Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: absence
Zatím ti tu uchystám nějaké samomluvné příspěvky. Dneska třeba jedna nejmenovaná žena, co mi ráno vezla látku k odstraňování paintballovacýh kuliček z kašmíru, známou pod obecným návzem tetrachlór, "domnívala se, že to stihne". A nestihla a z vedlejší rozstřelila svojí A8 škodovku. Dobrý je, že se ani jí, ani oběti nic nestalo. Blbý je, že stejně jako celá řada jiných vynikajících žen má i tato poměrně markantní sklon ke konzumaci alkoholických nápojů. Bylo osm ráno, ale zbytkáč činil stále jedno promile. To jsou ty meandry žviota. -
« Re: weekend ... barva
Ano, petanque je sice bezkofliktní, ale dost nebezpečná hra... ty ocelový koule jsou dost těžký a hlavně tvrdý... zejména když "omylem" upadnou na nohu, či jinou část těla GM. O tom, že tyto "omyly" se zpravidla dějí zejména vůči GM a dalším členům top vedení, netřeba se zmiňovat. :-)) -
« Re: Drive návštěvou ve školních škamnách
chovám se nenápadně: před školu přijedu na biku (ty pro jistotu ještě střídám), v anonymitě davu proplížím se do přednáškové haly, zasednu cca do prostřední řady, tam cca 15 minut po začátku, kdy dav nedočkavých elévů již propadá beznaději a začíná čile smskovat (což ostatně dělá stále, nyní jen s větší intenzitou), povstanu a se slovy: "Tak já se toho ujmu... " sejdu dolů a představím se. Takové antre překvapí... a odblokuje obvyklou komunikační barieru. Má to pak větší drive... :-) -
« Re: paintball
Já vím...ta představa je na tom asi to nej, to, z čeho jepak člověk tak vyspídovanej...Já jsem nikdy na ptbl nešla, protože lidi, co mě na něj tahali, tam nechodili vybíjet agresivitu, oni jí tam chodili hledat...což je možná trochu nelogický, ale asi mi rozumíš. Nemám to ráda, agresi, špatně ji snáším.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!