Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: leave-taking
Ok, tak dobrá, Kukřičné děti vaří jablečnýmošt a jagu balí mošničku. A NTB a disketu s M a klíče a peníze na cigára a zavírá okna a vypíná compy a nastříká něco z Loo sem, kde teď sedí, protože zde dým, i když zde staff kouřit nesmí. A vymaže složku historie, co kdyby náhodou byli dovtipný! Ráno vstanu, pokusím se neopařit čajem a když ulovím cestou dom nějakou fotku, tak jí pošlu na dobrý Morgen. -
« Re: leave-taking
:-) Myslím, že dnes rychlejší, scorpio cítí, že je zralé na další ibáč a tady není krom Campari nic, čím by se dalo zapíjet. Jagu, moc děkuji za krásný čas večerní, budu moc těšit na M. Resp moc těším na M! Přeji krásnou noc a tak ... See U soon my best friend ! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death - no - I
Mělo pravdu Scoprio, ale svůj účel taky splnilo. Ověřila si, že dokáže napsat článek na povel a výborně se pobavila vlastních slaboduchým vtipům! O moc víc lidí z advertisingu to asi nepochopí, leda, že by nebyli tak docela z advertisingu! :-)) -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death - záchrann
Já vím, že myslel vážně, Scorpio hodný! Tak budeme končit a já něco ještě od té veže. Zejtra budeme dřít, to je jasný, já teda musím, nebo už fakt nevím...a taky musím jít koupit novou ledničku, chacha. Kdybys potřeboval ledničku, umíme zajímavé slevy! Ale Exploring nebude strádat! -
« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death - no - I
Takže budeme končit? Nyní rituál loučení! To je s jagu dycky na dost dlouho! Stejně Ti pak ještě napíšu pár slov od veže. A zapomněla jsem ti říct (zapomněla jsem ti říct asi miliardu věcí), mj, jak se to mělo dneska s cenzurou! Normálně to prvně nepovolili (sami si to ode mě vyžádali), pak zakazáli, pak povolili, "když odvolám", pak přesunuli z té původní rubriky do rubriky "Komentáře" - takže zase budu za magora. Což je mi co? Což je mi ukradený! Myslím, že z celýho advertisingu to pochopí jedinej člověk - MH. Ten, kterýmu jsem napsala "H, si normální pičus." Chudák!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!