Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: haló - M lepší MC
Jagu to tak nebere! Představ si, že mi jednou bylo tak zle, teda dvakrát, že jsem musela zavolat doktora! Já, jagu! Doktora domů! Přilít, teda la, jak namydlená. Když u jaguárů volaj doktora, to už teda musí bejt! A bylo. Radši bych se clej život musela holit, než tohle! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death
Já se tu teda fakt dost bojím. Byl jsi tu? Je to tu děsný! Nikde ani noha, všude - překvapivě - Křoví, na každý straně jeden dům, oba se vyznačujou, že tam jsou pořád zatažený ty kovový rolety venkovní a nikdy tam nikdo není. Bezva. A když mám zakódovat a zavřit pitomou mříž a uklidit rohože a zamknout branku, tak mám dost vichr. Smíchow - nikdo neví. Určitě ještětejden. Proč ten idiot to už na Tržišti neuvede do chodu! Mohla bych Ti Ëxploringovat u veže. -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death
....včera jsem viděla v jednom tom starým Playboy boží vtip! Obrázek jedna: Pán jde otevřít dveře, na který někdo dělá "knock - knock". Obrázek dvě: Pán omdlelej před dveřma, ve dveřích černá s kosou. Obrázek tři: Pán probranej, ale otřesenej, stále leží na zemi. Černá s kosou říká: "Relax, I´m here for your car." -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení - fear
A jagu? Kde k tomu proboha přišla Jagu? U nás doma ufa ani neměly řidičáky! Poprvý jsem seděla v autě snad v osmnácti...no, před tím asi tak dvakrát v taxíku, nebo tak něco. A okamžitě jsem byla v *! V fiatu 126-5? (5 gears) Danečkem-blbečkem, motorkářem, později spoluobětí nehody, později pachatelem nehody, při které si smrtka přišla ne pro něj, ale pro moje auto ford Orion 1,6 bez ničeho! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko pro pobavení
Myslela jsem, že to je nějaký pohůnek a říkala jsem mu vole! ( kdo to je, pochopila až při druhém setkání) Jenže Mikulenčák za to nezavírá do basy, jako ty pitomý policajti! (Jo, taktéž rozepsáno, to se teda pobavíš, že se z toho posereš). Asi zrovna tak před měsícem jsem s ním mluvila, byl na mě moc milej. Potřebovala cosi, zařídil.