Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death
....včera jsem viděla v jednom tom starým Playboy boží vtip! Obrázek jedna: Pán jde otevřít dveře, na který někdo dělá "knock - knock". Obrázek dvě: Pán omdlelej před dveřma, ve dveřích černá s kosou. Obrázek tři: Pán probranej, ale otřesenej, stále leží na zemi. Černá s kosou říká: "Relax, I´m here for your car." -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení - fear
A jagu? Kde k tomu proboha přišla Jagu? U nás doma ufa ani neměly řidičáky! Poprvý jsem seděla v autě snad v osmnácti...no, před tím asi tak dvakrát v taxíku, nebo tak něco. A okamžitě jsem byla v *! V fiatu 126-5? (5 gears) Danečkem-blbečkem, motorkářem, později spoluobětí nehody, později pachatelem nehody, při které si smrtka přišla ne pro něj, ale pro moje auto ford Orion 1,6 bez ničeho! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
Myslela jsem, že to je nějaký pohůnek a říkala jsem mu vole! ( kdo to je, pochopila až při druhém setkání) Jenže Mikulenčák za to nezavírá do basy, jako ty pitomý policajti! (Jo, taktéž rozepsáno, to se teda pobavíš, že se z toho posereš). Asi zrovna tak před měsícem jsem s ním mluvila, byl na mě moc milej. Potřebovala cosi, zařídil. -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
Jistě, že zapadlo! A mělo z toho děsnou prču, jako to dva Patroly vlekly ven a vono furt nic a nic ... "hmm, to je ňáký divný, za co to tam drží, to se nám nestává často, aby to speciál nevytáh sám... " ... prostě Scorpio! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
ad Cannes ... hahá ... se nedivím, že divil :-) ... oficiálně se to jmenovalo rozloučení se sezónou 00, nebo tak nějak. Taky jsem to nepochopil. Jezdila s Mikulenčákem v Hummeru! Se ani trochu nedivím, že Tě to "vzalo". -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení III.
Taky bojím, že to na mě upadne a zinvalidní. Kdo by živil Jagu? A kdo by živil příživníky, co je živí Jagu? Ale chci se to naučit aspoň fakultativně - jako kdyby něco, abych mohla sednout na motorku (pravděpodobně tu, kterou ve válečném boji zcizím neznámému vojínovi) a zmizet. Nebo abych mohla jet na Slapy. Opravdu nepředpokládám, a to mám v Jagu dost značnou víru, že by ze mě někdy byl Street fighter. -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení III.
jezdit jako neviditelný, neznamená se předvádět, to vyspělej biker nikdy nedělá. Nikdy! Znamená to jezdit, tak aby Tě ostatní nesejmuli, prostě aby k tomu neměli příležitost! Ostatní na silnici, to je největší nebezpečí pro bikera. Vždyť víš, zrcátka! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
Scorpio tam bylo? Jak to, že ho jagu neviděla? No, byla tak vyspídovaná, že neviděla nikoho! A navíc musela mít stažený vokno, protože fólie a soumrak a mírná šeroslepost, takže byla od bahna úplně celá horní půlka těla, včetně očí...i spodní, když vylejzala. Ad ukončovací - nechápu! Jak - ukončovací? My offrouďáci neznáme konec sezóny!...Mordechaj se divil, proč se z "promítání nominací do Cannes na letišti v Kbelích" vracím v tak šíleným stavu. "maj tam hroznej bordel," tvrdila s hektickýma skvranama v obličeji. -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
Já to myslela spíš jako že si člověk nemůže myslet, že to má stoprocentně pod kontrolou a všechno už umí a že stroje docela cejtím....ale já nevím, asi není dobrý, že mám strach. Ale zase mít žádnej strach taky není úplně dobrý! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
to byla ukončovačka sezony offroadu ... (i když nechápu proč by to měla být ukončovačka :-), před zimou :-))... byl tam a ukrutně zablátil auto ... tři kilometry z toho lítalo bahno metry daleko :-) ... taky zapad :-)