Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: smíchov ?
Expo bylo zelené, značka nepražská P.. a něco, verze sport (resp. jak výstižně až familierně označuje tyto modely marketingová ředitelka FMC ... "třídvířko". :-)). Drive jel z letiště a zahlédnul "podezřelý" stroj jen krátce, tudíž přesná lokalizace nejspíš nebyla z nejpřesnějších. -
« Weekend
Drive se zase někam propad, mě to tady rve srdce, ale teď musím už jít, Kuku chce ode mě rozhřešení krz alkoholismus, ale to nedostane, protože ani jako pankáč bojující proti establišmentu chlastání a řízení nevydejchávám. Tak ji budu dusit. Do kobky nakouknu zase až v noci, ale to už tu Drivee určitě nebude, už bude dávno někde krajině ukazovat, zač je toho loket. Tak hezkou zábavu, relaxaci, adrenalinizaci...see U :-)). -
« Re: A8
Ještě k těm škodovkám: pro mě škodovka není globální pojem pro všechno, co kdy opustilo pásy v Mladý Boleslavi. Rozlišuju Embéčko, Rapida, všechno od Favorita včetně jménem...škodovka říkám 105 a 120, který neumím rozeznat, protože v době, kdy byly na vrcholu jsem byla chudé dítě z rodiny bez auta - a pak už to ztratilo aktuálnost. Myslím, že hodně lidí říká Felicii Felicie, ale škodovka právě pokud myslí 105. Jak Kuku žena nevím, tipuju to stejně, nepatří k těm áosmičkářům, co pohrdaj osatníma samohybama. -
« Re: smíchov ?
Přehlédla jsem jednu drobnost v místopise: ta ulice, kde Expo ráno stálo, není rovnoběžná s Lidickou. Je na ni kolmá. Shodou okolnosti v ulici, která opravdu je rovnoběžná s Lidickou, stává jeden třídvéř Explorer, ale je černej a podle masky r.v. do roku 95. -
« Chrám
Drivee, kdybys měl chuť, tak Tě zvu do jednoho soukromýho off-roadovýho chrámu, kterým asi budeš drsně pohrdat, protože: a) je užvaněnej, b)off-roadům, potažmo automobilismu vůbec tam takřka nikdo nerozumí c) rozvíjejí se tam podivné teorie typu "bůh sedí v off-roadu vždycky na zadním sedadle", "bez kávovaru illy není ARO AREM" nebo "off-rouďáci si směj čistit zuby jenom bahnem a třenou Ladou Nivou" d) na pochopení tohoto diskusního fóra je třeba nalistovat hodně příspěvků zpátky, na což nebudeš mít čas ani náladu .... - a tak! Kdyby přece jenom, najdeš ho na chatu www.seznamit.cz, asi je třeba se registrovat, neregistrovaným se pravděpodobně diskusní fóra nezjevují, zjevují-li, nesmí do nich. Jestli tohle invitation budeš brát jako moc ofenzivní a nezjevíš se tam, respektuju, čílit se nebudu. Těším na Tebe, tam či zde či na obou místech. -
« Re: absence
Kuku má A8...obětní vůz byla ta škodovka. A ač to vypadá jako alkohol pro celý holding, pro tento holding by to nestačilo, teda pokud by se zapojilo vedení v čele s Kuku ženou...Tam totiž celý vedený připomíná spíš chodicí promosoudky Beefeatera než cokoliv jinýho. A má celý to vedení ve zvyku Jagu volat potom, co uspořádaj soukromý ginový orgie! Ve tři ráno! A říkaj mí dceruško a dohodnou si se mnou oběd nebo něco a jagu tam pak jede a nikde nikdo, protože pojídači hovězího si vůbec nepamatujou, že se ní v noci mluvili! Však říkám - Naerenschift! Archa bláznů! -
« Re: absence
Zatím ti tu uchystám nějaké samomluvné příspěvky. Dneska třeba jedna nejmenovaná žena, co mi ráno vezla látku k odstraňování paintballovacýh kuliček z kašmíru, známou pod obecným návzem tetrachlór, "domnívala se, že to stihne". A nestihla a z vedlejší rozstřelila svojí A8 škodovku. Dobrý je, že se ani jí, ani oběti nic nestalo. Blbý je, že stejně jako celá řada jiných vynikajících žen má i tato poměrně markantní sklon ke konzumaci alkoholických nápojů. Bylo osm ráno, ale zbytkáč činil stále jedno promile. To jsou ty meandry žviota.