Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

19.06.01  09:35

« vrbovka I.

umí?
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  09:34

« vrbovka

byla?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  09:34

« Re: Člověk proti zkáze

good luck! Kostarika...dealerství :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  18:53

Drivee, iluze nemám žádný, elánu stejně jako argumentů - tuny! Jejich breviář je široký, začíná někde u právní analýzy prohlášení FMC World a končí u slov "lžidimitrijství" a "fašismus". Jaguár kříženej s mopslíkem je smrtící povahový koktejl, budu je otravovat tak dlouho, dokud je úplně neotrávím! Navíc mám lešanského spojence, taky Explorerdrivera, který mi spolehlivě bonzuje, jak zacházej s ním (koupil nové v ČR)a podporuje mě solidárně v boji. Jinak všechno pochopitelně přesně tak, jak říkáš: odmítaj se se mnou bavit, protože Expo samozřejmě neprošlo oficiální dealerskou sítí FMC v CZ, i když dealerství jako takové mu asi není cizí - je z Kostariky a když jsem bejvalýmu páníčkovi napsala žertovnou smsku, že kontrola u Charouze v pořádku, akorát že se mechanik ptal, co má dělat s tím kokainem, co našel ve dveřích, odpovědí mi bylo dlouhé ticho:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  15:20

... ano nové pneu jsou čas od času nutné ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  15:18

to Jagu: nechci Ti brát elán ani iluze, FMC patří mezi tvrdší patrnery, vzhledem k prognóze jejich letošního HV ... ochota pod bodem mrazu. Navíc celou záležitost v Tvém případě lehce komplikuje jedna maličkost. Tvé Expo (jako nové) zcela jistě neprošlo oficiální dealerskou sítí FMC... počítám, že Tě budou odkazovat na zemi původu (mimo jiné i proto, že se nejedná o model vzorově homologovaný pro náš trh). Proto Ti přeji hodně štěstí a silné argumenty. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:14

to RB: Na tenhle boj není zapotřebí zvláštní mazanosti. Vyhraje ten, kdo má silnější nervy. Strategie jsou ztráta času, v tomhle případě. Vítězství čeká na toho, kdo protistranu dokáže víc znechutit.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  13:19

FMC jsou mazaný, mělo jsis koupit Tahoe a mělas pokoj, ti žádný problémy s pneu nemaj.....A Firestone má taky odzvoníno, prej bde FMC brát Micheliny a Good-yeary..........
    Good luck, babe
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  12:22

« Re: 12:15/ II

Nix. Schade. Ich gehe wiederarbeiten. Naechste Zeit. See U :-)
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.01  12:16

« 12:15/ II

Anybody out there?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  09:37

« Re: Bikers just everywhere

:-))) nedočkavost bikerů je velká, počasí je "zábavné". O weekendu bylo až "vtipné". ...no jo, nemůže být každý den bikers paradise :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  09:31

... zajímavý "souboj"... jsem velmi zvědav výsledku. Dej vědět jak to probíhá.
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  18:37

« Bikers just everywhere

Drive, nakukuju, Ty nikde, ale protože jak pozoruju, jen co přestane na pět minut pršet, bikeři se vyrojej z děr mohutně, asi jsi už dávno někde mezi svými. Takže jedno upřímné a milé přání (ať si to užiješ, síly nabereš) a jedno upřímné a protivné (ať jsi opatrnej). See U, miss U, těším.
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  10:29

« Člověk proti zkáze

Zdar, Drive. Neuhod´ bys, co teď robím. Bojuji proti globální organizaci. Snažím se vydobít svá práva a donutit FMC Czech, aby mi dali nový pneumatiky náhradou za problémové Firestone Wilderness AT. Kroutěj se jak hadi. Že se to prej na Expo nevztahuje. V prohlášení Ford svět ale nepsali, že se budou měnit všechny gumy kromě těch mejch. Neustoupím ani o píď. Nutně potřebuju nový pneumatiky zdarma!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:29

« Re: lexus

Měla jsem štěstí šílený. Zůstalo mi pár mikrojizev na nohou, odpor k opilcům za volantem a loajalita k mercedesům. Supi uý okolo mě krouží! Musím běžet. See U.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:28

« Re: Nádo mítovat

:-))) me too! See U later.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:27

« Re: ? + Moto

hrozně pomalu. Karas ??? no comprendo II. ???
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:25

« Nádo mítovat

Drive, přišla mi nějaká vizitace, musím jít tzv. mítovat. Docela se mi nechce!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:25

« Re: lexus

British sport cars ... ve zmiňované kategorii ??? Nikoli. I když, Aston Martin Vantage ... to je slušnej kousek. A pořádnej kus železa.
    Drive nesnáší "malý" auta, ani jeho žena nesmí do takové drobné věci sednout. Důvod ... shodný co u tebe ... doufám, že se Ti tehdy moc nestalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.01  12:24

« Re: moto

Karas. Mě to bylo jasný hned :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…