Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  21:05

« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s

Univerzitět žižni...a Lomonosovka!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  21:02

:-)) ... nejlepší je stejně University of LIFE! ... :-)) ... ne tam ne k popukání, ale ani scorpio tam.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:59

« Re: Výchova Zongů v Čechách

ad competitor: nebojím, jen Tě tak pošťuchuju, JAKO. Jako že se zlobím.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:59

« Re: Výchova Zongů v Čechách - feeling

STANDING OVATION.
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:57

« Mail

Poslala jsem z Group Wise testovací mejl do web mejl - s výsledkem ZERO!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:57

:-) ad creative ... neboj, nejsem competitor :-) ... baví mě to, velký hobby ... hodnotit, přemýšlet, vymýšlet ... ale čistě soukromě, sem tam jim do toho i kecám, ale nejsem odborník a tak je to vždycky na nich, zodpovídaj si za to a koneckonců jsou za to placený :-) ... královsky. Řídím se jedním poznatkem: "když si myslíš, že už něčo umíš, tak přemýšlej víc ... zjistíš, že to není pravda! Uč se a poznávej a přemýšlej ... pak budeš dobrej! Pak to ucítíš!" ... zvážím, přemýšlím a přiznám si i jiným ... když to "necítím", tak se do toho neseru!
  • 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:55

« Neznáme

se náhodou třeba s předsedou představenstva Daimler-Chrysler? Kdyby jo, tak bysme mu mohli střelit kampaň na MB, co jagu vymyslela, je geniální, fakt! Nejlepší věci, co jsem udělala, nikdy nevznikly, hahá.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:53

Na Whartonu to není zrovna k popukání...ani na MIT...vtip, nevyzvídám, ne ne, fakt. But U know.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:51

Scorpio, dám do M, mám jich hafo, většinou dobré...z různých oborů. Ale zkreslené, bo holka, bo exotička z banánové republiky, bo stipendista, bo jagu! Jen z té nejlepší mě málem vylili druhej den. Další průser způsobený tím, co psala do M - jagu vtipy. Zejména v USA pro ně není mnoho pochopení!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:48

moc, moc mě zajímají Tvoje zkušenosti s foreign univer. ... do M prosím, prosím. Scorpio je nemá moc dobrý, asi oborem, asi.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:46

« Re: mail - nechodí!

Ani neví, co Bill mektal...ale abych mu nekřivdila...přečetla jsem si něco do něj...něco o informační dálnici, nebo co to bylo, už jsou to LETA, některé úvahy dobré. Ale stejně mě sere!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:44

Ad kreativa: Scorpio! ....ad zmařená kariéra - nic není ztraceno! Můj otec by To vysvětlil! (Když může bejt Brou Noc spisovatelka, proč ne Scorpio!) Fuj, jsem hnusná.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:44

« Re: mail - nechodí!

máš pravdu, nebude! ... stačilo jeho vyjádření ohledně hodnoty a významu peněz, ohledně osobního příjmu, mimochodem (ať to furt není btw :-) ) velmi přesný, kdyby se jím řídilo více lidí na světě, byla by větší pohoda na světě.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:42

Musíš hrát ty hry, třeba když jedeš v autě. Tam Tě to nestojí žádnej čas, docela to funguje...ještě teda pak dohledat to chybějící výrazivo. ...ad studia: až když uměla...tam nikdy vlastně nic nenaučila, nebylo třeba, kupodivu. Na CUNY se mi kantoři omlouvali za "schedule"! Jo, tam se spolužáci profesora neváhali zeptat, co to je Itálie! Fakt. Na Columbijský univerzitě.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:41

:-) ... vím :-))) ... headline! ... měl jsem bejt spisovatel! Ale aspoň že je tu kreativa! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:38

jasný a obdivuhodný, scorpio myslel, že hlavně studia in abroad ... jsi fakt dobrá, já to flákám, není čas, není sil. Cítím to jako škodu, škodu na mě na internu ... degraduje se to na mail, prezky, hovorovku. Musím s tím něco dělat!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:37

« Re: Výchova dívek v Čechách - cosmic

Vtip! I knew it was from S-wife, přece!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:36

« Re: Výchova Zongů v Čechách - cellar

Zrovna včera chtěla zeptat, jak s lahvemi, jestli nám neuplavaly...neuplavaly. Ale list sestavím. Lahvičky nesmí uplovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:35

« Re: Výchova dívek v Čechách - cosmic

... no to je sice taky, resp jeho mutace. Po zadání práce je dobré zdůraznit: "...aby to neskončilo průserem, ... jako vždycky!" ... příp "jako všechno" ... ALE to slovní spojení s s pravdou ... S-žena :-) ... i za toto její suchý konstatování jí zbožňuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.07.01  20:34

Podívej se na titulek msg - no, nahoru! To je pekelně vtipný! Výchova Zongů v Čechách je slušnej akční sitcom!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…