Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Kostarika - ryba
No, nebyla jsem... Mám sice Cebii (nechat si dělat lustraci z Kostariky je humorné, musíš to slovo Kostarika opakovat asi tak třicetkrát, než vysvěltíš, co chceš), ale že bych se přímo těšila na pohovor s pracovníky rakouské pobřežní stráže, až konečně vyrazím na ten Dachstein, to teda nemůžu říct :-) -
« Re: Kostarika
No, opičák přímo ne, ale takový tuším třetiřadý narkotrafikant, milý člověk, který o mě hovořil do telefonu (přede mnou) jako o "rybě" (údajně znamená "kupec"). Kde je volant věděl, kde je cokoliv jinýho ne, což bylo dobře, protože s tím najezdil ledva 30, a to velmi pokojně, vzhledem k tomu, jak vypadal motor a převodovka a že některé funkce, jako třeba overdrive nebo 1 - 2 mu byly zcela neznámé :-)) -
« Re: Člověk proti zkáze
No tak to chce na cestu jednu kyselou okurku a směle do nich. FMC je taky moc nafoukané, ony ty jeijch výsledky nejsou nic moc....stejně jako u všech automobilek v USA...
P.s: Kostarika - kdo tam s tím proboha jezdil, nějakej banánovej opičák co sotva ví, co je to volant, ne....
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!