Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death - no - I
Mělo pravdu Scoprio, ale svůj účel taky splnilo. Ověřila si, že dokáže napsat článek na povel a výborně se pobavila vlastních slaboduchým vtipům! O moc víc lidí z advertisingu to asi nepochopí, leda, že by nebyli tak docela z advertisingu! :-)) -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death - záchrann
Já vím, že myslel vážně, Scorpio hodný! Tak budeme končit a já něco ještě od té veže. Zejtra budeme dřít, to je jasný, já teda musím, nebo už fakt nevím...a taky musím jít koupit novou ledničku, chacha. Kdybys potřeboval ledničku, umíme zajímavé slevy! Ale Exploring nebude strádat! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death - no - I
Takže budeme končit? Nyní rituál loučení! To je s jagu dycky na dost dlouho! Stejně Ti pak ještě napíšu pár slov od veže. A zapomněla jsem ti říct (zapomněla jsem ti říct asi miliardu věcí), mj, jak se to mělo dneska s cenzurou! Normálně to prvně nepovolili (sami si to ode mě vyžádali), pak zakazáli, pak povolili, "když odvolám", pak přesunuli z té původní rubriky do rubriky "Komentáře" - takže zase budu za magora. Což je mi co? Což je mi ukradený! Myslím, že z celýho advertisingu to pochopí jedinej člověk - MH. Ten, kterýmu jsem napsala "H, si normální pičus." Chudák! -
« Re: haló - M lepší MC
Jagu to tak nebere! Představ si, že mi jednou bylo tak zle, teda dvakrát, že jsem musela zavolat doktora! Já, jagu! Doktora domů! Přilít, teda la, jak namydlená. Když u jaguárů volaj doktora, to už teda musí bejt! A bylo. Radši bych se clej život musela holit, než tohle! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death
Já se tu teda fakt dost bojím. Byl jsi tu? Je to tu děsný! Nikde ani noha, všude - překvapivě - Křoví, na každý straně jeden dům, oba se vyznačujou, že tam jsou pořád zatažený ty kovový rolety venkovní a nikdy tam nikdo není. Bezva. A když mám zakódovat a zavřit pitomou mříž a uklidit rohože a zamknout branku, tak mám dost vichr. Smíchow - nikdo neví. Určitě ještětejden. Proč ten idiot to už na Tržišti neuvede do chodu! Mohla bych Ti Ëxploringovat u veže.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!