Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  16:35

« Re: rusko

...v novinách to nenajdeš.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  14:31

Jdu udeřit na lumpenproletariát, aby mi s okamžitou platností přestal krást ze stolu noviny před tím, než je přečtu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  14:27

Au.
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.01  14:24

« rusko

Černomyrdin.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:48

« Re: rusko II.

Vybrali jsme pro vás z The Simpsons: Marge je těhotná a tají to před Homerem. Homer dal výpověď v elektrárně s tím, že se rodina uskrovní a on bude moc pracovat na vysněném místě, v Bowlaramě. Je šťastný. O Margině těhotenství ví celé město - jen on ne. Všichni na něj halekají věty typu: "Teda Homere, ty už víš, jak zbouchnout Marge!" - což prostoduchý Homer nechápe a reaguje na to: "Nó, TO JE TROCHU ABSTRAKTNÍ...ale dík, má nová práce v kuželkárně se mi líbí!" :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:42

Koženyj? Co tam ten Drive dělá, hergot? Sedí nad Bloombergem a komentuje zpravodajství - však si to jaguara nějak přebere?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:40

Jagu silně zbystřila, zaujala pomyslnou pozici pointra-stavěče a špicuje ušiska. Viktor, Viktor, náhody neexistujou, je tohle náhoda?
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:24

« rusko II.

další dobré předsevzetí. Opět Viktor v 10:45... "Chtěli jsme to udělat co nejlíp, ale dopadlo to jako vždycky." ... dokonalá hláška! Vstažné téměř kamkoli. :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:20

« driverman

Hlavně že jde dolar nahoru, zbytek je jedno.
  • 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:19

« rusko

zajímavé způsob vyjadřování má Viktor. Jeho páteční myšlenka:"jsem schopen s kýmkoliv promluvit jakýmkoliv jazykem, ale snažím se tohoto nástroje neužívat." ... ?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:14

« Re: Kde je Expo se svou paní, tam se lidé k zemi klaní...

...že by nízká garáž :-)... nebo větev v cestě.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:09

« Kde je Expo se svou paní, tam se lidé k zemi klaní...

...a připravují tučné faktury! Bylo tam asi 30 hodin. Z čehož se na něm pracovalo údajně 6 hodin. Zamlčela jsem jednu důležitou věc (sem se styděla přiznat)- nezdála se mi izolace čelního skla, malinkej, odchlíplej kousek. Tak jsem řekla, ať se na to, když už je v servisu. Majorítní část účtu nebylo za ten vehement, ale za LEPENÍ vokna! Klepli do něj a vypadlo. Horní hrana střechy byla poškozená a zamaskovaná, okno drželo na dobrý slovo a tuny silikonu, který tam někdo naplácal. Bouraný ale nebylo...spíš se po tom bejvalýmu majiteli někdo prošel . Volala jsem mu, co to je, kroutil se jak had.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  09:11

« Re:

jak dlouho bylo Expo v servisu?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  23:58

« "Tak za kolik v tom jsi?"

"Filtry a volej, vole a sem v tom za tři litry," slyšela jsem tuhle debatu dvou chlápků u pumpy. Ta věta mě zaujala svou přímočarou zemitostí a oblíbila jsem si ji. A tak říkám: "Expo už je opět v rukou své paní, ale paní je v tom za dvancát". Chybka byla v tajemné součástce, o jejíž existenci mi nebylo nic známo (jsem spíše salónní diagnostik závad než praktik), jakási rozporka u převodu. Tento klumpr se prodává pouze v rámci celé převodovky a je nenahraditelný. Byl substituován kouskem plastu za šest pětek (dle faktury). Oprava včetně náhražkového PVC stála 11 263,- korun. *, *, *!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  16:41

« Re: Mechy - vřesy

to je nemilé! Pokud to neopraví, tak kup menší cisternu. Akorát v terénu to nebude vypadat moc hezky a třeba počítat s mírně zhoršenou průchodnost Expa v terénu. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  12:34

« Re: Mechy - vřesy

Já myslela to druhý. To no comment. Z toho čišel chládek. Typisch off-line nedorozumnění. Jinak (*) bylo veselé, milé. Já teď veselá-milá nejsem, trochu se mi zvocklo Expo a zatímco si klidně brouká svou písničku, jeho nenasytným teřichem protékají mé tvrdě vydřené dukáty o 40% víc než obvykle, tak jsem ho musela dát do zdravotního střediska Charouz. Tipuju to na lambdasondu, uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  11:04

« Re: Mechy - vřesy (to the lost Driverman)

Věřím, že jsem to pochopil správně. Chlad ??? Naopak! To bylo vřelé až procítěné "vyznání" k všestrannosti a kvalitě toho slova.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.01  22:42

*, Tys mi dal. Chlad je mocná zbraň! Brrr. Měla to bejt taková parafráze na mantru bratrů Glassů z Franny a Zooey, sebeironická mikročerta o meandrech života a o tom, že všechno je vždycky tak, jak má bejt. Projedeš něco, ale nakonec je to dobře, protože zdánlivým vítězstvím bys ve finále ztratil. A tak. *.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.01  17:51

na toto nelze reagovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.01  17:47

« Re: Jazykové prostředky

...to * je výborný slovo! Skvěle se jím dá začít věta, je výborně se hodí k ventilaci nahromaděných pocitů (negativních ale i pozitivních). Naprosto jedinečně se jím lze uvést do společnosti (zejména distingované)... na takové antre málokdo zapomene :-). Je to moje oblíbený slovo! Okolnosti mě ale nenutí jej používat příliš často. :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…