Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:39

« Re: Scorpio? - medication - užívání - mofrium

No secrets. Will tell in M.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:34

takže víš. btw ... why (DAI)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:33

« Re: Jump in ...jump out - Das Klo

Yes, I think we do :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:31

se někdy stává :-) ...ale myslím, že si rozumíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:30

Poznala. Taktéž nedobrovolně. V šestnácti. Ano, radši dál od toho.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:29

« Re: Scorpio? - medication - užívání

nečetlo, ale s morfiem osobní zkušenost ... nedobrovolná, ale nutná ... je to hrozný svinstvo a u nás s tím zacházej(zacházeli) jak s vodou. Zkušenost, kterou je lepší nepoznat.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:29

nečetlo, ale s morfiem osobní zkušenost ... nedobrovolná, ale nutná ... je to hrozný svinstvo a u nás s tím zacházej(zacházeli) jak s vodou. Zkušenost, kterou je lepěí nepoznat.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:27

« Re: While waiting - VAT (ne 69)

Oni, teda ony, jsou moc fajn. A strašně akurátní. A mají dost zvláštní smysl pro humor, dlouho mi trvalo, než jsem na něj přeladila. Ad dialog - temné Scorpiovské hmmmm: hahá, muka!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:24

to máš kliku. Ne že bych měl špatný účetní, to ne, ale VAT termín se jim nedaří. Obvyklá, každoměsíční situace: 25. or 26. ...Q(s): "nebylo náhodou dépéhá ?" A: "ááááá * ... bylo!" ... (s): "hmmm".
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:23

hahá....tak jsem to nemyslela, já myslela, že mručíš, že o tom mluvím. Ale ty vlastně nejsi ten typ, co by se pohoršoval, takže zpět! A navíc totální nedorozumění, anatomie muže je mi ještě vzdálenější, než ženy, takže jsem myslela takový to co nesouvisí s věkem, ale je to 24 hodinové peklo. To má douglas. I jiní/jinej.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:20

Čelto Scoprio Zápisky mladého lékaře od Bulgakova? Tam o morfiu zajímavě. Brrr. Neberu to tak, ale úpím, když titan buší na dveře a křičí "Pusťte mě ven!", to se nedá nic dělat.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:19

sorry ??? ... to né!, "to není tak, jak si myslíš" ...já ještě mlád na to, abych trpěl tímto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:18

nevím, co nebo kdo zdobí tvou účtárnu, ale u nás jsou tety účetní, důstojné to ženy předdůchodového věku, okolo kterých chdoím po špičkách a s náležitým respektem. Jsou jako orlové! Víceméně se dá říct, že se bojím chodit do účtárny! Ale oni jsou na mě hodný, vlastně, všechno dělaj v kopiích (protože jagu), všechno dělaj s velkým předstihem (protože jagu) a dokonce mě krejou před Mordym (protože kardiak).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:17

existuje ... morfium! A pak už je to stejně jedno :-) ... nebre to tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:16

Aha, dík. To víš, zvídavej člověk narazí v debatě na ledacos. Sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:16

to je normální VAT stav ... tímhle syndromem trpí každej, kdo se k tomu přihlásil, či byl přihlášen. Už zítra podepisuješ? ...dyť bude teprv 18. ...to jsou tedy slušně rychlý, to se mi stát nemůže :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:14

Hrůza!!! Scorpio, to je hrůza! Copak neexistuje nic, po čem bys a) netpěl b) nepřišel o játra?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:12

jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:11

Čím to je, že jen co uvidím kdekoli napsaný tyhle tři písmena, DéPéHá, udělá se mi mdlo? Zejtra mám podepisovat, chachá. Ble.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  19:09

« Re: Scorpio? - medication

jsi moc hodná Jagu. Díky za nabídku, ale myslím, že to rozdejchám ibáčem (doufám, že rozdejchám). Znám ty prášky a škoda jich pro chlapy, ženě udělaj větší službu, právě proto, že menší svinstvo. Scorpio tělo už do sebe muselo nacpat takovýho svinstva, že ibáč je proti tomu v podstatě vitamín :-) ... jo, když je Scorpio pako, tak ať si užívá ... dobře mu tak!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…