Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:48

« Táhněte do *

Táhněte do * z auto.cz, blbouni !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:46

« Re: Houstone? - vaření - okres na severu...Moravy

Od jagu - the real, not the hacker one: Tydle zamindrákovanci, to je peklo. Nebudemem mluvit nějakým jiným jazykem?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:45

« Re: vtip ... v mezičase

what problem is? ... si se logla dvakrát?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:44

:-) jo, to bych si tak typnul na tu oblast. btw některý výrazy v těchto dialektech jsou dokonalý. Hlavně z okolí Brněnského štatlu. Líběj se mi.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:41

Jsem to ale blbá kráva.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:41

Hahá...proč mě tak rozsmějou takovýhle vtipy? Asi že jsou vtipný! Jako ten duch Mojmír!
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:40

« vtip ... v mezičase

pán na služební cestě v hotelu objedná si večer na recepci buzení. Morning zazvoní u postele telefon. Recepce: "vy jste si objednal buzení na devátou", pán:"ano já", recepce:"tak šup šup, bude jedenáct". ...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:40

Tam se říká spousta věcí, co člověk ještě neslyšel. Většina z nich se ani nedá interpretovat, protože v nezachytitelné řeči slezské, ostravské, třinecké, polské a goralské.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:38

« Re: mail - omyl - znárodnění

Jenže zde - vše na International Business Machines systému, kromě DTP. A ať je to jak chce, stejně se ty dva spolu dohromady vždycky serou. Já pracuji na obou stanovištích, musím mít oba soustruhy.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:36

« Re: Kukuřičné dítě - black like Teufel

Winner is je z Agipu na Chodově, kde jsem mohla strávit už tak třeba 200 hodin života? Ale jinak velmi správně, samozřejmě! Jen to bylo výjimečně jinde, v Essu na 35 na Plzeň, když vezla Kuku a Strašlivé dítě na velikonoční výlet do Horšovského Týnce.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:33

« Re: Houstone? - vaření

taky pěkný :-), sem ještě neslyšel.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:32

Powerbook ... to řeší obojí.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:32

« Re: Houstone? - vaření

Provar je poutavý termín, evokuje mi nové slovo, co používaj FM Leute: nikoliv vejvat, ale bujón. Je na tom slušný bujón, povídaj! Taky pěkný!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:31

ve fetišárně ... tam odkud snímek "and the winner is ..." ?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:30

šlohni! To bych si tak mohla zkusit! Povídám, až se otřesu, koupím si maca, ať už mám pokoj. Až se otřesu z maca, koupím si novej NTB a Geri poletí z okna. Oprava všeho toho, co se posralo, by totiž stála takřka jako Geri nový!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:29

« Re: Houstone?

škola s názvem LIFE - tam to učej. Ale je to elegantní výraz, to se musí nechat! Lepší než třeba "provar".
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:28

:-))) Scorpio, Ty jsi hroznej! Víš, kde mě to celý napadlo? To bys teda - uhád!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:27

« Re: mail - omyl

tak jim nákej PC šlohni :-) ... já vím, nezodpověděla by sis to! Protože to je nejhorší hřích na staffu, brát jim hračky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:27

« Re: Houstone?

Hahá...odvracečský oběd...hahá. BTW - "nejde to za náma" - kde to učej, tenhle výraz? Já to pochytila v Mordechajově univerzitě žízni.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:23

« Re: Kukuřičné dítě

:-) uvař! kávu "černou jako ďábel" :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…