Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:09

« Re: 12:00

No. Office.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:08

An route again?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:06

« Re: moto

Výstižná charakteristika. Každý trochu zábavný koníček něco stojí! Akorát přemejšlení, to je zadara!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:05

« Re: moto I.

ani ne. Úplně jiná kategorie, styl atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:04

« Re: why

aha.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:03

Dobré i Tobě.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:02

« Re: moto I.

Naked - naháč! To znám! Něco jako chopper nebo tak!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:01

« Re: lexus

díky za popis, comprendo. Nutno přiznat, že Lex mě nikdy moc nebral. V této kategorii používám raději jiné stroje... více sportovní.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:01

« 12:00

Dobré poledne, drive :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  11:58

Teoreticky nic. Prakticky tu máme křekhou ekvilibristiku se zaměstnaneckými egy. Nejsem žádnej Doktor Byznys, musím taktizovat a se štrajchpudlíky opatrně nakládat. Asi legrační pro Tebe. Nezbytné pro mě.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  11:57

« moto I.

supersport je jednou z kategorií: tourer, chopper, cruiser, naked, cafferacer, street, supersport 600, superbike, supersport 1000, hypersport, cestovní enduro, enduro, cross, motorad ... a deriváty a speciály atd....
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  11:53

« moto

jasný. Motorky jsou hobby ... tak trochu dražší hobby, ...ale to je ostatně každý trochu zábavný koníček :-)). Kvalitní technologie něco stojí, tak 2/3 ceny, zbytek je prestiž. Vrtání = vnitřní průměr válce.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  11:38

« Re: Night flight

Nebyla, nestihla. Udeřím v pátek. Ale pak jsem se dívala na webu, únava, takže jen kráce. Nechápu řadu věcí! Jak - supersportovní? Proč to stojí jako třetina Expa? A co to je proboha vrtání?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  11:34

« Re: lexus II

Nešetřil slovy zklamání - ha há, to je vtipný! Nevím, neomhu posoudit, 430? To je? Nejsem si jistá, ale asi jo. Můj kamarád si koupil 300, myslím, zarytej mercedes man, jako náhražku éčka, po půl roce šel z domu, nadšenej nebyl. Jela jsem v tom jednou, takový trochu stísněný auto, jízdní vlastnosti nemůžu posoudit, bylo to kousek, po městě.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  11:27

« Re: lexus

Lexus by Tě nebavil. Je moc nabobskej, nebo kolotočářskej. Já jsem ho milovala - jezdila jsem s LS 400, takovým tím starým. Znáš tu reklamu na RR z padesátejch let? "Jediné, co slyšíte při rychlosti 60 mil v hodině je tikot elektrických hodin na palubní desce"? To byl Lex. Jezdil jako ďábel - poprvé v životě mi na dálnici bezpodmínečně uskakovali druhdy nesmiřitielní bavoráři vyšších typových řad. Šeredná, tankovitá obluda si uměla zjednat respekt! Pohodlný, spolehlivý, robustní vůz s poněkud vyšší spotřebou. Exteriér 4-, interiér pro princeznu na hrachu. Podezírám výrobce, že nejdražší součást vozu byly - židle.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  09:08

« lexus

Jagu kdysi psala, že používá Lexuse. Jak jezdí jezdí tento samohyb? ...včera jsem potkal známého, koupil GS 430 ...myslím, a nešetřil slovy zklamání. Pravda ... porovnával se sedmičkou od pánů z Bavorské země... což nepovažuji za etalon, proto mě jeho negativní slova překvapila.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  08:58

...nebo se mýlím ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  08:57

« why

???..."řeknu lidu, že jdu do banky..." ...proč? CO je lidu do toho, co dělá šéf(ová)!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  08:50

« Re: Night flight

Ano, byl to night flight se vším všudy :-)).
    R1 ...je mezi litrovými supersporty pojem. Tvůj odhad, že se jedná asi o dobrou motorku je správný, ale to, že se jedná o odhad a slovíčko "asi" ... to skoro vypadá, že včera Vrbovka neproběhla :-)). Vztah cena a kvalita je u motorek v podobném poměru jako u aut.
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  00:00

« Night flight

Udeřila hodina Sirael...tak jen tak koukám. Viděla jsem dneska motorku, bylo na ní napsaný R1. Chlap byl tak zaujatej tím, jestli se na něj lidi dívaj, že to málem nakouřil v podolí do lampy. Něco mi říká, že to bude asi dobrá motorka, (nebo drahá, nevím, jekej je mezi tím u motorek vztah) byla taková demonstrativně napuchlá, takže asi skrývala cuore sportivo. Nebo neskrývala nic, jen plechy! Do motorek a do melounu nevidíš.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…