Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Lebst du noch II?
Ale jo, však jsme schovívaví. Proto jsem se Tě snažila nalákat do chrámu, tam nejen rychlejší, ale lze zmizet v anonymitě, jen s pár hackery za zády a nikdo nic neví, co se řeší, však Ty víš, proč jsem Tě tam tahala, ale asi je to slabší gejm pak. -
« Re: vrbovka I. - II.
Part 3: Prohlížela jsem si taky ty R1 a R6, ale že by mě to nějak uchvátilo, to ne. Na můj vkus je tam trochu moc kapotáže, trochu pouťový, zakrývá stroj. Ale já to posuzuju jen z estetickýho hlediska. Nadchly mě ovšem stříbrné štítky s nápisy: "Před jízdou si pozorně přečtěte návod k obsluze". -
Vrbovka Part 2: Jiank jsem ovšem spíše znechucená. Myslela jsem si, že tam zadarmo přijdu k poutavému výkladu, ale hoho, to by nesměly vzrůst v CR prodeje motorek o 60% proti loňsku a nesměly by bejt prázdný sklady, zřejmě. Tamní prodavači nejen že se nestrhnou ochotou, ale dokonce mistrně ovládají umění uhýbat očima. Buď poznali, že: a) I´m born with black wind, fire and steel and just my shadow brings them fear, nebo b) že si nic nekoupím. A nebo jim tam prostě choděj lidi. Zklamání!!! -
Tak, začnu tím lepším: řeknu Ti, jaký se mi líbily motorky: mám dva favority, jeden je black XJR 1300, jestli TOHLE je to, čím jezdíš, chápu už proč "nelze přehlédnout". Pak se mi ještě líbila Drugstore (vtip, radši upozorňuju, nechci ranit bikerské srdce) 1100 v úchylném vyvedení baklažánová metalíza.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!