Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Metal is not dead
:-))))), haha. Leibach vozím taky, pouštím ho, když mě stavěj policajti, volume do prava, dělá to divy! HM považovala za infantilní - jaké je mé překvapení, že po včerejším studiu Manowar pěju We are fighting, fighting a holy war! Battle rages, choose your side! Born with black wind, fire and steel, born to teach them or to heal! -
« Re: Gee lepší ARA
Tuning problem ...truth. Hodně se tam znají, ty chRAM people in person. Vlastně skoro všichni. A i když nejsou většinou takový ty přeslazený chatový aoječkáři, papáčkáři a víkendící, jsou trochu - emocinonálně? jinde. We will see. Každopádně upozorňuji na funkci "Poslat uživateli zprávu", *. To není veřejný. Tuning pak einfacher. -
« Re: Gee lepší ARA
Time consuming...yes. Dá se redukovat a držet na uzdě. Chatuju málokdy, málo s kým, vlastně už skoro jen s lidma, který znám v reálu. Období chatting záchvatu dávno za mnou. Koho potkat měla, potkala. Udržovací forma pobytu ve virtuálu trvá - psycholignvisticky, sociologicky a občas i jinak velmi poutavé, místy i inspirující. Materializace jedničkonulové kyberosoby do 3D taky zvláštní věc. -
« absence
Je pěkně ...v jedenáct osedlám dvoukolý samohyb a odlétám do moravské metropole vyhlédnout (resp. obhlédnout) dalšího kandidáta na účast při garážové seanci sbírky samohybů. Po přistání v Brně (tzn. kolem 12:15) ještě krátce "netnu". Čt + Pá ... dobíjení baterií. Pěkný weekend! -
« Samomluva léčí
Pusto prázdno, Drive mimo binární svět a já samomluvím. Musím se s Tebou podělit o zajímavý objev: metal je neuvěřitelnej prostředek na blbnutí kebulí lidem! Včera na výpravě duněl Expem Manowar (ne zcela na základě mojí vůle). Teď ho studuju, ta maskulinní stylizace, ta sice umělá, ale působivě temná teutonská energie a úderné texty, to je slušná manipulace. Jagu tleská (a zvažuje pozdní kariéru metalové divy). Hezkej den, Drive. Miss U, see U. -
« Gee lepší ARA
Drivee, já to říkala, že pro pochopení je třeba nalistovat mnoho, mnoho příspěvků zpátky, na což nebudeš mít nikdy čas, pravděpodobně ani chuť. Sama jsem tam po včerejší absenci způsobené cestou do Ostrau vlezla před chvílí - a naprosto chápu, že moudrej z toho nemůže bejt ani takovej bystrej kulihrach jako Ty. Je to unlike this one more on-linisch, takže spíš živoucí útvar, vyvíjející se v čase, než pasivně-undead vzkazovník. A protože jsem byla v tý Ostrau, ještě s binární/3D figurou jménem Heinrich a udeřili jsme cestou u pár z chrámových lidí, tok chrámové řeči jeví se být ještě abstraktnější než jindy. K adminovi: každej nick má "Info o členoviů - zjeví se, když klikneš na ikonku. Tam Ti administrátor podstrčila znamení, abys věděl, kdo je kdo.