Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: lexus II
Nešetřil slovy zklamání - ha há, to je vtipný! Nevím, neomhu posoudit, 430? To je? Nejsem si jistá, ale asi jo. Můj kamarád si koupil 300, myslím, zarytej mercedes man, jako náhražku éčka, po půl roce šel z domu, nadšenej nebyl. Jela jsem v tom jednou, takový trochu stísněný auto, jízdní vlastnosti nemůžu posoudit, bylo to kousek, po městě. -
« Re: lexus
Lexus by Tě nebavil. Je moc nabobskej, nebo kolotočářskej. Já jsem ho milovala - jezdila jsem s LS 400, takovým tím starým. Znáš tu reklamu na RR z padesátejch let? "Jediné, co slyšíte při rychlosti 60 mil v hodině je tikot elektrických hodin na palubní desce"? To byl Lex. Jezdil jako ďábel - poprvé v životě mi na dálnici bezpodmínečně uskakovali druhdy nesmiřitielní bavoráři vyšších typových řad. Šeredná, tankovitá obluda si uměla zjednat respekt! Pohodlný, spolehlivý, robustní vůz s poněkud vyšší spotřebou. Exteriér 4-, interiér pro princeznu na hrachu. Podezírám výrobce, že nejdražší součást vozu byly - židle. -
« lexus
Jagu kdysi psala, že používá Lexuse. Jak jezdí jezdí tento samohyb? ...včera jsem potkal známého, koupil GS 430 ...myslím, a nešetřil slovy zklamání. Pravda ... porovnával se sedmičkou od pánů z Bavorské země... což nepovažuji za etalon, proto mě jeho negativní slova překvapila. -
« Re: Night flight
Ano, byl to night flight se vším všudy :-)).
R1 ...je mezi litrovými supersporty pojem. Tvůj odhad, že se jedná asi o dobrou motorku je správný, ale to, že se jedná o odhad a slovíčko "asi" ... to skoro vypadá, že včera Vrbovka neproběhla :-)). Vztah cena a kvalita je u motorek v podobném poměru jako u aut. -
« Night flight
Udeřila hodina Sirael...tak jen tak koukám. Viděla jsem dneska motorku, bylo na ní napsaný R1. Chlap byl tak zaujatej tím, jestli se na něj lidi dívaj, že to málem nakouřil v podolí do lampy. Něco mi říká, že to bude asi dobrá motorka, (nebo drahá, nevím, jekej je mezi tím u motorek vztah) byla taková demonstrativně napuchlá, takže asi skrývala cuore sportivo. Nebo neskrývala nic, jen plechy! Do motorek a do melounu nevidíš.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!