Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Kostarika
No, opičák přímo ne, ale takový tuším třetiřadý narkotrafikant, milý člověk, který o mě hovořil do telefonu (přede mnou) jako o "rybě" (údajně znamená "kupec"). Kde je volant věděl, kde je cokoliv jinýho ne, což bylo dobře, protože s tím najezdil ledva 30, a to velmi pokojně, vzhledem k tomu, jak vypadal motor a převodovka a že některé funkce, jako třeba overdrive nebo 1 - 2 mu byly zcela neznámé :-)) -
« Re: Člověk proti zkáze
No tak to chce na cestu jednu kyselou okurku a směle do nich. FMC je taky moc nafoukané, ony ty jeijch výsledky nejsou nic moc....stejně jako u všech automobilek v USA...
P.s: Kostarika - kdo tam s tím proboha jezdil, nějakej banánovej opičák co sotva ví, co je to volant, ne.... -
Drivee, iluze nemám žádný, elánu stejně jako argumentů - tuny! Jejich breviář je široký, začíná někde u právní analýzy prohlášení FMC World a končí u slov "lžidimitrijství" a "fašismus". Jaguár kříženej s mopslíkem je smrtící povahový koktejl, budu je otravovat tak dlouho, dokud je úplně neotrávím! Navíc mám lešanského spojence, taky Explorerdrivera, který mi spolehlivě bonzuje, jak zacházej s ním (koupil nové v ČR)a podporuje mě solidárně v boji. Jinak všechno pochopitelně přesně tak, jak říkáš: odmítaj se se mnou bavit, protože Expo samozřejmě neprošlo oficiální dealerskou sítí FMC v CZ, i když dealerství jako takové mu asi není cizí - je z Kostariky a když jsem bejvalýmu páníčkovi napsala žertovnou smsku, že kontrola u Charouze v pořádku, akorát že se mechanik ptal, co má dělat s tím kokainem, co našel ve dveřích, odpovědí mi bylo dlouhé ticho:-))) -
to Jagu: nechci Ti brát elán ani iluze, FMC patří mezi tvrdší patrnery, vzhledem k prognóze jejich letošního HV ... ochota pod bodem mrazu. Navíc celou záležitost v Tvém případě lehce komplikuje jedna maličkost. Tvé Expo (jako nové) zcela jistě neprošlo oficiální dealerskou sítí FMC... počítám, že Tě budou odkazovat na zemi původu (mimo jiné i proto, že se nejedná o model vzorově homologovaný pro náš trh). Proto Ti přeji hodně štěstí a silné argumenty. :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!