Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:05

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death

nebyl. Je po 23:00, ale taky o Tě bojím, raději to ukončíme, je to ode mě nezodpovědný, takhle to protahovat. Kdyby něco divného, utíkej zpět a volej, přijedu!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:03

« Re: haló - M lepší MC

neumím si sice představit, ale věřím. Není o co stát.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:01

Jagu to tak nebere! Představ si, že mi jednou bylo tak zle, teda dvakrát, že jsem musela zavolat doktora! Já, jagu! Doktora domů! Přilít, teda la, jak namydlená. Když u jaguárů volaj doktora, to už teda musí bejt! A bylo. Radši bych se clej život musela holit, než tohle!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:59

Já se tu teda fakt dost bojím. Byl jsi tu? Je to tu děsný! Nikde ani noha, všude - překvapivě - Křoví, na každý straně jeden dům, oba se vyznačujou, že tam jsou pořád zatažený ty kovový rolety venkovní a nikdy tam nikdo není. Bezva. A když mám zakódovat a zavřit pitomou mříž a uklidit rohože a zamknout branku, tak mám dost vichr. Smíchow - nikdo neví. Určitě ještětejden. Proč ten idiot to už na Tržišti neuvede do chodu! Mohla bych Ti Ëxploringovat u veže.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:58

Ponstan :-) ... je třeba si "užívat" :-) ... to je taky krutý! Fuj Scorpio, jsi zlý, ošklivý, nepěkná věc!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:55

« Re: haló

Jagu četla. Více asi v M! Nic pro neviditelné, ale přítomné, nemusej vědět všechno! Už takhle dost an tom, že nám nadávaj za zfetovanej chat. I když - občas mají pravdu, na ten Ponstan se příští měsíc až těším!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:54

určitě ne! ... ale začínám mít o Jagu v Křoví obavy! Tyhle večerní session nejsou ideální. Kdy bude Smichow rekonstrukce hotova?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:52

Kruté, ale je to tak svkěle nakreslený! Smrtelná sranda! Doufám, že tato osoba ovšem nebochází Křoví! To by si mě mohla vzít rovnou s sebou, neměla bych sil se bránit!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:52

poslal M.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:51

Jsem tady! Četla M, když se Scorpio dlouho nehlásilo! A přemejšlela, jestli unesu ještě jeden Křoví Hemenex.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:50

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení - fear

Jo! Což pitomci, který na mě řvou "krávo blbá" samozřejmě nevědí! A pak se diví! Fire and steel!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:50

kruté :-)
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:49

« haló

jsi tam, jsi OK?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:49

....včera jsem viděla v jednom tom starým Playboy boží vtip! Obrázek jedna: Pán jde otevřít dveře, na který někdo dělá "knock - knock". Obrázek dvě: Pán omdlelej před dveřma, ve dveřích černá s kosou. Obrázek tři: Pán probranej, ale otřesenej, stále leží na zemi. Černá s kosou říká: "Relax, I´m here for your car."
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:48

co k tomu říct? Prostě to máš v krvi!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:43

A jagu? Kde k tomu proboha přišla Jagu? U nás doma ufa ani neměly řidičáky! Poprvý jsem seděla v autě snad v osmnácti...no, před tím asi tak dvakrát v taxíku, nebo tak něco. A okamžitě jsem byla v *! V fiatu 126-5? (5 gears) Danečkem-blbečkem, motorkářem, později spoluobětí nehody, později pachatelem nehody, při které si smrtka přišla ne pro něj, ale pro moje auto ford Orion 1,6 bez ničeho!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:40

narodilo :-), v jedný nožce řidítka biku, v druhý volant :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:38

A jak Tě tak napadlo? Ty biky? Pokud to beru podle sebe, tak to bylo tak, že jsi jednou nahlíd do svýho srdce a uviděla tam bike! Ale to asi bylo jinak, Scorpio se s tím asi už narodilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:35

mělo. Ale to už dávno, to ještě nejzdili uchylové v tunovaným šrotu a bmw neměly černě polepený okna :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:34

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení

Myslela jsem, že to je nějaký pohůnek a říkala jsem mu vole! ( kdo to je, pochopila až při druhém setkání) Jenže Mikulenčák za to nezavírá do basy, jako ty pitomý policajti! (Jo, taktéž rozepsáno, to se teda pobavíš, že se z toho posereš). Asi zrovna tak před měsícem jsem s ním mluvila, byl na mě moc milej. Potřebovala cosi, zařídil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…