Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

01.06.01  17:41

« online ?

...že by online ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  17:40

« Re: Daň z práva na život

"...klaněla berle třikrát." ... tzn. tři pokusy nebo tři promoce? Nyní 4.? ... pokud ano, tak je to obdivuhodné studijní úsilí! ... i když 2x do roka... no :-). Drive taktéž navštěvuje vysoké školy (tak 2-3 ročně).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  17:40

Ď.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  17:32

OK, věřím.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  16:16

"Ozdobou vysokých škol vždycky byli a budou uhlazení flákači s uhrančivýma očima", psali někdy někde. Kdyby se mi to nedostalo před mnoha lety do ruky, tak bych se asi i tak prostřílela k promoci...jedný. A protože se mi to dostalo do ruky, už jsem se klaněla berle třikrát. Ješitnost mi nedala, mám rozdělaný PhD...ale nevím, nevím. Občas mi přijde nedůstojný, když mě v mým věku pomalu buzerujou za to, že nemám nalinkovaný sešity. A jestli mi odejde studijní do důchodu a s ním i Jaguara´s fan club, mé dny budou sečteny. Stejně mi z tý akadameický zpráchnivělosti naskakuje vyrážka, jen co vlezu do školy (asi dvakrát do roka) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  16:06

Ne, bože chraň, to ne. Moje blbost - použila jsem dvakrát stejnej obrat, čistě proto, že se mi líbí, že je takovej zoufaleckej, outsiderovskej, asi jsem to blbě odhadla, nebo to vyznělo jinak, než mělo. Já jsem šťastná povaha, z ničeho si moc nedělám, ze sebe už vůbec, neuvědomuju si, že bych si někdy na zlomek vteřiny stěžovala na svůj život (no, v pubertě teda asi jo), dokonce, když čtu výzkumy o kvalitě života, tak si vždycky říkám, že nikdo nemůže bejt šťastnější než já, že to není možný. Nejsem žádnej andílek, ale nemám v sobě stopový množství kverulantství, hořkosti, žluči nebo stížností. Vůbec. A ze záhadnejch důvodů mi záleží na tom, abys mi to věřil. /A nereagoval na to "no comment", na tohle ne, * :-))/
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  15:45

« Re: ala moto

Pokud jsem při smyslech, tak při nich bývám dlouho do noci. A včera jsem je měla obzvlášť v pozoru, úchylné noční setkání, víska kdesi na kraji prahy, expo a jeho pani a jedno XJR a jeho pán, stáli proti sobě a mlčky čekali, co udělá ten druhej. A oba měli tři sta tepů za minutu a klepaly se jim ruce. A pak se expo vyhnulo polem, protože jeho paní věděla, že ať by kdokoliv udělal cokoliv, skončilo by to špatně. Pro oba.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  15:37

...a ten zbytek, to nepřesný, to byla hyperbola. Přehánění v zájmu příběhu. A Husovka proto, protože jedna vzpomínka na společnost, která tam seděla a už nesedí :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  15:34

Mě vyhovuje. Vždycky se mi z toho roztáhne pusa do takovýho blbečkovskýho úsměvu. Proto ta objemová protiváha na počet slov a popisy a emoce. Ten kontrast je pak ještě víc fajn.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  15:29

« Re: Dokonalost

To nebylo třeba. Říkala jsem, že to vím. A na mý slova vždycky dojde :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  15:09

...my vife.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  15:08

definice DPZ je velmi působivá. Moje definice je trochu odlišná, ale podstata je stejná. Neříkám tomu DPZ, ale to na věci nic nemění. Jeden dotaz: Jagu je studentkou ? Jedno zamyšlení: pasáž "...který se valej na pracující dívku v krutém světě." Podobné rčení Jagu už párkrát použila. Evokuje to náznak stížnosti. Ty na mě ale působíš dojmem člověka, který na otázku "jak se Vám daří?" odpoví něco ve smyslu "díky, je to čím dál tím lepší!", tak proč ten náznak stížnosti ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  13:52

... zcela při smyslech ? ... v 03:02:32 ? ... těžko uvěřitelné :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  13:50

Díky Jagu. Ne zrovna každému vyhovuje můj styl komunikace. Zejména ženy ne. O důvodech jsem se již zmínil. Tvůj popis není moc přesný. Naleštěný stůl ano, obočí občas pozdvižené... tím ovšem přesnost končí. Adresa jiná, rty normální, mimické svaly neodkládám, jsem tak trochu jiný typ šéfa, alespoň si to o sobě myslím. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  13:32

I get who´s the third one. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  13:12

tak to už jsme tři.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  13:12

« Re: austria

slyší, ale stejně nerozumí :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  03:23

« Daň z práva na život

Copak to asi je, taková DPZ? Kyborgova maturita, třeba. Duchové, co si nekontrolovaně zapínaj varnou konvici v kuchyni a vyvařují otci drahou vodu. Zaměstnanci, co v půl šestý odskáčou na autobus a nechají otevřenej dům. Rodinná terapie klientovi, jeho manželce i jeho milence, nejlépe ve dvě ráno. Večeře, na kterejch máš nutkání praštit toho, za koho platíš slavíky v Madeiře basaballovou pálkou po hlavě. Uhlídat hyperaktivní, rozcicmaný, sociopatický dítě dámy, která nad člověkm drží ruku, celou sobotu a neděli. Jít si sednout do Klementina a hrabat se ve sto let starejch novinách, aby se akademický moloch nažral a jaguara zůstala celá. A tisíc dalších věcí, který se valej na pracující dívku v krutém světě. A někam mezi to vměstnat práci, kterou jeden člověk zvládnout němůže - ale musí. Explorery v lese nerostou:-) Brou noc. A hezkej den, jak tak koukám.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  03:02

Drive, prohlašuju zcela při smyslech, že Tě zbožňuju! Ty Tvoje suchý, kusý, jakoby studenočumákovský poznámky, ty jsou wunderbar. Úplně Tě vidím, jak proti mě sedíš za nějakým naleštěným stolem někde v Husovce, já předstírám kompetentost a něco mektám a Ty máš místo rtů jenom takovou tenkou čárku, mimický svalstvo odložený v lednici, pozvedneš obočí a říkáš: "Můžete to laskavě konrektizovat, slečno?" (to be continued)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  02:55

« Re: RE: nový Explorer

jaguara rozumí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…