Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« question - agenti atd.
kolik má Jagu agentů, resp. velikost agentury? Nechceš-li neodpovídej, jedná se o pracovní dotaz, drive jak byl v Brně, setkal se tam s několika přáteli, někteří z nich žehrali na nedostačující vlastní schopnost zvládní managementu růstu jejich firem. I tak vzpoměl si drive na Jagu. Ale jak říkám, nerad bych do našeho diskusního vztahu tahal pracovní záležitosti. -
« Re: Coffe break - back - kunratice a spol.
Bydlení na Smichow, to jsem se udala. V té obalsti, kde tak často operuju, ale nepracuju. Mám tam pacienty, kteří mě povolávají poměrně často do noční služby. Také se tam shodou okolností nalézá značná část z mých agentů, které po nocích navštěvuju a mámím z nich. -
« Re: moto -- vrozenost a kůže a odhady
... u některých jedinců záleží na vybalancování hranice subjektivního vnímání realističnosti. Povětšinou je za realistické považováno něco co má ve skutečnosti ještě velké rezervy. Hazardéři a špičkový stratégové (naučit se potlačovat vnímání středních rizik) mají tuto hranici posunutou výše. A ono to funguje! Většinou.