Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Černá díra, warpový pohon
Právě jsem přišla z jedný kafkárny (živnostenský odbor národního výboru, kde se správkyně daně jmenuje Kafková)a koukám, že to nemá konce: Driveeho poslední příspěvěk byl přidán 22:30! To ještě nebylo! Teda v čase, ve kterým mě tvrděj, že žiju! My z planety Zong teď máme šest odpoledne! Paralelní vesmír, já to tušila už jako malé děvčátko! Pospíchám, zbytek odpovím až večer - což bude asi teda včera :-)) -
« Re: novy Explorer
Viděla jsem v autohandlu jetej, červnej, za 1 000 000,-. dost často ho potkávám po Praze, je to kousek. Chevy Suburban - Like a Rock? Otázka vkusu, mě na něm vadí pitomost - jméno. Moc to evokuje legolandový domy, zastřižený trávníky, nedělní shromáždění v kongregaci, lakotiskový manželky a upachtěnost vyššího středního managementu, bijící se o místo na slunci v nějaký zkostnatělý, byrokratický, důstojný korporaci :-)) Lincoln Navigator zní trochu líp :-) -
« Re: novy Explorer
Já jen tak loupu okem. Jsem šťastná s Expem a mám z něj smrtelnou radost. Až přijde jeho čas a bude muset z domu, bude asi nahrazen Expem 2 (alternativně Navigatorem). Ram van se mi nelíbí a kdybych si pořídila pick-up, začali by někteří mí blízcí tuším usilovat o zbavení mě svéprávnosti.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!