Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:37

« Re: Kyborg calling - leaving - vomitting man

hahá....sorry! Tak znovu: mátový čaj?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:36

« Re: Růžový se k červenýmu nehodí - nápad

hahá....VZ...chudák, zase mi ho bylo líto! Dost se to zvrhlo, ta debata...pamatuju si, že jsi mi psal nějaké doporučení o Mozart Kugeln z fetišárny, ale nevím, jestli si to pamatuješ Ty, protože Grappa :-))...to jsem neaplikovala, protože to už by byl totální průser. jagu jagu, ty * vožralá! Ježíš, nestihla jsem vlastně vysvětlit, co to je to "dělat * vožralou"...je to nevinné, ale zábavné!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:35

« Re: Scorpio? - medication - užívání - mofrium

komplikované VŠECHNO.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:34

« Re: Kyborg calling - leaving

no!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:32

to je moudré. :-) VZ a MH trochu problém ... hahá. Dobře jim tak!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:31

Vomitting man?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:31

Hahá...to známe! Komplikované vždy! Až zapeklité! "Ale mě to baví"...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:30

detoxikace právě probíhá :-) ... it´s going to be better.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:29

:-)) jen že by pak jako měli pravdu, že by to byl zfetovanej chat. Jinak jagu v tomhle opatrná. Prášky jen jednou za měsíc, zalévá vodou, chlast jednou za půl roku/rok (pak VZ a MH trochu problém, ale jinak neškodné, fety nikdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:28

frankly :-) ... netýká se titanu. Ad i v jiném ... scorpio sign ... sedí na scorpia teměř absolutně. Někdy výhoda, jindy šílenství. Komplikované vždy.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:27

Ale jestli Scorpio potřebuje detoxikovat, tak končíme hned, nechci tu lebku/hrana stolu, aby proběhla!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:26

« Re: Kyborg calling

Ne, kdepak. Na to, abych měla kuchyňskou arytmii, je vždycky času dost. Pěkně ho nechám vydusit. I když, je tzv. "olověnej-cíněnej". Když volal, jak že budu dlouho v práci, tak jsem říkala ironickým hlasem: "No, DOST dlouho. To víš, potřebuju psát mejly a najít si nějaký podklady na internetu a odesílat mejly a to doma nemůžu." Jako kdybych neřekla nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:24

No, nedá se říct, že by Jagu byla protiklad! Jen nemám ty titany, takže mi tolik neobjednávají. Ale rovněž umíněná a hrozná v tomhle. I v jiných, frankly. (Slovo frankly viděla poprvé kde? V Agátě)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:23

ne, raději ne! Pls. Není-li to nezbytně nutné. S Grappou se nesnáší ledacos.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:21

« Re: Kyborg calling

potřebuješ odjet?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:21

Inovace pro neviditelné pozorovatele, co se občas nudrží a vykřikují cosi o zfetovaným chatu: Ponstan+Grappa, že bys v tom jako nebyl sám!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:20

grrr VAT, grrr :-) ... zkus to, nenásledovat. Scorpio je v tomhle děsnej, umíněněj, všechno ví nejlíp (je to koneckonců jeho tělo, ne?) ... všechno vždycky odkládá a něpřemejšlí nad tím, až je pak z toho problém větší a větší ... všichni mu nadávaj a pokradmu někam objednávaj ... jenže není mu pomoci, není, protože SCORPIO!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:18

« Re: Mobile-net ...korytnačka

Jagu děkuje.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:17

« Kyborg calling

Nepodarek mě bombarduje smskama, v kolik že jako přijdu domů, na které neodpovídám. Teď volal a sondoval. Bylo to snad proto, že chce sám uchystat toho lososa, aby mě uchlácholil? Těžko. Pravý důvod je asi vyzvědět, v kolik je nejzazší doba, kdy má kvapně opustit domov (a bordel), aby se tam se mnou nepotkal.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:16

« Mobile-net ...

nebudu, myslím, že radši nebudu ... zavolám želvu. Odvezou, po poli jako obvykle :-) ... ta kombinace červeno-řůžová dává slušně zabrat, mrcha!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…