Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Nitrox
NoS - známe, pravda! Jagu probudila z narkózy o dvacet minut dřív, než měla, protože "optimální dávka" byla pro mopslíka dost slabý kafe na umrtvení! Dušení se intubací a následné pozorování dokončení operace při vědomí byl zajímavý zážitek!....ad motor - takže pěknej sajrajt. Jak si to tam jako lejou? -
« Re: Růžový se k červenýmu nehodí - nápad - opilé prostitutky
Bílé k srdci nepřirostlo. Vyprávěla příhodu, jak byla na večeři a měla objednat víno, kterému zcela demonstrativně nerozumí (ví, víc, než se tváří, tváří se jak idiot...voni se ty chlapy pak tak šíleněně předváděj, že se musím kousat do ruky, abych se nerozprskala)? Jestli ne, poví! Chacha, Scorpio, ty nebudeš mít soukromou knihu, ty budeš mít soukromou knihovnu! Spaktovat se s grafomanem, to je podařená taškařice! -
« Re: Růžový se k červenýmu nehodí - nápad - opilé prostitutky
správně! ... ad červený víno: slyšel zajímavý "odborný" názor zkušeného vinaře. Který víno je zdravější, červený nebo bílý? ... no vem to hochu tak. Když piješ bílý, čůráš bíle. Když piješ červený, čůráš bíle. Tak který? ... asi to má něco společnýho s těma krvinkama :-) -
« Nitrox
trochu mě to koplo, tak jsem se musela vrátit a v seznamu témat uviděla kobku "Nitrox - nejlevnější způsob drastického zvýšení výkonu" Co to je, takový Nitrox? Zní to dost podezřele! A nefunguje to náhodou i pro drastické snížení spotřeby? To bych potřebovala spíše! -
« Re: Růžový se k červenýmu nehodí - nápad - opilé prostitutky
A mě něco říká, že vytěžím pobyt na Market Place ještě minimálně jednou - v tomto směru! Zabavím klíče od střechy a budu tam kalit třeba s Gabi Scorpio víno a řvát nad střechami, že život je krááásny! Komu se to nelíbí, ať si vezme mošničku a odstěhuje se na Jižňák! -
« Počkat - ztráta!
Scorpio! teď jsem si vzpomněla, co padlo za vlast (mj) při rekonstrukce jagu chyže pod horami v Lesbické! Citáty! Moje citáty na Das Klo! měla jsem jich plný stěny! Plný stěny popsany progreskama a tužkama na obočí a čímkoliv, co mi padlo pod ruku psalo na nátěr! A já blb si to nevyfotila! No co, tak tam nasbírám jiný, taky dobrý. -
« Re: Scorpio? - medication - užívání - mofrium
Jenže v tom to je...v M vysvětlím, co říkala Katar, kdysi dávno, když ještě seděly pod hvězdami. Krutá pravda. Pravda, zvěř obývající tuto kobku je v ní mírně démonizovaná, ale když se to zmírní o řád, pravda. Scoprio neví, kdo je Katar, proč nesedíme pod hvězdami a co je ta pravda! Lidový vypravěč Jagu se holt nezapře! Ale dozví se to, Scorpio se to dozví.