Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:21

« Re: Houstone?

s výsledkem ? ... hahá ... Z-E-R-O :-) ... to byl katastrofu odvracející oběd! Což se zdařilo, snad. V podstatě je to taky výsledek, když to "nejde za náma" :-). Menu dobré, scorpio ví, že Jagu přející :-)
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:19

« Kukuřičné dítě

si jde uvařit kafe. Nebo že bych byla tak zpovykaná a řekla si Míše, alias stříbrné lišce?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:17

Takže to nebylo tak strašný? A výsledek k něčemu, nebo aspoň se rýsuje? Super, if so. A menu též nebylo k zahození. Ad dotaz "co bylo dnes" a bestiování - já Ti to přeju! Just kidding.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:15

« Re: mail - omyl

Klid, easy. Samozřejmě, že přišli, když jsem to likvidovala a byli děsně zvědaví, co si to asi tak tajnýho mejluju z jejich počítače...ale u mě je se vším takovej vopruz! Nic mi tu pořádně nefunguje, síť se sere, velkej PC má před smrtí, pomalej a dejchavičnej, NTB je smrtící pro oči a navíc tak nepohodlnej na psaní a obsluhu, jak jen může bejt. U nich - mejl píšu dvě minuty i s výběrem pikčrů. U mě - práce na půl hodiny. Nechám se asi přeřadit!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:14

vypadalo to lehce, ale je to těžký, hrozně těžký! Ale jednání bylo navýsost kontruktivní, což lze hodnotit pozitivně.
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:11

« mail - omyl

Díky, uf. Vím proč, Tvůj soustruh neber kartinky. Sorry, ale ptala ses :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:11

Vím, že hummer s houbním bramborem v čokoládové máčce jsou těžká jídla, ale pojď, pojď!
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:03

« Houstone?

Standing by!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:46

« Re: budu odpol a k večeru

Budu těšit a skenovat! Dobrou chuť :-))
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:36

« budu odpol a k večeru

musím vyrazit. Měj se! ad SMS ... vysvětlím. Ad fuji ... tušil :-) ... tak se to dělá často, hlavní je přece optimalizace :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:32

« Re: morgen!

Scorpio tušilo :-) bystrá lasice, jagu netušilo! Popravdě si na to takřka nepamatovala! Teda ne že by okno, ale následy "vyhrál jsi..." etc zastínily dborodružství dorbných krádeží.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:29

« Re: Hola? - Zdar! - fridge

Díky!!! BTW - proč se změnilo písmo v titulku? Nevím! Pošlu Ti ještě nějaký, když budeš chtít! A řeknu Ti, co je co! Skoro všechno jsou to totiž moji kamrádi, nebo já, nebo rodiče kamarádů nebo věci od nás z domova, humorné! Však já taky vím, co to je optimalizace! Bohužel ji uplatnuji výhradně ve prospěch jiných!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:29

tušil :-)) ... btw, hodnocení je přesné. Já proti tomu "imunní", stejně jako proti bannerům. Jenom ta Oranžína mě dostala ... každej se tomu snaží vohnout hrdlo se zátkou a vypadá to pak děsně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:25

hahá ... to byl spíš fór ... jinak MaM page 22. Dobré, opravdu dobré, má to nápad, je to jednoduchý, navíc se nad tím musí jeden chvilku zamyslet :-) ... jen nevím, jetli ta liška a samet každýmu secvakne ... pokud ne, jeho chyba :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:23

« Re: Hola? - Zdar! - fridge - FUJI

...který jsem si koupila, pochopitelně. I když, sleva byla!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:20

Digitálem - FUJI samozřejmě.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:18

Hahá...málem jsem upadla! A to je tam ještě něco, co nevidíš! Všechny ty věci jsou výsledky pilné práce děvek vožralejch! To jsme nasyslily! A ten Heineken měl snad půl metru! Sbailily jsme ho v St. Nicolaus! Ha há!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:15

« Re: Hola? - Zdar!

Dostalo! Výborné, pobavil. BTW ... fotíš digitálem, nebo to skenuješ ?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:12

Díky, díky, díky! ... MaM ... nikdo mi ho nechce půjčit! Sakra! Proč? ... Protože je rozstřihaný! :-) ... hahá ... mám, "Prochy"! ... úžasný!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  11:08

« Re: Hola? - Zdar!

Ahoj!!! Scorpio dře! Jagu - tak nějak na půl! Ale budu, ostalo Scropio mejl?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…