Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Počkat - ztráta!
Scorpio! teď jsem si vzpomněla, co padlo za vlast (mj) při rekonstrukce jagu chyže pod horami v Lesbické! Citáty! Moje citáty na Das Klo! měla jsem jich plný stěny! Plný stěny popsany progreskama a tužkama na obočí a čímkoliv, co mi padlo pod ruku psalo na nátěr! A já blb si to nevyfotila! No co, tak tam nasbírám jiný, taky dobrý. -
« Re: Scorpio? - medication - užívání - mofrium
Jenže v tom to je...v M vysvětlím, co říkala Katar, kdysi dávno, když ještě seděly pod hvězdami. Krutá pravda. Pravda, zvěř obývající tuto kobku je v ní mírně démonizovaná, ale když se to zmírní o řád, pravda. Scoprio neví, kdo je Katar, proč nesedíme pod hvězdami a co je ta pravda! Lidový vypravěč Jagu se holt nezapře! Ale dozví se to, Scorpio se to dozví. -
« Re: Růžový se k červenýmu nehodí - nápad
hahá....VZ...chudák, zase mi ho bylo líto! Dost se to zvrhlo, ta debata...pamatuju si, že jsi mi psal nějaké doporučení o Mozart Kugeln z fetišárny, ale nevím, jestli si to pamatuješ Ty, protože Grappa :-))...to jsem neaplikovala, protože to už by byl totální průser. jagu jagu, ty * vožralá! Ježíš, nestihla jsem vlastně vysvětlit, co to je to "dělat * vožralou"...je to nevinné, ale zábavné! -
« Re: Růžový se k červenýmu nehodí - nápad
:-)) jen že by pak jako měli pravdu, že by to byl zfetovanej chat. Jinak jagu v tomhle opatrná. Prášky jen jednou za měsíc, zalévá vodou, chlast jednou za půl roku/rok (pak VZ a MH trochu problém, ale jinak neškodné, fety nikdy. -
« Re: Kyborg calling
Ne, kdepak. Na to, abych měla kuchyňskou arytmii, je vždycky času dost. Pěkně ho nechám vydusit. I když, je tzv. "olověnej-cíněnej". Když volal, jak že budu dlouho v práci, tak jsem říkala ironickým hlasem: "No, DOST dlouho. To víš, potřebuju psát mejly a najít si nějaký podklady na internetu a odesílat mejly a to doma nemůžu." Jako kdybych neřekla nic.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!