Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
Jistě, že zapadlo! A mělo z toho děsnou prču, jako to dva Patroly vlekly ven a vono furt nic a nic ... "hmm, to je ňáký divný, za co to tam drží, to se nám nestává často, aby to speciál nevytáh sám... " ... prostě Scorpio! -
ad Cannes ... hahá ... se nedivím, že divil :-) ... oficiálně se to jmenovalo rozloučení se sezónou 00, nebo tak nějak. Taky jsem to nepochopil. Jezdila s Mikulenčákem v Hummeru! Se ani trochu nedivím, že Tě to "vzalo". -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení III.
Taky bojím, že to na mě upadne a zinvalidní. Kdo by živil Jagu? A kdo by živil příživníky, co je živí Jagu? Ale chci se to naučit aspoň fakultativně - jako kdyby něco, abych mohla sednout na motorku (pravděpodobně tu, kterou ve válečném boji zcizím neznámému vojínovi) a zmizet. Nebo abych mohla jet na Slapy. Opravdu nepředpokládám, a to mám v Jagu dost značnou víru, že by ze mě někdy byl Street fighter. -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení III.
jezdit jako neviditelný, neznamená se předvádět, to vyspělej biker nikdy nedělá. Nikdy! Znamená to jezdit, tak aby Tě ostatní nesejmuli, prostě aby k tomu neměli příležitost! Ostatní na silnici, to je největší nebezpečí pro bikera. Vždyť víš, zrcátka! -
Scorpio tam bylo? Jak to, že ho jagu neviděla? No, byla tak vyspídovaná, že neviděla nikoho! A navíc musela mít stažený vokno, protože fólie a soumrak a mírná šeroslepost, takže byla od bahna úplně celá horní půlka těla, včetně očí...i spodní, když vylejzala. Ad ukončovací - nechápu! Jak - ukončovací? My offrouďáci neznáme konec sezóny!...Mordechaj se divil, proč se z "promítání nominací do Cannes na letišti v Kbelích" vracím v tak šíleným stavu. "maj tam hroznej bordel," tvrdila s hektickýma skvranama v obličeji. -
Já to myslela spíš jako že si člověk nemůže myslet, že to má stoprocentně pod kontrolou a všechno už umí a že stroje docela cejtím....ale já nevím, asi není dobrý, že mám strach. Ale zase mít žádnej strach taky není úplně dobrý! -
to byla ukončovačka sezony offroadu ... (i když nechápu proč by to měla být ukončovačka :-), před zimou :-))... byl tam a ukrutně zablátil auto ... tři kilometry z toho lítalo bahno metry daleko :-) ... taky zapad :-) -
Jagu, k bodům 2) a 3) paralela tam sice je, ale hors s Tebou nenapálí ve stovce do zdi ani do auta, nevymrští Tě na 100 za 2,7 vteřiny, nepojede 280 km/h ... těch horsů krotíš i ve Viragu 550 hodně. K bodu 5) pevné boty jsou skutečně třeba, kůň nepadá na bok tak lehko jako bike ... bike váží hodně (i ten lehký) ... noha je křehká (zejména noha ženy).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!