Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: novy Explorer
Co třeba Ford Excursion???Hihi, největší dopravní prostředek v USa po autobusu Greyhound, jak někdo vtipně vystihl....Na Suburbanu mě jméno vůbec nevadí a management USA jezdí spíše v Toyotách, Lexusech, Infinitti, Jaguarech, BMW,MB a podobně, málokdo má Cadillac či Lincoln a kdo má Bucik je považován za chudáka....smutné, ale bohužel realita...Nejlepší byl Tahoe 97.... -
« Re: ala moto
A jak mám tu toulavou, tak se ani nemusím dívat z okna, abych věděla, že se Expo vzpíná před barákem, netrpělivě hrabe kopytama, vzekle pohazuje hlavou, vzpurně frká a ržá na mě "nečekej a pojď už se mnou, vždyť víš, že mám kůži jemnou". A dívat se nebudu, protože by mi to urvalo srdce! Musím platit daň z práva na život, což jde z auta blbě. -
« Re: ala moto
Od rána (teda od toho, co za ráno považuju, zatímco mé hodiny ukazují 00:18, místní 06:30) si prozpěvuju "...I´m ready to go anywhere, I´m ready for today...", znamení, že se mnou šijou všichni čerti (opět) a chytla mě toulavá (taky opět). Jsem osoba v pohybu - ready to go anywhere (at least kam se dá dojet autem), ready to do anything (kromě vyšívání), anytime (nejlíp z ničeho nic) :-)