Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: rusko II.
Vybrali jsme pro vás z The Simpsons: Marge je těhotná a tají to před Homerem. Homer dal výpověď v elektrárně s tím, že se rodina uskrovní a on bude moc pracovat na vysněném místě, v Bowlaramě. Je šťastný. O Margině těhotenství ví celé město - jen on ne. Všichni na něj halekají věty typu: "Teda Homere, ty už víš, jak zbouchnout Marge!" - což prostoduchý Homer nechápe a reaguje na to: "Nó, TO JE TROCHU ABSTRAKTNÍ...ale dík, má nová práce v kuželkárně se mi líbí!" :-))))) -
« Kde je Expo se svou paní, tam se lidé k zemi klaní...
...a připravují tučné faktury! Bylo tam asi 30 hodin. Z čehož se na něm pracovalo údajně 6 hodin. Zamlčela jsem jednu důležitou věc (sem se styděla přiznat)- nezdála se mi izolace čelního skla, malinkej, odchlíplej kousek. Tak jsem řekla, ať se na to, když už je v servisu. Majorítní část účtu nebylo za ten vehement, ale za LEPENÍ vokna! Klepli do něj a vypadlo. Horní hrana střechy byla poškozená a zamaskovaná, okno drželo na dobrý slovo a tuny silikonu, který tam někdo naplácal. Bouraný ale nebylo...spíš se po tom bejvalýmu majiteli někdo prošel . Volala jsem mu, co to je, kroutil se jak had. -
« "Tak za kolik v tom jsi?"
"Filtry a volej, vole a sem v tom za tři litry," slyšela jsem tuhle debatu dvou chlápků u pumpy. Ta věta mě zaujala svou přímočarou zemitostí a oblíbila jsem si ji. A tak říkám: "Expo už je opět v rukou své paní, ale paní je v tom za dvancát". Chybka byla v tajemné součástce, o jejíž existenci mi nebylo nic známo (jsem spíše salónní diagnostik závad než praktik), jakási rozporka u převodu. Tento klumpr se prodává pouze v rámci celé převodovky a je nenahraditelný. Byl substituován kouskem plastu za šest pětek (dle faktury). Oprava včetně náhražkového PVC stála 11 263,- korun. *, *, *! -
« Re: Mechy - vřesy
Já myslela to druhý. To no comment. Z toho čišel chládek. Typisch off-line nedorozumnění. Jinak (*) bylo veselé, milé. Já teď veselá-milá nejsem, trochu se mi zvocklo Expo a zatímco si klidně brouká svou písničku, jeho nenasytným teřichem protékají mé tvrdě vydřené dukáty o 40% víc než obvykle, tak jsem ho musela dát do zdravotního střediska Charouz. Tipuju to na lambdasondu, uvidíme. -
« Re: Mechy - vřesy (to the lost Driverman)
*, Tys mi dal. Chlad je mocná zbraň! Brrr. Měla to bejt taková parafráze na mantru bratrů Glassů z Franny a Zooey, sebeironická mikročerta o meandrech života a o tom, že všechno je vždycky tak, jak má bejt. Projedeš něco, ale nakonec je to dobře, protože zdánlivým vítězstvím bys ve finále ztratil. A tak. *. -
« Re: Jazykové prostředky
...to * je výborný slovo! Skvěle se jím dá začít věta, je výborně se hodí k ventilaci nahromaděných pocitů (negativních ale i pozitivních). Naprosto jedinečně se jím lze uvést do společnosti (zejména distingované)... na takové antre málokdo zapomene :-). Je to moje oblíbený slovo! Okolnosti mě ale nenutí jej používat příliš často. :-))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!