Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:06

« Re: Hola?

Ich bin hier! Ahoj! Dřu jak mourovatej, až se z NTB kouří normálně!
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:05

« Hola?

Scorpio? I feel U. Bist du hier?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:01

« Re: morgen!

Heslo dne: "Lidé, buďme dnes na Scorpio hodní!" Budem! Dnes, zítra i v budoucnu. PS. - nemáš poslední MaM? U strany 18, kteá se mi dostala náhodou dnes do ruky, jsem se válela smíchy! Proč? Uvidíš! Co neuvidíš, to vysvětlím!
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 18.07.01  10:53

« Re: morgen!

Velmi zajímavá diskuze. Už jste zkusili www.xko.cz, www.xchat.cz nebo program ICQ (www.icq.cz). Podstatně by vám tu komunikaci usnadnili.
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  09:26

« morgen!

Jagu, přeji pěkný den, jehož heslem budiž: "Buďme na scorpio hodní dnes!". Jde se dřít!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:25

« Re: leave-taking

See U taky soon, hope to, těším moc, díky moc za čas a prosímtě nevypínej telefon, dííííík! (I když doufám, že Save Our Souls nebude muset vysílat - určitě by v tu chvíli totiž stejně nefungoval Pegas).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:24

Ok, tak dobrá, Kukřičné děti vaří jablečnýmošt a jagu balí mošničku. A NTB a disketu s M a klíče a peníze na cigára a zavírá okna a vypíná compy a nastříká něco z Loo sem, kde teď sedí, protože zde dým, i když zde staff kouřit nesmí. A vymaže složku historie, co kdyby náhodou byli dovtipný! Ráno vstanu, pokusím se neopařit čajem a když ulovím cestou dom nějakou fotku, tak jí pošlu na dobrý Morgen.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:23

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death - no - I

Těším :-))) ... ad M ... dozvedi se to, ale až jindy, třeba zítra, nebo jindy.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:21

jsem v poho, řídit možno. Pamatuj, kdyby něco, tak volej! See U soon! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:21

No, těm, kteří jsou i nejsou jsem tam samozřejmě vklínila tajný pozdrav!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:20

Scorpio, už jsi detoxikovaný? Už můžeš řídit? Jestli nejsi detox, tak pls, pls, neřiď, pls!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:19

:-) jsou i nejsou, ale pochopí!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:18

:-) Myslím, že dnes rychlejší, scorpio cítí, že je zralé na další ibáč a tady není krom Campari nic, čím by se dalo zapíjet. Jagu, moc děkuji za krásný čas večerní, budu moc těšit na M. Resp moc těším na M! Přeji krásnou noc a tak ... See U soon my best friend !
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:18

Mělo pravdu Scoprio, ale svůj účel taky splnilo. Ověřila si, že dokáže napsat článek na povel a výborně se pobavila vlastních slaboduchým vtipům! O moc víc lidí z advertisingu to asi nepochopí, leda, že by nebyli tak docela z advertisingu! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:15

« Re: Nitrox - správný kurs - překvápko III - Death - záchrann

Já vím, že myslel vážně, Scorpio hodný! Tak budeme končit a já něco ještě od té veže. Zejtra budeme dřít, to je jasný, já teda musím, nebo už fakt nevím...a taky musím jít koupit novou ledničku, chacha. Kdybys potřeboval ledničku, umíme zajímavé slevy! Ale Exploring nebude strádat!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:14

Věřím, že pochopí víc lidí :-) ... říkal, škoda slov, škoda práce, škoda času :-) ... Scorpio několikrát, nikdy nevyznělo, protože přesun sem, přesun tam, zkrátit, očesat uhladit, pozměnit ... škoda slov.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:12

Takže budeme končit? Nyní rituál loučení! To je s jagu dycky na dost dlouho! Stejně Ti pak ještě napíšu pár slov od veže. A zapomněla jsem ti říct (zapomněla jsem ti říct asi miliardu věcí), mj, jak se to mělo dneska s cenzurou! Normálně to prvně nepovolili (sami si to ode mě vyžádali), pak zakazáli, pak povolili, "když odvolám", pak přesunuli z té původní rubriky do rubriky "Komentáře" - takže zase budu za magora. Což je mi co? Což je mi ukradený! Myslím, že z celýho advertisingu to pochopí jedinej člověk - MH. Ten, kterýmu jsem napsala "H, si normální pičus." Chudák!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:09

myslel to vážně! ... raději dnes už konec. Budu těšit na zítra, to se bude muset zase dřít a hodně, ale čas na exploring jistě bude.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:08

To je skvělý! Skvělý jít vstříct vrahům s vědomím, že si můžou klidně řádit do halelujá, protože když bude zapotřebí, Scorpio přijede! Skvělý, fakt!
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  23:05

« Re: haló - M lepší MC - shaving

To věru není! A na plochu, na plochu si stejně za život voholím jak chlap, protože nohy a tak!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…