeš? (DAI)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  11:06

« Re: Morgen - alarm

Já to myslela jinka...jako co do kvality té melodie...že evokuje...to sem prostě psát nemůžu, M. Jo - včera jsem kyborgovi vyhodila občanku (už ztratil letos čtyři) z vokna do pasáže Rubín. Když jsem jsem pojedla medvíky, tak jsem se uklinila a šla jí zase sebrat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…