Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Růžový se k červenýmu nehodí - nápad
hahá....VZ...chudák, zase mi ho bylo líto! Dost se to zvrhlo, ta debata...pamatuju si, že jsi mi psal nějaké doporučení o Mozart Kugeln z fetišárny, ale nevím, jestli si to pamatuješ Ty, protože Grappa :-))...to jsem neaplikovala, protože to už by byl totální průser. jagu jagu, ty * vožralá! Ježíš, nestihla jsem vlastně vysvětlit, co to je to "dělat * vožralou"...je to nevinné, ale zábavné! -
« Re: Růžový se k červenýmu nehodí - nápad
:-)) jen že by pak jako měli pravdu, že by to byl zfetovanej chat. Jinak jagu v tomhle opatrná. Prášky jen jednou za měsíc, zalévá vodou, chlast jednou za půl roku/rok (pak VZ a MH trochu problém, ale jinak neškodné, fety nikdy. -
« Re: Kyborg calling
Ne, kdepak. Na to, abych měla kuchyňskou arytmii, je vždycky času dost. Pěkně ho nechám vydusit. I když, je tzv. "olověnej-cíněnej". Když volal, jak že budu dlouho v práci, tak jsem říkala ironickým hlasem: "No, DOST dlouho. To víš, potřebuju psát mejly a najít si nějaký podklady na internetu a odesílat mejly a to doma nemůžu." Jako kdybych neřekla nic. -
« Re: Scorpio? - medication - užívání - mofrium
grrr VAT, grrr :-) ... zkus to, nenásledovat. Scorpio je v tomhle děsnej, umíněněj, všechno ví nejlíp (je to koneckonců jeho tělo, ne?) ... všechno vždycky odkládá a něpřemejšlí nad tím, až je pak z toho problém větší a větší ... všichni mu nadávaj a pokradmu někam objednávaj ... jenže není mu pomoci, není, protože SCORPIO! -
« Kyborg calling
Nepodarek mě bombarduje smskama, v kolik že jako přijdu domů, na které neodpovídám. Teď volal a sondoval. Bylo to snad proto, že chce sám uchystat toho lososa, aby mě uchlácholil? Těžko. Pravý důvod je asi vyzvědět, v kolik je nejzazší doba, kdy má kvapně opustit domov (a bordel), aby se tam se mnou nepotkal.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!