Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:09

« Re: While waiting

Je tu doktor Tublatanka Tailor! Aha, ty vlastně ještě nevíš, kdo to je, protože je rozepsanej, ale po pěti pivech por jagu udělá cokoliv! Mohla bych ho poslat Ti sloužit! I když nevím, jeslti by to po těch pěti pivech nebyla spíše služba medvědí! No, rozhodně by Ti aspoň zapěl "Dnes sa len iba túlám, dnes ti dám iba pekné mená, dnes sa nemusíš bát" a další fláky, na které se specializuje jen co vypadne z byra!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:05

« Re: Jump in ...jump out - Das Klo

To je specifická odchylka od normálu, kterou trpěl Guy de Maupassant? (a kterou trpí myslím dva naši současníci, jeden se jmenuje Michael Douglas a druhýho tu nemůžu jmenovat, ale střílím do vlastní rodiny :-))) )
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:03

« Re: While waiting

ano, právní rozborky patřej mezi zábavnou literaturu, jen "tak trochu dražší" zábavnou literaturu :-) ... zejména pak od právníků, který tvrděj, že "se velmi fundovaně staraj" o scorpio´s companies. Málokdy to ale dosahuje zábavnostních kvalit, jako pojednání daňových poradců ... to je teprv soda s velkým S... hlavně vybrané pasáže (DPH, Daň z příjmů ...).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:03

« Re: Scorpio? - medication

Dostala jsem teď od dobré ženy AMERICKÝ prášky, ne vtip, je to UK, Warner - Lambert tuším, nějaký údajně úžasný prášky, nesteroidní, analgetikum, antirevmatikum etc, Ponstan Forte. Tady se neprodává a v UK je na předpis, v Austrálii jen verze 200 mg, já mám od ní 500. Četla jsem si na netu reference, složení, účinky, side effects, vypadá to na menší, zato účinější sajrajt, než je ibáč. zatím na sobě netestovala, protože mi bylo minulej tejden tak zle, že jsem se nedovážila experimentovat. Podívej se na to, jestli bys měl pocit, že by mohlo titanu ulevit, pak 454 (nebo 457).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:58

myslím, u pánů může být takové specifikum, kdy pak může následovat varianta Tycho. Nejsem si 100% jistý, ale myslím, že právě Tycho tímto specifikem trpěl.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:57

« Re: Jump in ...jump out - inventura

pro nemoc zavřeno! Ne, nezavřeno, ale nenapsala jsem to, protože psala M. Ale přemýšlela o tom a rovnala v hlavě a v duchu črtala síťový graf....a dokud sloní paměťová kapacita stačí, lavhičky jsou safely in jagu´s heart.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:56

« Re: Scorpio?

titan break ... třeba se protáhnout!... pro ibuprofen. Moc sice nepomáhá, ale aspoň to nebolí!
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:55

« While waiting

Vzpomněla na obědní činnost....legal analysis...před fakturou se sice třesu hrůzou, ale asi jsem ňáká divná - ty právní rozbborky ty mě děsně bavěj! Nejvíc, když vychytám něco, co právník nedomyslel! Úchyl.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:54

« Re: Jump in ...jump out - magazines Ii

Velmi rád si to přečtu od Tebe! Znám to prostředí a zákulisí dost dobře a proto mě velmi zajímají Tvoje postřehy! Těším! BTW ... jak to vypadá s inventurou sklípku ?
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:52

« Scorpio?

Klo?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:50

Myslíš? Já myslím, že tělo prostě zareaguje tak, že se radši povolí, než aby drželo dvorskou etiketu a zesnulo. Počkat - chlapi maj nějakej jinej měchejř? V anatomii nejsem nejzdatnější! Například dodneška nechápu, jak se dostává do oběhu zpátky krev, co jí roztrousej kapiláry!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:48

« Re: Jump in ...jump out - magazines Ii

zase proluka! nedoborovlná, nezamýšlená. Klumopr se zamýšlel a chrčel a hrkal! Asi provedu exchange soustruhů. Můj - staffům! Ad fight: dostanu se k tomu v M, je to zábavné! nejzábavnější je systém oblíbenců - jak si některý vynucujou, aby tam byli a jakejma prostředkama to dělaj! To by ses posral smíchy. Fakt.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:43

« Re: Jump in ...jump out

no, myslím, že u pánů je možná i varianta Tycho ... u žen asi ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:42

« Re: Jump in ...jump out - and in again

Již zpět odkud? Z Water-Loo....vítězně!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:41

« Re: Jump in ...jump out - magazines II

:-)) jedna věc mě ale baví, sledovat ten boj mezi M&M a STR ... znám tam pár lidí a je prča se s nima na tohle téma bavit :-) Ad schované magazíny ... klasika! A nepučí a nepučí ... why? ... protože některé obrázky vystřižené! Předejít dotazům proč vystřižené ... protože odpověď: "to si doma dítě hrálo" ... je poměrně trapná :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:38

hahá...ok, jdu. BTW, prej to není možný, nemůže se to stát - krz pud sebezáchovy. Je pravděpodobnější pomočit se před císařem, než explodovat před císařem.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:37

« Re: Jump in ...jump out - magazines II

Tento článek není odborný...je to klasický výplod chorého mozku. teda toho, co čtenáři magazínů považujou za chorý mozek. No, uvidíš sám. Musím přiznat, že když jsem to psala, tak jsem se dusila smíchy. Opět se potvrzuje - sám sobě nejlepším zákazníkem!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:36

jdi na loo :-)) ať ne jako Tycho de B. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:35

« Re: technologická dvouminutovka

Nemám těchto magazínů! jsou zamčeny u pracovníka ve stole!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:35

« Re: magazines

hahá, přesný! Náš jeden staffer je častým hostem těchto rubrik, neb je fotogenický a vznosný, proč si myslíš, že se ke mě ani jeden z těch dvou časáků NIKDY nedostane? Protože si to pečlivě schovává!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…