Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  02:54

« Re: Lvíčata

Jsem zrovna potkala pan P. z hyeny na vaší straně u Charouze, přestože se maskoval vydělanou lví koží, byl k poznání. Dával tam cosi do opravy, myslím, že se to jmenuje Navigator, nebo tak nějak.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  02:52

« Re: Dokonalost

No, jednu osobu, na jejíž slova taky vždycky dojde, už znám. Je to výjimečný outsider jménem Jaguara.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  02:50

« Re: austria

No, možná čekají, že na ně začneš hovořit rakousky nebo švycarsky. Na to prý slyší :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  02:49

« ŽÚ

Nebo jako vazební věznice. Zkrátka takové prozářené konotace :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:44

« Re: ala moto

daň z práva na život. ??? Z auta to jde blbě. ??? Nerozumím zcela přesně.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:42

« Re: RE: nový Explorer

nikoli "Rep." ale "Resp." ...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:40

« Re: RE: nový Explorer

bez komentáře. Rep. měli by to přepočítat.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:37

« Re: Lvíčata

tento lev již nežije. Ale škoda ho není.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:36

...vždycky dojde na mý slova.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:35

:-))) přesné! velmi přesné. ... jen lehce doplním: angličani s centrálou v USA proplouvají mistrně mezi body 1-3. Na této kombinaci je obdivuhodná jedna věc: jak angličani, tak američani rázem nerozumí anglicky :-).... zejména pak při jednáních.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:30

« Re: Černá díra, warpový pohon

...nemám rád úřady tohoto typu. Živnostenský odbor... to zní strašně... skoro jako slovo bankrot! Nemám rád úřady.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  15:37

« Re: RAM Van

Tak tak. Byla bych "lonely teenage broncin´ buck with a pink carnation and a pick-up truck". Skoro teenage. A ten karafiát bych asi vyměnila za míň patetickou kytku. Třeba mrkev :-)
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  12:57

« RAM Van

taky nejni piakp, ale dodávka, hihihi, jeno se to jmenuje stejně, pro odlišení ten přídavek Van(pro náklad) a Wagon(pro přepravu osob)...Pikap je super....Byla by si Pick up Man, jak zpívá Joe Diffie v jedné své písní, lépe řečeno Pick up woman, hihihi
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  12:54

« Re: novy Explorer

Co třeba Ford Excursion???Hihi, největší dopravní prostředek v USa po autobusu Greyhound, jak někdo vtipně vystihl....Na Suburbanu mě jméno vůbec nevadí a management USA jezdí spíše v Toyotách, Lexusech, Infinitti, Jaguarech, BMW,MB a podobně, málokdo má Cadillac či Lincoln a kdo má Bucik je považován za chudáka....smutné, ale bohužel realita...Nejlepší byl Tahoe 97....
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  06:56

A jak mám tu toulavou, tak se ani nemusím dívat z okna, abych věděla, že se Expo vzpíná před barákem, netrpělivě hrabe kopytama, vzekle pohazuje hlavou, vzpurně frká a ržá na mě "nečekej a pojď už se mnou, vždyť víš, že mám kůži jemnou". A dívat se nebudu, protože by mi to urvalo srdce! Musím platit daň z práva na život, což jde z auta blbě.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  06:45

Od rána (teda od toho, co za ráno považuju, zatímco mé hodiny ukazují 00:18, místní 06:30) si prozpěvuju "...I´m ready to go anywhere, I´m ready for today...", znamení, že se mnou šijou všichni čerti (opět) a chytla mě toulavá (taky opět). Jsem osoba v pohybu - ready to go anywhere (at least kam se dá dojet autem), ready to do anything (kromě vyšívání), anytime (nejlíp z ničeho nic) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  06:36

« RE: nový Explorer

Pan Jiří Křoví ml. je působivý muž. Na mě například působí tak, že jen co ho vidím, dostávám prudké křeče v oblasti žaludku, místy přecházející v puzení na zvracení :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  06:34

« Lvíčata

Nechat lva na vaší straně ve světě financí sežrat mobily :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  06:32

Drive, tento typ lišácké teze nazývám "neříkám tak ani tak, ale ne mý slova dojde" :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  06:30

Ano, dokonce takové, že jsem si utvořila národnostní stereotyp:
    Q: "Jaký klienti jsou nejhorší z hlediska země původu?"
    A:(řazeno vzestupně dle koeficientu úmornosti):
    1) Švýcaři
    2) Rakušané
    3) Rakušané s centrálou ve Švýcarsku :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…