Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
Scorpio! Musím komentovat: 1) OPRAVDU chtít - opravdu chci....hluboce přesvědčená - jsem, ale bojím....musíš to cítit - cítím.... musíš tím dýchat a žít...to nevím, to asi ne, já spíš žiju offroudama, ale prostě ta afinita tam je velká k bikům 2) Musíš mít respekt, respektovat stroj - nemám s tím problém, pro mě je to paralela mezi člověk - kůň 3) nepřestat respektovat stroj - se stroji podobné vztahy jako s koníky 4) Helmu poskytnu - ty jsi tak hodnej! 5) boty pevné, ideálně kanady - kanady? Já? Bože! nestačily by jezdecký boty? Ale mám jen perka, ty nízký. 6) Virago 550....asi jo, když to říkáš Ty! Ale VON fakt říkal 650, ale VON to jenom lvastní, neučí. Hraje kulečník. -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení II.
pravidlo č. 1. "biker si nikdy nesmí myslet, že už na biku všechno umí, nesmí ztratit respekt" pravidlo č. 2. "vždy platí pravidlo č. 1." Možná, že teď působím trochu negativně, ale věř prosím, že to tak není. Věřím, že mi rozumíš. -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
Velké překvápko! VELKÉ! Ale pár věcí k tomu: 1) musíš to OPRAVDU chtít, být o tom hluboce přesvědčená, že chceš, musíš to cítit, musíš tím dýchat a žít! 2) Musíš mít respekt, respektovat stroj! 3) Nikdy nesmíš přestat respektovat stroj! 4) Helmu poskytnu (snad bude sedět) 5) boty pevné, vysoké pro začátek ideálně kanady. 6) bude to Virago 550 :-) -
« Večeře
Až budu někoho mít nerada, tak ho pozvu na večeři, kde mu předložím to, co jsem právě sama sobě uchystala - hemenex made in křoví. Vem jedno vejce od paní z Hrnčíř (ano, to jedno ze dvaceti, které zatím nebylo zkonzumováno kobylkami), rozpíchej žloudek zasyp Podravkou, je-li nějaká. Vraž to do mikrovele na dvě minuty. Doborou chuť! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
Po krátkém boji s panem vedoucím, kdy hlavní Jagu argumentační triumf tkvěl v drastické hloubce Mitsubishi De-coltu, jsem přemluvila osobu, aby mě přijala do autoškoly na motorky. Virago 650 prej. Potřebuju teď sice každou korunu, takže co bych nevyhodila pět litrů za autoškolu na motorky. A helmu, kterou musí mí z hygienických důvodů každý svou. A boty, protože na podpatkách to prej nejde. -
« Re: Nitrox - správný kurs
V tomto případě, alespoň tedy určitě první půlka výroku platí stoprocentně - nezná-kopne-prokleje) jsem ten pravej vydrsnělej ofrouďák-biker! Jo , mám pro tebe to překvapení a silnou chuť se zase udat. S rizikem, že se mi pak budeš posmívat, i když se nikdy neposmíváš. -
« Re: Nitrox
btw ... skutečně a správně vydrsnělej ofrouďák-biker to znát nepotřebuje, protože když se to rozbije a nejede, tak do toho místo opravování kopne, prokleje to a jde prolévat hrdlo nějakou zábavnou ohnivou vodou! Protože vydrsnělej ofroudista-biker NIKDY NIC NEŘEŠÍ! :-) -
« Re: Nitrox
:-) Jo, jeden je upozorni a voni mu nadávaj, co ma tu drzost se drze budit! to známe! Pozn: představ si, že to samý má i jagu pes a jagu kůň! Oběma musej dávat narkózu třikrát a oni ze všech sil stojej na nohou, úplně polomrtvý, ale nedaj se. Když jsem viděla takhle poprvé Adinu, tak jsem se tam normálně rozbrečela, jak to zvíře bojovalo. -
« Re: ad M
Scorpio, uz jsem zpatky, byly tam dva, zase nechodej ty hlaseni radne! Zatim odpovedela na jeden, tedka lamu hlav s tim druhym, respektive se zamejslim! Zamejslym! Me taky nektery slova nejdou. Nikdy nevim, jestli se pise zkoncila nebo skoncila. A radu dalsich!