Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:19

« Re: vrbovka I. - II.

Part 3: Prohlížela jsem si taky ty R1 a R6, ale že by mě to nějak uchvátilo, to ne. Na můj vkus je tam trochu moc kapotáže, trochu pouťový, zakrývá stroj. Ale já to posuzuju jen z estetickýho hlediska. Nadchly mě ovšem stříbrné štítky s nápisy: "Před jízdou si pozorně přečtěte návod k obsluze".
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:16

« Re: Lebst du noch II?

leze mizerně... buďmě schovívavý k internet provider :-) ...,ale mohlo by to * chodit rychleji!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:15

Vrbovka Part 2: Jiank jsem ovšem spíše znechucená. Myslela jsem si, že tam zadarmo přijdu k poutavému výkladu, ale hoho, to by nesměly vzrůst v CR prodeje motorek o 60% proti loňsku a nesměly by bejt prázdný sklady, zřejmě. Tamní prodavači nejen že se nestrhnou ochotou, ale dokonce mistrně ovládají umění uhýbat očima. Buď poznali, že: a) I´m born with black wind, fire and steel and just my shadow brings them fear, nebo b) že si nic nekoupím. A nebo jim tam prostě choděj lidi. Zklamání!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:13

black XJR 1300 ... alias "black jewel" ... říkal jsem, že TO nelze přehlédnout, ani přeslechnout ... :-))) (duní, neřve!)
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:11

« Lebst du noch II?

Nebo to zase leze mizerně?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:09

« Re: 12:15/III.

Něco mi to říká, ale nevím co. No, hlavně, že se přiznám, to je takové čestné.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:08

Tak, začnu tím lepším: řeknu Ti, jaký se mi líbily motorky: mám dva favority, jeden je black XJR 1300, jestli TOHLE je to, čím jezdíš, chápu už proč "nelze přehlédnout". Pak se mi ještě líbila Drugstore (vtip, radši upozorňuju, nechci ranit bikerské srdce) 1100 v úchylném vyvedení baklažánová metalíza.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:07

www.dainese.it
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:05

*, kdybych věděla, co to je Daines, mohla bych si to plasticky představit!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:04

« Re: online?

Vždycky mám z Tebe doborou náladu! To je to Tvoje umění jednoho slova.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:04

Ya. Vcelku krátký sestřih + 5-6 centimetrový vystřižený znak Dainese na temeni. Vcelku zábavné.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:03

Samozřejmě jsi mě donutil tam jít, to se dalo čekat :-)) A teď rychle, než mě opustí vášeň a paměť: podělím se o dojmy.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:02

také big radost!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:01

Nebo zase ne? Teror serveru, nebo Drive tortura?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:01

« Re: Kostarika - ryba

Diskuse s osteraich celnikama je celkem zábavná, ... v podstatě je mám i rád ... za tu jejich absolutní ledovost, nesmlouvavost a puntíčkářství. Pokaždě (tedy dosti pravidelně) přispívám do rozpočtu rakouské země. Kolonka "vybrané pokuty" :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  17:00

« Re: vrbovka I. - umí

Smrtelně vtipný, smrtelně potměšilý. Love it.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  16:58

Heleme! Big radost!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  16:58

Netradiční letní sestřih? Nějaké zajímavé obrazce na lbi? Drive goes wild?
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  16:56

« online?

že by?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  16:56

« Re: Kostarika - ryba

No, nebyla jsem... Mám sice Cebii (nechat si dělat lustraci z Kostariky je humorné, musíš to slovo Kostarika opakovat asi tak třicetkrát, než vysvěltíš, co chceš), ale že bych se přímo těšila na pohovor s pracovníky rakouské pobřežní stráže, až konečně vyrazím na ten Dachstein, to teda nemůžu říct :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…