Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s
Musíš hrát ty hry, třeba když jedeš v autě. Tam Tě to nestojí žádnej čas, docela to funguje...ještě teda pak dohledat to chybějící výrazivo. ...ad studia: až když uměla...tam nikdy vlastně nic nenaučila, nebylo třeba, kupodivu. Na CUNY se mi kantoři omlouvali za "schedule"! Jo, tam se spolužáci profesora neváhali zeptat, co to je Itálie! Fakt. Na Columbijský univerzitě. -
« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s
jasný a obdivuhodný, scorpio myslel, že hlavně studia in abroad ... jsi fakt dobrá, já to flákám, není čas, není sil. Cítím to jako škodu, škodu na mě na internu ... degraduje se to na mail, prezky, hovorovku. Musím s tím něco dělat! -
« Re: Výchova dívek v Čechách - cosmic
... no to je sice taky, resp jeho mutace. Po zadání práce je dobré zdůraznit: "...aby to neskončilo průserem, ... jako vždycky!" ... příp "jako všechno" ... ALE to slovní spojení s s pravdou ... S-žena :-) ... i za toto její suchý konstatování jí zbožňuju. -
« Re: mail - nechodí!
TOHLE nepití kafe křižuje svět bez ohledu na geografii...TYHLE chlapi nikdy nepijou kafe. Něco z nich vyzařuje, že víš, že neubdou pít kafe. A že nebudou taky dost jinejch věcí. Když se podívám na chlapa, tak to hned vidím, jestli pije kafe nebo ne. -
« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s
To ne...grammar na gymplu, nad rámec středoškolské později samostudiem, slova v knihách a ostatních zdrojích. Hraju se sebou takový hry - třeba vyjmenovat co nejvíc sloves od A, nebo popsat všechny součásti oka nebo postroje nebo tak, a když něco nevím, tak se někam podívám. -
« Re: Výchova dívek v Čechách
... ani radši nepředstavovat, i u mě takový veselý (ozdravovací) proběhlo jednou, pak už nikdy! ... skončilo to průserem a ostudou pro scorpio´s "dozor", předznamenalo to další vývoj. Divný, nevzpomínám na "akci", která by neskončila špatně. Proč? Kdo ví!