Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Jump in ...jump out
Scorpio, už zde. vubec jsem tam nesla, samozrejme, radsi jsem sla napsat M, coz zabralo, protoze nez se tenhle kram prokouse na nejakou stranku - zabere to! budu na ten zachod asi chodit tak dlouho, jako se chystam na tu Homolku. heinrich me kvuli tomu dneska celej den buzeroval. Vracel mi nejsilnejsi zenu sveta! Prej "nejsilnejsi zena sveta a boji se k doktorovi". marne bylo volani, ze se nebojim, ze mam proste na starosti zabavnejsi veci! -
« Re: Jump in ...jump out
ad magazín: do těchto magazínů je odborných článků škoda, nikdo je nečte a i když náhodou,tak jim stejně nerozumí ... tyhle "časáky" odebírá sice každej, kdo má pocit, že by se měl "orientovat", ale ve finále čumí zpravidla jen do "indexu" page. 4, "rejstříku" page.38 případně do "skrz sklo", "společnost" ... tam se každej hledá, jestli jako náhodou :-) ...odvážnejší pak zabrouzdaj do "nové kampaně". A když už jó dlouho tráví čas v oné místnosti, tak zabrousej do "lidé" :-) -
« Re: Hola! - diakr. - co by chtěl
No, rozhodně nesmíš chtít něco tak výstředního jako to, co jsem požadovala po tescu na Náhrobní třídě včera já - nevídanou zpozdilost jménem růžový pepř. (Chtěla jsem nám s Kybem udělat lososový stejky. Neudělala, nebyl doma. Neudělala bych, ani kdyby doma byl, to to radši hodím kočkám). -
« Re: Hola!
Není u compu...už šli na pivo. To neobvyklé zdržení v byru bylo způsobeno poradou, která se protáhla do 17:30 (pak už byli tak nervózní, že jsem to rozpustila).). Jen prostě ve tři čtvrtě neměli ještě vypnutý počítače, protože řešili závažný problém, kam půjdou na pivo a hledali to na netu. Když jsem jednoho vykopla, tak nervozita ještě větší - asi že budu kontrolovat "History". nebudu, seru na to. Stejně vím, co bych tam našla. Navíc drahoušci to sice uměj mazat z dočasnejch složek, ale ne ze serveru, mohu tedy nakouknout kdykoliv.