Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Good morning, Vietnam
Jezer - uááá. ty umíš tít do živého :-))) Když jsem si koupila Expo, tak jsem si vzala mapu a koukla do ní a řekla si: Hallstatt - Dachstein. A vyrazila. Na 30. kilometru za Prahou jsem se musela otočit a jet zpátky, protože můj UFOotec byl přesvědčenej, že máme doma ducha a chtěl, abych ho vykázala, protože si "lehá do jeho postele, kope ho a bere mu peřinu". -
« Re: weekend
Ach jo, tak já tam pudu. Nesnáším o čemkoliv nevědět vůbec nic. Kyborgovi (krycí jméno toho nešťastníka, co mu dle zásad Komenského vysvětluju celý dějiny kultury) například nevědomost evidentně nevadí. Kdyby ale nic, tak mu navždycky zůstane v hlavě definice absurdního dramatu (názorně jsem mu objasnila na příkladu domácnosti jeho rodičů, pitoreskních výjevů, co se tam udávají a nepravděpodobných figur, zejména z řad přítelkyň jeho matky, které se tam zcela nečekaně zjevují, pronášejí nesouvislé věty a zase mizí). -
« Re: novy Explorer
Hrubě se mi nelíbí ta vyumělkovaná, přeplácaná mřížka! Explorer mě esteticky uspokojuje tím, že to je robustní, nepřešlechtěný auto - nová verze zklamala, ten grill tam nějak vizuálně drhne. Buď s tím něco udělaj, nebo bude další auto, co si pořídím Dodge RAM:-) -
« Good morning, Vietnam
Tak jaké to bylo, Drive? Potkala jsem Tvých motobratří snad stovky, a to cesta z centra směrem k South city a zpět nepatří k nejdelším - takže jste asi měli fajn víkend. Mě ve společnosti Bertolda Brechta, Thomase Manna a Eugena Ionescu také nebylo zle :-) Hezký pondělí! -
« Re: weekend
*, a já vůbec nerozumím motorkám. Poznám akorát choppra od bika. Takže to málo, co si budu užívat s Expem (so happy together), budu čumět po všem, co má dvě kola. Moc toho asi nebude, vzhledem k tomu, že syn společníka (milý hoch, který ovšem za svůj život četl dvě knihy, svázanej ročník Chipu a svázanej ročník Audio a video), maturuje a já ho budu celej víkend (jako všechny večery uplynulého týdne) učit literaturu českou i anglickou.Obrozence už jsme naštěstí probrali. Překvapila jsem sama sebe - 130 let od maturity umím vyjmenovat pět děl Terézy Novákové :-)))) Užij si to a přijď zas. Budu se těšit. -
« Re: rusko
...v novinách to nenajdu, můj jediný ruský zdroj je kamarádka - moskevská notářka, co říká ja tolka prostyj graždanin, u minja net nikakovo oružia a poslední dnové jsou takový, že na oblíbenou zábavu, t.j. slídění po informacích jakéhokoliv druhu není čas ani kapacita. No, ale Drive je docela dobrej našeptávač :-)