Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Concealing - aping the original - the vision
Kdepak, to bude v poho. Mordy mi jednak odpustí vždycky všechno (a naopak), jednak je to daň za to, za co ho peskuju už celý leta - nerozhodnost. Je tak zmučenej...tak bych pro něj chtěla něco udělat...ale nemůžu, je to za hranicema mejch možností. Jen jsem mu na zrcátko ve sluneční cloně autě podstrčila cedulku "Nahlédni do svého srdce". A mluvím s ním...kdykoliv je to třeba. Je to třeba často. -
Ad mordy: "Zpráva: ubytování v orlím hnízdě strmou cestou 20 minut k nejlibžší, avšak jediné, maličké a špinavé pláži. Obráceno k severu,slunci zabráněn přístup. 1 hnusnej makret typu smšené zboží, cola 4 Dm, olezlej pršutošpek za 50. Počasí a bazén, 20 minut trverzem po skalách, bazén dtto Hrnčéře. Pozitivum: výhled na moře (přes alomeraci cca 500 dtto domků, OK. A nemůžu vodsuď. A ještě na mě za rohem číhá menstruace. Du si koupit meloun. Uvnitř asi zelenej." -
Dneska dařilo dobře, ráno nálada vynikající, Kyb přitáh tak zrušenej, že se nevzmoh na nic jinýho, než upadnout v botách do pelechu, naštěstí ne do mýho (to by mě zabil, váží jak dvacet těch obrazů). Takže nic nezničeno, nesežráno - ale to se do odpoldne poddá! V práci ba i dřela, pak vynikající deal s ledničkou, jako vždycky s tímhle chlapem, to je byznys! Fakt. Pakt dření, pak mě staff nachytal mejlovat a mazat stopy, z čeho byli tak vydřený, že museli to jít řešit, kam - no na pivo.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!