Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:32

« Re: mail - nechodí!

TOHLE nepití kafe křižuje svět bez ohledu na geografii...TYHLE chlapi nikdy nepijou kafe. Něco z nich vyzařuje, že víš, že neubdou pít kafe. A že nebudou taky dost jinejch věcí. Když se podívám na chlapa, tak to hned vidím, jestli pije kafe nebo ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:31

« Re: Výchova Zongů v Čechách

... založ prosím do sklípku. Je toho na sitcom! ... btw ako sa darí vo sklípku ... mám obavu, že se založené lahvičky zapráší a headliny se stanou málo čitelné ... rozhodně Jagu nepodceňuji, ale ten vine-list by se hodil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:30

« Re: Výchova dívek v Čechách - cosmic

"jako vždy" - to bude asiod stafferů!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:28

« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s

To ne...grammar na gymplu, nad rámec středoškolské později samostudiem, slova v knihách a ostatních zdrojích. Hraju se sebou takový hry - třeba vyjmenovat co nejvíc sloves od A, nebo popsat všechny součásti oka nebo postroje nebo tak, a když něco nevím, tak se někam podívám.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:28

zbytečno!, zbytečno ... bo so panáček v Silicon V. vaří čaj ... ale to se mi moc nezdá, je to amík, amíci lemtaj kolu a kafe ... britové čaj.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:26

měla ;-) ...jako vždy! :-) ... kde já to furt slyším ..."jako vždy" :-))) hahá
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:26

« Re: Výchova dívek v Čechách

Scorpio, to mi něco dost připomíná! Ty ostudy pro dozor a akce, která by neskončila špatně...hahá!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:24

Poslala další prošťuchovací. Už se nám to tam dost štósuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:22

knížky, časopisy a slovník .... z toho jsi se naučila engliš? Fakt?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:22

Smrtelně vtipný, Scorpio...hahá...jen kdyby to člověka tak netočilo! Ad Illy: myslím, že Bill určitě kafe nepije. Tyhle typy pijou jenom čaj! Nesnáším chlapy, co nepijou kafe a nejedí sladký.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:20

... ani radši nepředstavovat, i u mě takový veselý (ozdravovací) proběhlo jednou, pak už nikdy! ... skončilo to průserem a ostudou pro scorpio´s "dozor", předznamenalo to další vývoj. Divný, nevzpomínám na "akci", která by neskončila špatně. Proč? Kdo ví!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:20

Že čtu ty knížky a časopisy a občas se donutím podívat ba i do slovníku....na těch jazycích si to člověk uvědomí nejhustějc, jak toho víš furt víc a víc, tak si furt víc a víc uvědomuješ, že víš *.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:17

« Re: Night - NTB sere

asi ano...neumím. kyborg tvrdí, že PC doma JDE. Kam, asi? Leda tak do *.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:16

Hodné Scorpio je hodné, trpí se sister! Myslím, že jsem měla pravdu, s cosmic...fakt!
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:15

« mail - nechodí!

Bille, už jsi posvačil, partičku bridge zahrál, Illy proběhlo, tak že by jsme šli pomalu makat, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:15

A to nevíš všechno! Každej den dopoledne jsem musela chodit - na pohřeb! Vona tam zpívala, von šlapl měchy! A nutili mě modlit a byli pohoršený, že neumím otčenáš! Celej tedjden, každej den seděla na kůru a koukala dolů ¨- na rakev a truchlící! Peklo! Přesto se odmítla učit modlitby, byla jak kámen tvrdá, malá jagu!....doma pak nažrala kuřetem a bramborama a problila celou noc. Vydařená ozdravovna!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:11

btw kde jsi se naučila tak dobře engliš ?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:11

« Re: Night - NTB sere

ááá *! ... instalace ze serveru? ... to jsem ale nedělal, tak nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:10

auauau ... to je brutální! Hrozný ... nákyp, zemlbába, krupicová kaše, ta jáhlová hmota ... svinstvo, fuj. I když sem dneska nejedl nic a kručí, tak už radši ani nic nebudu ... éééé. Trpím zpětně spolu s Tebou, my cosmic sister.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:07

Dík! (The only one who could ever teach me :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…