Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  16:52

« Re: Člověk proti zkáze - úhorka

Na tyhle lidi okurka asi nestačí. Ty jsou olověný-cíněný. Nasadím těžší kalibr. Mopslík se vzteklinou.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  16:50

« Re: Freelander

To 555: sobotní Berliner Zeitung (35,-Kč, prodejny zahraničního tisku) příloha Gebrauchtwagen. V Rakousku a Ch hodně LR klubů, linky si nepamatuju, klíčové slovo pro vyhledávání Gebraucht Gaelandewagen (altavista.de)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.06.01  14:59

« Freelander

Hi, podla prispevkov je to tu zive, tak poradte, kde sa na zapad od Ciech da najlepsie zohnat lahko tuknuty Freelander /najlepsie CH, D/, pripadne linku na nich. Mockrat vdaka.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  14:33

« Re: vrbovka I. - II.

:-)) neplní domácí úkoly :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  14:32

« Re: 12:15/III.

... byl u lazebníka (nikoli sibiřského). Letní sestřih :-))) ... trochu netradiční :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  14:30

« Re: Kostarika

terminologie: ..."ryba", ..."sežrat i s navijákem" ... hmm, už byla Jagu s expem v zahraničí (Austria, Bundes-land) ?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  13:49

« Re: Člověk proti zkáze

Já myslel tu okurku snís, že by jsi pak měla po ní kyslejší kukuč, třeba by se pánové od FMC lekli, v tom šoku ti dali penu a bylo byto. Tak vidíš, že jsem s tím kostaričanem nebyl daleko od pravdy.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  12:24

« 12:15/III.

Midday administration...dead calm here :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  11:50

« Re: vrbovka I. - II.

Drivee, kdyby byla, tak to okamžitě halasně vytrubuju do kyberprostoru. Kdyby uměla, hned se s tím bude holedbat. Zatím se krčí v koutku a dělá že nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  11:49

« Re: Kostarika

No, opičák přímo ne, ale takový tuším třetiřadý narkotrafikant, milý člověk, který o mě hovořil do telefonu (přede mnou) jako o "rybě" (údajně znamená "kupec"). Kde je volant věděl, kde je cokoliv jinýho ne, což bylo dobře, protože s tím najezdil ledva 30, a to velmi pokojně, vzhledem k tomu, jak vypadal motor a převodovka a že některé funkce, jako třeba overdrive nebo 1 - 2 mu byly zcela neznámé :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  11:45

« Re: Člověk proti zkáze - dealership

No, pak mi napsat tak křečovitě, ať to schovám, že to spolu - nevím přesně ten termín, něco mezi vyfouknout a přefiknout, v kokainistické terminologii se nevyznám, takže nedovedu reprodukovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  11:44

Kyselou okurku, říkáš? Tomu přesně nerozumím...kam ji mám komu vrazit?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  09:57

No tak to chce na cestu jednu kyselou okurku a směle do nich. FMC je taky moc nafoukané, ony ty jeijch výsledky nejsou nic moc....stejně jako u všech automobilek v USA...
    P.s: Kostarika - kdo tam s tím proboha jezdil, nějakej banánovej opičák co sotva ví, co je to volant, ne....
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  09:35

« vrbovka I.

umí?
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  09:34

« vrbovka

byla?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  09:34

good luck! Kostarika...dealerství :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  18:53

Drivee, iluze nemám žádný, elánu stejně jako argumentů - tuny! Jejich breviář je široký, začíná někde u právní analýzy prohlášení FMC World a končí u slov "lžidimitrijství" a "fašismus". Jaguár kříženej s mopslíkem je smrtící povahový koktejl, budu je otravovat tak dlouho, dokud je úplně neotrávím! Navíc mám lešanského spojence, taky Explorerdrivera, který mi spolehlivě bonzuje, jak zacházej s ním (koupil nové v ČR)a podporuje mě solidárně v boji. Jinak všechno pochopitelně přesně tak, jak říkáš: odmítaj se se mnou bavit, protože Expo samozřejmě neprošlo oficiální dealerskou sítí FMC v CZ, i když dealerství jako takové mu asi není cizí - je z Kostariky a když jsem bejvalýmu páníčkovi napsala žertovnou smsku, že kontrola u Charouze v pořádku, akorát že se mechanik ptal, co má dělat s tím kokainem, co našel ve dveřích, odpovědí mi bylo dlouhé ticho:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  15:20

... ano nové pneu jsou čas od času nutné ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  15:18

to Jagu: nechci Ti brát elán ani iluze, FMC patří mezi tvrdší patrnery, vzhledem k prognóze jejich letošního HV ... ochota pod bodem mrazu. Navíc celou záležitost v Tvém případě lehce komplikuje jedna maličkost. Tvé Expo (jako nové) zcela jistě neprošlo oficiální dealerskou sítí FMC... počítám, že Tě budou odkazovat na zemi původu (mimo jiné i proto, že se nejedná o model vzorově homologovaný pro náš trh). Proto Ti přeji hodně štěstí a silné argumenty. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  14:14

to RB: Na tenhle boj není zapotřebí zvláštní mazanosti. Vyhraje ten, kdo má silnější nervy. Strategie jsou ztráta času, v tomhle případě. Vítězství čeká na toho, kdo protistranu dokáže víc znechutit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…