Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: weekend ... barva
Ano, petanque je sice bezkofliktní, ale dost nebezpečná hra... ty ocelový koule jsou dost těžký a hlavně tvrdý... zejména když "omylem" upadnou na nohu, či jinou část těla GM. O tom, že tyto "omyly" se zpravidla dějí zejména vůči GM a dalším členům top vedení, netřeba se zmiňovat. :-)) -
« Re: Drive návštěvou ve školních škamnách
chovám se nenápadně: před školu přijedu na biku (ty pro jistotu ještě střídám), v anonymitě davu proplížím se do přednáškové haly, zasednu cca do prostřední řady, tam cca 15 minut po začátku, kdy dav nedočkavých elévů již propadá beznaději a začíná čile smskovat (což ostatně dělá stále, nyní jen s větší intenzitou), povstanu a se slovy: "Tak já se toho ujmu... " sejdu dolů a představím se. Takové antre překvapí... a odblokuje obvyklou komunikační barieru. Má to pak větší drive... :-) -
« Re: paintball
Já vím...ta představa je na tom asi to nej, to, z čeho jepak člověk tak vyspídovanej...Já jsem nikdy na ptbl nešla, protože lidi, co mě na něj tahali, tam nechodili vybíjet agresivitu, oni jí tam chodili hledat...což je možná trochu nelogický, ale asi mi rozumíš. Nemám to ráda, agresi, špatně ji snáším. -
« Re: Daň z práva na život
Jo, částečně ješitnost, částečně recese, částečně podivnej nezvyk poposlední vejšce najednou nechodit do žádný školy, když v nich dřepím tak dlouho, kam až paměť sahá, částečně prostředek, jak si dodávat další dávky stresu (nějak to potřebuju), částečně civčení, aby mozek nekrněl. Standardní formát vizitek používám, ještě před měsícem jsem tam ale nikdy neměla ani jedinej titul...teď jsem si dala Mgr, protože lidi jsou dementní, Rakousko-Uhersko v žilách, hustší než krev, bez titulu jsi pro ně pitomá blondýna, kterou s despektem oslovujou slečno, s titulem paní inženýrka, k níž se aspoň formálně chovaj jinak. -
« Nový Ariel s Bio silou
Pátrala po chemické podstatě - kvůli tomu, aby Kuku mohla stanovit adekvátní, neagresivní rozpouštědlo. Dozvěděla se, že "Paintballové kuličky nejsou vyrobeny z barvy!Jsou to želatinové kapsle smíchané s rostliným olejem a potravinářským barvivem". Takže nejjednodušší řešení je to nejlepší - z oblečení jednoduše vyprat, běžný detergent by měl stačit, pokud zůstanou rezidua mastnoty, lehce potřít benzínem, v případě choulostivé látky (kdybys hrál v kašmírovým svetru) použít tetrachlór (kuku předisponuje. Z pokožky teplou vodou a mýdlem, rezidua alkoholem, líh z lékarny stačí. Ale to už v tuto hodinu asi víš taky, navíc už jsou případné skrvny odstaraněny dočista dočista. -
« Re: Daň z práva na život
Tři promoce :-) Třetí jsem si musela vyvřískat, že prej už jsem příbuzenstvo uspokojila a promoční obřad je drahý, vyzvednutí diplomu na rektorátě mi prej má stačit, říkali. Nestačilo! To tak, za tu dřinu si člověk přece zaslouží pohledět kamnnému Karlovi do očí! /I když diplom mi měl být přidělen spíš za obcházení nařízení, persuázi na stuidjním, manipulaci pedagogickým sborem a organizaci toho, jak bejt najednou na dvou zkouškách ve zcela jiných částech Prahy, u kantorů, který člověk nikdy neviděl, ergo je ani nepozná a ještě třeba v Brně na veletrhu :-)))/
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!