Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: While waiting
Je tu doktor Tublatanka Tailor! Aha, ty vlastně ještě nevíš, kdo to je, protože je rozepsanej, ale po pěti pivech por jagu udělá cokoliv! Mohla bych ho poslat Ti sloužit! I když nevím, jeslti by to po těch pěti pivech nebyla spíše služba medvědí! No, rozhodně by Ti aspoň zapěl "Dnes sa len iba túlám, dnes ti dám iba pekné mená, dnes sa nemusíš bát" a další fláky, na které se specializuje jen co vypadne z byra! -
« Re: While waiting
ano, právní rozborky patřej mezi zábavnou literaturu, jen "tak trochu dražší" zábavnou literaturu :-) ... zejména pak od právníků, který tvrděj, že "se velmi fundovaně staraj" o scorpio´s companies. Málokdy to ale dosahuje zábavnostních kvalit, jako pojednání daňových poradců ... to je teprv soda s velkým S... hlavně vybrané pasáže (DPH, Daň z příjmů ...). -
« Re: Scorpio? - medication
Dostala jsem teď od dobré ženy AMERICKÝ prášky, ne vtip, je to UK, Warner - Lambert tuším, nějaký údajně úžasný prášky, nesteroidní, analgetikum, antirevmatikum etc, Ponstan Forte. Tady se neprodává a v UK je na předpis, v Austrálii jen verze 200 mg, já mám od ní 500. Četla jsem si na netu reference, složení, účinky, side effects, vypadá to na menší, zato účinější sajrajt, než je ibáč. zatím na sobě netestovala, protože mi bylo minulej tejden tak zle, že jsem se nedovážila experimentovat. Podívej se na to, jestli bys měl pocit, že by mohlo titanu ulevit, pak 454 (nebo 457). -
« Re: Jump in ...jump out - Das Klo
Myslíš? Já myslím, že tělo prostě zareaguje tak, že se radši povolí, než aby drželo dvorskou etiketu a zesnulo. Počkat - chlapi maj nějakej jinej měchejř? V anatomii nejsem nejzdatnější! Například dodneška nechápu, jak se dostává do oběhu zpátky krev, co jí roztrousej kapiláry! -
« Re: Jump in ...jump out - magazines Ii
zase proluka! nedoborovlná, nezamýšlená. Klumopr se zamýšlel a chrčel a hrkal! Asi provedu exchange soustruhů. Můj - staffům! Ad fight: dostanu se k tomu v M, je to zábavné! nejzábavnější je systém oblíbenců - jak si některý vynucujou, aby tam byli a jakejma prostředkama to dělaj! To by ses posral smíchy. Fakt. -
« Re: Jump in ...jump out - magazines II
:-)) jedna věc mě ale baví, sledovat ten boj mezi M&M a STR ... znám tam pár lidí a je prča se s nima na tohle téma bavit :-) Ad schované magazíny ... klasika! A nepučí a nepučí ... why? ... protože některé obrázky vystřižené! Předejít dotazům proč vystřižené ... protože odpověď: "to si doma dítě hrálo" ... je poměrně trapná :-) -
« Re: Jump in ...jump out - magazines II
Tento článek není odborný...je to klasický výplod chorého mozku. teda toho, co čtenáři magazínů považujou za chorý mozek. No, uvidíš sám. Musím přiznat, že když jsem to psala, tak jsem se dusila smíchy. Opět se potvrzuje - sám sobě nejlepším zákazníkem!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!