Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:00

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení

Scorpio! Musím komentovat: 1) OPRAVDU chtít - opravdu chci....hluboce přesvědčená - jsem, ale bojím....musíš to cítit - cítím.... musíš tím dýchat a žít...to nevím, to asi ne, já spíš žiju offroudama, ale prostě ta afinita tam je velká k bikům 2) Musíš mít respekt, respektovat stroj - nemám s tím problém, pro mě je to paralela mezi člověk - kůň 3) nepřestat respektovat stroj - se stroji podobné vztahy jako s koníky 4) Helmu poskytnu - ty jsi tak hodnej! 5) boty pevné, ideálně kanady - kanady? Já? Bože! nestačily by jezdecký boty? Ale mám jen perka, ty nízký. 6) Virago 550....asi jo, když to říkáš Ty! Ale VON fakt říkal 650, ale VON to jenom lvastní, neučí. Hraje kulečník.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:00

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení II.

pravidlo č. 1. "biker si nikdy nesmí myslet, že už na biku všechno umí, nesmí ztratit respekt" pravidlo č. 2. "vždy platí pravidlo č. 1." Možná, že teď působím trochu negativně, ale věř prosím, že to tak není. Věřím, že mi rozumíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:57

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení I.

Samozřejmě, že nemusíš, ale chápeš jak to myslím.
    ad 1) bude-li vše vyjmenované v bodě 1 chybět, pak neprožiješ to o čem TO je. Ad 2) a 3) absence obsahu těchto bodů = vždy začátek konce.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:52

Velké překvápko! VELKÉ! Ale pár věcí k tomu: 1) musíš to OPRAVDU chtít, být o tom hluboce přesvědčená, že chceš, musíš to cítit, musíš tím dýchat a žít! 2) Musíš mít respekt, respektovat stroj! 3) Nikdy nesmíš přestat respektovat stroj! 4) Helmu poskytnu (snad bude sedět) 5) boty pevné, vysoké pro začátek ideálně kanady. 6) bude to Virago 550 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:48

« Večeře

Až budu někoho mít nerada, tak ho pozvu na večeři, kde mu předložím to, co jsem právě sama sobě uchystala - hemenex made in křoví. Vem jedno vejce od paní z Hrnčíř (ano, to jedno ze dvaceti, které zatím nebylo zkonzumováno kobylkami), rozpíchej žloudek zasyp Podravkou, je-li nějaká. Vraž to do mikrovele na dvě minuty. Doborou chuť!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:44

Po krátkém boji s panem vedoucím, kdy hlavní Jagu argumentační triumf tkvěl v drastické hloubce Mitsubishi De-coltu, jsem přemluvila osobu, aby mě přijala do autoškoly na motorky. Virago 650 prej. Potřebuju teď sice každou korunu, takže co bych nevyhodila pět litrů za autoškolu na motorky. A helmu, kterou musí mí z hygienických důvodů každý svou. A boty, protože na podpatkách to prej nejde.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:39

« Re: Nitrox - how to blend it

Na to, abych si dávala do auta jakoukoliv bombičku a cokoliv, co potřebuje tlakoměr, je můj koeficient vydrsnělosti zatím nedostatečný. Bombičky mají tendenci explodovat. Jagu má tendenci exploze přitahovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:38

« Re: Nitrox - správný kurs

:-) tak chutě do toho! ... nikdy! nikdy! :-) tp přece víš.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:36

« Re: Nitrox - správný kurs

V tomto případě, alespoň tedy určitě první půlka výroku platí stoprocentně - nezná-kopne-prokleje) jsem ten pravej vydrsnělej ofrouďák-biker! Jo , mám pro tebe to překvapení a silnou chuť se zase udat. S rizikem, že se mi pak budeš posmívat, i když se nikdy neposmíváš.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:36

:-) líbí se mi, že nad tím bloumáš: bombičku, hadici, tlakoměr a ventil(y) ... hodně to používaj dragsteři ... při nebo po rozjezdu to otevřou a se pak dějou věci :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:32

« Re: Nitrox

btw ... skutečně a správně vydrsnělej ofrouďák-biker to znát nepotřebuje, protože když se to rozbije a nejede, tak do toho místo opravování kopne, prokleje to a jde prolévat hrdlo nějakou zábavnou ohnivou vodou! Protože vydrsnělej ofroudista-biker NIKDY NIC NEŘEŠÍ! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:31

Jak? Jako za jízdy? To tam maj nějakou bömbičku? Sorry, že se ptám jak idiot, ale já se radši ptám jak idiot, než vůbec.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:29

trykama do toho (motoru) jde benzín, no a před ty tryky se vstřikuje nebo spíš vpouští NoS. Se to smíchá a jde do válce krz ventily.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:28

« Re: Růžový se k červenýmu - Harlequin privat label

:-)))) Supééér! Ráda, ráda to píšu pro Scorpio.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:27

Tryskama? Tak to teda nevím. To teda nevím ani jak vypadá! A jak se tam něco dá lejt už vůbec ne! hlavně, že jsem vydrsnělá ofrouďačka-bikerka!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:23

:-) Jo, jeden je upozorni a voni mu nadávaj, co ma tu drzost se drze budit! to známe! Pozn: představ si, že to samý má i jagu pes a jagu kůň! Oběma musej dávat narkózu třikrát a oni ze všech sil stojej na nohou, úplně polomrtvý, ale nedaj se. Když jsem viděla takhle poprvé Adinu, tak jsem se tam normálně rozbrečela, jak to zvíře bojovalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:21

« Re: ad M

Scorpio, uz jsem zpatky, byly tam dva, zase nechodej ty hlaseni radne! Zatim odpovedela na jeden, tedka lamu hlav s tim druhym, respektive se zamejslim! Zamejslym! Me taky nektery slova nejdou. Nikdy nevim, jestli se pise zkoncila nebo skoncila. A radu dalsich!
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:18

« ad M

odmysli si to "y" pls. :-) ... tohle slovo mi nejde, budu ho muset něčím nahradit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:16

« Re: Růžový se k červenýmu nehodí - nápad - opilé prostitutky

těším, těším na každý díl!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:16

vstřikuje se to před trysky. Viděl jsem to jenom na motorkách, v autech ne. Je to peklo! Stašná soda!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…