Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: absence - moto
Ještě nebyla, ale chystá se! Nastudovala literaturu, už ví, že XJR je černé, modré a to druhý stříbrné, bílé a černé, nebo jsem to zase pomotala, nevím teď honem. Ale tipovala jsem Driveeho na černé. Nelze nepoznatm nelze nepoznat - lze nepoznat! je to vždycky jenom taková čára, co okolo mě proletí! -
« Re: Metal is not dead
:-))))), haha. Leibach vozím taky, pouštím ho, když mě stavěj policajti, volume do prava, dělá to divy! HM považovala za infantilní - jaké je mé překvapení, že po včerejším studiu Manowar pěju We are fighting, fighting a holy war! Battle rages, choose your side! Born with black wind, fire and steel, born to teach them or to heal! -
« Re: Gee lepší ARA
Tuning problem ...truth. Hodně se tam znají, ty chRAM people in person. Vlastně skoro všichni. A i když nejsou většinou takový ty přeslazený chatový aoječkáři, papáčkáři a víkendící, jsou trochu - emocinonálně? jinde. We will see. Každopádně upozorňuji na funkci "Poslat uživateli zprávu", *. To není veřejný. Tuning pak einfacher.