Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: mail - nechodí!
TOHLE nepití kafe křižuje svět bez ohledu na geografii...TYHLE chlapi nikdy nepijou kafe. Něco z nich vyzařuje, že víš, že neubdou pít kafe. A že nebudou taky dost jinejch věcí. Když se podívám na chlapa, tak to hned vidím, jestli pije kafe nebo ne. -
« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s
To ne...grammar na gymplu, nad rámec středoškolské později samostudiem, slova v knihách a ostatních zdrojích. Hraju se sebou takový hry - třeba vyjmenovat co nejvíc sloves od A, nebo popsat všechny součásti oka nebo postroje nebo tak, a když něco nevím, tak se někam podívám. -
« Re: Výchova dívek v Čechách
... ani radši nepředstavovat, i u mě takový veselý (ozdravovací) proběhlo jednou, pak už nikdy! ... skončilo to průserem a ostudou pro scorpio´s "dozor", předznamenalo to další vývoj. Divný, nevzpomínám na "akci", která by neskončila špatně. Proč? Kdo ví! -
« Re: Výchova dívek v Čechách
A to nevíš všechno! Každej den dopoledne jsem musela chodit - na pohřeb! Vona tam zpívala, von šlapl měchy! A nutili mě modlit a byli pohoršený, že neumím otčenáš! Celej tedjden, každej den seděla na kůru a koukala dolů ¨- na rakev a truchlící! Peklo! Přesto se odmítla učit modlitby, byla jak kámen tvrdá, malá jagu!....doma pak nažrala kuřetem a bramborama a problila celou noc. Vydařená ozdravovna!