Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: novy Explorer
Viděla jsem v autohandlu jetej, červnej, za 1 000 000,-. dost často ho potkávám po Praze, je to kousek. Chevy Suburban - Like a Rock? Otázka vkusu, mě na něm vadí pitomost - jméno. Moc to evokuje legolandový domy, zastřižený trávníky, nedělní shromáždění v kongregaci, lakotiskový manželky a upachtěnost vyššího středního managementu, bijící se o místo na slunci v nějaký zkostnatělý, byrokratický, důstojný korporaci :-)) Lincoln Navigator zní trochu líp :-) -
« Re: novy Explorer
Já jen tak loupu okem. Jsem šťastná s Expem a mám z něj smrtelnou radost. Až přijde jeho čas a bude muset z domu, bude asi nahrazen Expem 2 (alternativně Navigatorem). Ram van se mi nelíbí a kdybych si pořídila pick-up, začali by někteří mí blízcí tuším usilovat o zbavení mě svéprávnosti. -
« Re: Good morning, Vietnam
Jezer - uááá. ty umíš tít do živého :-))) Když jsem si koupila Expo, tak jsem si vzala mapu a koukla do ní a řekla si: Hallstatt - Dachstein. A vyrazila. Na 30. kilometru za Prahou jsem se musela otočit a jet zpátky, protože můj UFOotec byl přesvědčenej, že máme doma ducha a chtěl, abych ho vykázala, protože si "lehá do jeho postele, kope ho a bere mu peřinu". -
« Re: weekend
Ach jo, tak já tam pudu. Nesnáším o čemkoliv nevědět vůbec nic. Kyborgovi (krycí jméno toho nešťastníka, co mu dle zásad Komenského vysvětluju celý dějiny kultury) například nevědomost evidentně nevadí. Kdyby ale nic, tak mu navždycky zůstane v hlavě definice absurdního dramatu (názorně jsem mu objasnila na příkladu domácnosti jeho rodičů, pitoreskních výjevů, co se tam udávají a nepravděpodobných figur, zejména z řad přítelkyň jeho matky, které se tam zcela nečekaně zjevují, pronášejí nesouvislé věty a zase mizí).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!