Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:34

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení

Jistě, že zapadlo! A mělo z toho děsnou prču, jako to dva Patroly vlekly ven a vono furt nic a nic ... "hmm, to je ňáký divný, za co to tam drží, to se nám nestává často, aby to speciál nevytáh sám... " ... prostě Scorpio!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:31

ad Cannes ... hahá ... se nedivím, že divil :-) ... oficiálně se to jmenovalo rozloučení se sezónou 00, nebo tak nějak. Taky jsem to nepochopil. Jezdila s Mikulenčákem v Hummeru! Se ani trochu nedivím, že Tě to "vzalo".
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:30

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení - fear

I Scorpio měl zpočátku strach?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:29

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení III.

Taky bojím, že to na mě upadne a zinvalidní. Kdo by živil Jagu? A kdo by živil příživníky, co je živí Jagu? Ale chci se to naučit aspoň fakultativně - jako kdyby něco, abych mohla sednout na motorku (pravděpodobně tu, kterou ve válečném boji zcizím neznámému vojínovi) a zmizet. Nebo abych mohla jet na Slapy. Opravdu nepředpokládám, a to mám v Jagu dost značnou víru, že by ze mě někdy byl Street fighter.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:27

vím, že to vnímáš správně. Ad strach ... to není dobrý, strach třeba nahradit respektem. Pak je to OK, ale frankly ... každý má zpočátku strach, to je normální. Pak ho musí nahradit respekt.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:25

jezdit jako neviditelný, neznamená se předvádět, to vyspělej biker nikdy nedělá. Nikdy! Znamená to jezdit, tak aby Tě ostatní nesejmuli, prostě aby k tomu neměli příležitost! Ostatní na silnici, to je největší nebezpečí pro bikera. Vždyť víš, zrcátka!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:25

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení - love

Nevypadá to jako *. Vůbec to tak nevypadá! Poslední tak měsíc se změřuju na studium bikerů vs provoz a provozu vs. bikeři. Proto se taky bojím.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:23

« Doufám

...že pitomci fakt zase nechali ty dveře dokořán. Dokud bylo světlo, tak jsem se tam nešla podívat, protože Exploring. Teď je tma a já se tam nejdu podívat, protože se bojím vrahů. Radši na ně počkám u počítače.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:21

:-) vím, že jo. S bikem je to podobný, scorpio nechce Jagu zrazovat, to v žádném případě, jen ví, že to není žádná *, i když to tak možná vypadá. Proto to všechno, proto pravidla, proto ... a tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:21

Scorpio zapadlo...já myslela, že zapadá jen Jagu. A pak to pár lidí ještě tvrdí, že zapadaj, ale ve skutečnosti to maj určitě zmáknutý a říkaj mi to jen abych při vyprošťování hystericky neštkala hambou.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:20

Scorpio tam bylo? Jak to, že ho jagu neviděla? No, byla tak vyspídovaná, že neviděla nikoho! A navíc musela mít stažený vokno, protože fólie a soumrak a mírná šeroslepost, takže byla od bahna úplně celá horní půlka těla, včetně očí...i spodní, když vylejzala. Ad ukončovací - nechápu! Jak - ukončovací? My offrouďáci neznáme konec sezóny!...Mordechaj se divil, proč se z "promítání nominací do Cannes na letišti v Kbelích" vracím v tak šíleným stavu. "maj tam hroznej bordel," tvrdila s hektickýma skvranama v obličeji.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:16

Já to myslela spíš jako že si člověk nemůže myslet, že to má stoprocentně pod kontrolou a všechno už umí a že stroje docela cejtím....ale já nevím, asi není dobrý, že mám strach. Ale zase mít žádnej strach taky není úplně dobrý!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:15

to byla ukončovačka sezony offroadu ... (i když nechápu proč by to měla být ukončovačka :-), před zimou :-))... byl tam a ukrutně zablátil auto ... tři kilometry z toho lítalo bahno metry daleko :-) ... taky zapad :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:12

Jagu, k bodům 2) a 3) paralela tam sice je, ale hors s Tebou nenapálí ve stovce do zdi ani do auta, nevymrští Tě na 100 za 2,7 vteřiny, nepojede 280 km/h ... těch horsů krotíš i ve Viragu 550 hodně. K bodu 5) pevné boty jsou skutečně třeba, kůň nepadá na bok tak lehko jako bike ... bike váží hodně (i ten lehký) ... noha je křehká (zejména noha ženy).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:10

Ale vopravdická! Vyhnala mi z hlavy totálně, absolutně, dokonale i Mercedesy! I jaguáry! Já, Jaguára jaguárová už nechci XJR! Protože už jenom obludu!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:07

Od druhý minuty, co jsem do něj poprvý sedla. Od 4. prosince 2000, 15:00 v Hummer centru. Asi kráce. Mladá, zato intenzivní láska!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:04

jak dlouho žiješ ofroudama?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:04

Jako že se nemám předvádět? To nebudu, to se teda neboj! Spíš se budu třást hrůzou, aby mě někdo neviděl!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:03

pravidlo všech bikerských pravidel: "vždy jezdi tak, jako bys byla neviditelná".
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:03

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení II.

To není negativní! To já chápu! To ja fakt jak s koněma! Úplně stejný! Akorát bike se demonstrativně neleká kusu papíru na zemi, aby Tě moh vykopnout!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…