Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Jump in ...jump out - Das Klo
hahá....tak jsem to nemyslela, já myslela, že mručíš, že o tom mluvím. Ale ty vlastně nejsi ten typ, co by se pohoršoval, takže zpět! A navíc totální nedorozumění, anatomie muže je mi ještě vzdálenější, než ženy, takže jsem myslela takový to co nesouvisí s věkem, ale je to 24 hodinové peklo. To má douglas. I jiní/jinej. -
« Re: While waiting - VAT (ne 69)
nevím, co nebo kdo zdobí tvou účtárnu, ale u nás jsou tety účetní, důstojné to ženy předdůchodového věku, okolo kterých chdoím po špičkách a s náležitým respektem. Jsou jako orlové! Víceméně se dá říct, že se bojím chodit do účtárny! Ale oni jsou na mě hodný, vlastně, všechno dělaj v kopiích (protože jagu), všechno dělaj s velkým předstihem (protože jagu) a dokonce mě krejou před Mordym (protože kardiak). -
« Re: Scorpio? - medication
jsi moc hodná Jagu. Díky za nabídku, ale myslím, že to rozdejchám ibáčem (doufám, že rozdejchám). Znám ty prášky a škoda jich pro chlapy, ženě udělaj větší službu, právě proto, že menší svinstvo. Scorpio tělo už do sebe muselo nacpat takovýho svinstva, že ibáč je proti tomu v podstatě vitamín :-) ... jo, když je Scorpio pako, tak ať si užívá ... dobře mu tak!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!