Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Stojíme při vás
Ještě k HM: včera mi pan pojišťovák, top ten Allianz, desetkrát volal a přímám přenosem mi beze slova vysvětlení pouštěl koncert AC/DC! Při posledním telefonátu na mě frenenticky řval "Kde jste paní Jaguáro? Jak to, že nejste tady?!?" Přišlo mi to zajímavé, jsem novopočený a značně zakuklený metallista, a že to rozšifruje zrovna pojišťovák by mě ve snu nenapadlo! -
« Re: 12:15
No, když jsem tam byla, v tom bunkru, tak jsem se vždycky podivila, jak se něco, co vypadalo jako hromada hadrů, při bližším ohledání jako mrtvola přikryá hromadou hadrů po dvou hodinách pohnula, zachroptěla a zase upadla do kómatu. Půlka družiny vypadala, že umírá na cirhózu jater. Jak nevalně skončili? Pomřeli? -
Oni nejsou PRAVÝ Hells Angels, jen nějaký čekatelé, přidružená sekce, nebo tak něco. Nebo byli, možná že už vymřeli, jsou to leta. Sídlo měli v nějakým bunkru v Libni a byli strašně drsný, v jádru dětinští, jejich komunitní systém připomínal komoušství trochu! Ale byli na jagu hodní. Jejich šéf jí dokonce psal dopisy, pravý dopisy v ruce, s obálkou a dokonce ofrankovaný! -
Já kanady nepotřebuju, ani když hraje Laibach! Deseticentimetrový podpatky mi dokonce před lety otevřely cestu a srdce podivných lidí z Hells Angels! A dostala jsem od jejich pionýrského vedoucího speciální kartičku, kterou mám ukazovat, kdyby mi chtěl někdo namlátit! Jednou ukázala, efekt okamžitý!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!