Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:53

« Re: Msg - got a milk - some people know about advertising

Scorpio! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:52

« ibáč

btw ... žena mi ho vzala, všechen ... včera bylo veselo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:50

« Re: Msg - got a milk

ano, to jsou kapitoly advert. history! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:47

« Re: Msg - got milk

Where is you moustache bylo ale podle mýho lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:45

« Re: Msg

Ad Got milk: mám novej přírůstek! S Batmanem! Taky Trumpovou mám a Joynerovou a vůbec, různý. got milk má samostatnou slohu. Jako Absolut, Clinique - a další.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:43

« Re: Msg

got a milk :-( ... mail :-) ... odpovídám.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:41

« Re: Concealing - aping the original - the vision

On není magnát. On je Mordechaj. Kategorie sama pro sebe. Více v M. Více věcí v M!!!
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:40

« Msg

U got e-mail :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:38

nerozhodnost? ... u magnáta? ... nechce se mi věřit!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:36

Kdepak, to bude v poho. Mordy mi jednak odpustí vždycky všechno (a naopak), jednak je to daň za to, za co ho peskuju už celý leta - nerozhodnost. Je tak zmučenej...tak bych pro něj chtěla něco udělat...ale nemůžu, je to za hranicema mejch možností. Jen jsem mu na zrcátko ve sluneční cloně autě podstrčila cedulku "Nahlédni do svého srdce". A mluvím s ním...kdykoliv je to třeba. Je to třeba často.
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:33

« M

M upozornění. Jdu tam. Will be back in second.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:32

a sakra! To nevypadá zrovna jako nejpovedenější dovolená! ... ajajaj. Pochvala asi nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:30

« Re: Concealing - Mordy - dítě štěstěny.

Předochozí text byl dosova opsán z třídílné sms, kterou jsem si pro její typičnost vytiskla a mátím se nad ní. Ale je mi ho tak líto!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:29

Ad mordy: "Zpráva: ubytování v orlím hnízdě strmou cestou 20 minut k nejlibžší, avšak jediné, maličké a špinavé pláži. Obráceno k severu,slunci zabráněn přístup. 1 hnusnej makret typu smšené zboží, cola 4 Dm, olezlej pršutošpek za 50. Počasí a bazén, 20 minut trverzem po skalách, bazén dtto Hrnčéře. Pozitivum: výhled na moře (přes alomeraci cca 500 dtto domků, OK. A nemůžu vodsuď. A ještě na mě za rohem číhá menstruace. Du si koupit meloun. Uvnitř asi zelenej."
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:24

Hahá...velký prázdniny! Hlavně je nepouštěj nikam na Malou Stranu, protože je to dost brutálně nakažlivý!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:22

rád slyším, že úspěšný den! Btw ... na tom ostrově co tam Mordy ... furt prší, nebo už slunce ? ... Ad lednice: před chvílí volala S-žena, že už problém solved.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:19

Dneska dařilo dobře, ráno nálada vynikající, Kyb přitáh tak zrušenej, že se nevzmoh na nic jinýho, než upadnout v botách do pelechu, naštěstí ne do mýho (to by mě zabil, váží jak dvacet těch obrazů). Takže nic nezničeno, nesežráno - ale to se do odpoldne poddá! V práci ba i dřela, pak vynikající deal s ledničkou, jako vždycky s tímhle chlapem, to je byznys! Fakt. Pakt dření, pak mě staff nachytal mejlovat a mazat stopy, z čeho byli tak vydřený, že museli to jít řešit, kam - no na pivo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:16

me 2! btw jak se dařilo dneska? ... tady se kromě biz lanče udělalo dost málo, sice víc než jenom nic, ale málo. Staff klátí nějaká podezřelá choroba ... asi velký prázdniny. Řekl bych :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:16

« Re: to driverman od Driverman, to Driverman from Jagu - suff

Asi ho-jí na Akademii neučili, že nemá v historických hrách nosit hodinky!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  19:14

Happy Jagu (zong)!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…