Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:17

« Re: question - agenti atd.

Dík, že jsi si vzpomněl. Pracovní otázky neva. Jsem ale malá ryba, což tušíš, ne-li víš.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:15

« Re: www.dainese.it

:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:14

« Still wired? (not weird)

?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:13

« Re: www.dainese.it

Už chápu, co ochraňuje Tvé emoce :-))) Úžasnej pikčr - zejména na lebku! Máš ho taky vyvedenej v tom cyklámenu? Asi jo, to by jinak nebylo ortodoxní.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:09

« Re: question - agenti atd. - pokr.

No, takže ty agenti, ty jsou různý! Mají ty A8 i ty stopětky (ne, naštěstí mi Kuku nesejmula agenta, to by byla kolize agentů a to nestrpím), různého socioprofesního profilu a nasazováni jsou za věcmi praocvními i soukromými (když je třeba trestat křivdy na dobrých lidech). Networking, kterej mě stojí spoustu času, benzínu, emocí i energie, ale který řadím na žebříčku svých zálib hodně vysoko a čas, benzín, emoce i energii do něj vloženou považuju za čirou rozkoš.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:08

« Re: Lebst du noch II? - rozpravy o bináru - grammar

:-))
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:08

« www.dainese.it

logo ... jak se vám líbí?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:05

... to be continue: FORWARD ... raději ne! :-))) ... REPLAY už vůbec ne !!! :-))) ... zkušenost ... nikoli vlastní.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:04

se zas hihňám. Hnusný slovo, BTW.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:03

I know.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:03

Ano otče, ano a stokrát ano. (Franny and Zooey, opět).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:02

možno i DELETE.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:01

Však jsem to taky nedokončila, to byl přece jenom úvod:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:01

pravidla se během gejmu nemění, i my u nich zůstaňme.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  19:00

Na základní úrovni funkcí Erase? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  18:59

No, kdyb nic jinýho, tak to bystří mozog.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  18:58

Ne, Drive, to byla jen chvilková potřeba, ne že bych měla něco proti debatě postavené na výkřicích a heslech, naopak, s některými druhy se dorozumívám výhradně pomocí nich, ale takhle je to nastavený v gejmu. Ty jsi ten, co šetří slovy, ale co slovo, to trefná perla, ten rezerovvaný, nad věcí ironik, já jsem tsunami emocí a vodopád slov. Je možný to kdykoliv změnit za cokoliv, ale mě to takhle připadá to vono.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  18:58

dotaz nebyl směřován na konkrétní síť agentů. Nicméně jejich popis je vcelku precizní. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  18:56

...a zábavné, mnohé napoví. Praktikuji s neskrývanou rozkoší. Někdy zůstává rozum stát nad tím, kolik chyb někteří jedinci dokáží naflákat do dvou vět. Naprosto ideální je např. střihnout hrubku rovnou do SUBJECTu mailu. To komunikaci alespoň na základní úrovni nebývale prospěje :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  18:53

Drvie, nevím, jestli zrovna tahle síť agentů by uspokojila Tvé náročné potřeby, ale je strukturovaná asi takto: A) spiklenci a spojenci (z nějakých důvodů jsou se mnou a pomáhají mi, ve slepé víře, že jednoho dne ovládnu tuto planetu :-)), B)Agenti prvního stupně (vědomě spolupracující, buď bez nároku na remuneraci, nebo výměnou za jiné informace) C) Agenti druhého stupně (spolupracují, aniž by to věděli a informace od nich získané jsou získané cestou ne příliš čestného, ale účinného lišáctví a mírné manipulace).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…