Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: question - agenti atd. - pokr.
No, takže ty agenti, ty jsou různý! Mají ty A8 i ty stopětky (ne, naštěstí mi Kuku nesejmula agenta, to by byla kolize agentů a to nestrpím), různého socioprofesního profilu a nasazováni jsou za věcmi praocvními i soukromými (když je třeba trestat křivdy na dobrých lidech). Networking, kterej mě stojí spoustu času, benzínu, emocí i energie, ale který řadím na žebříčku svých zálib hodně vysoko a čas, benzín, emoce i energii do něj vloženou považuju za čirou rozkoš. -
« Re: Lebst du noch II? - rozpravy o bináru - grammar
Ne, Drive, to byla jen chvilková potřeba, ne že bych měla něco proti debatě postavené na výkřicích a heslech, naopak, s některými druhy se dorozumívám výhradně pomocí nich, ale takhle je to nastavený v gejmu. Ty jsi ten, co šetří slovy, ale co slovo, to trefná perla, ten rezerovvaný, nad věcí ironik, já jsem tsunami emocí a vodopád slov. Je možný to kdykoliv změnit za cokoliv, ale mě to takhle připadá to vono. -
« Re: Lebst du noch II? - rozpravy o bináru - grammar
...a zábavné, mnohé napoví. Praktikuji s neskrývanou rozkoší. Někdy zůstává rozum stát nad tím, kolik chyb někteří jedinci dokáží naflákat do dvou vět. Naprosto ideální je např. střihnout hrubku rovnou do SUBJECTu mailu. To komunikaci alespoň na základní úrovni nebývale prospěje :-))))) -
« Re: question - agenti atd.
Drvie, nevím, jestli zrovna tahle síť agentů by uspokojila Tvé náročné potřeby, ale je strukturovaná asi takto: A) spiklenci a spojenci (z nějakých důvodů jsou se mnou a pomáhají mi, ve slepé víře, že jednoho dne ovládnu tuto planetu :-)), B)Agenti prvního stupně (vědomě spolupracující, buď bez nároku na remuneraci, nebo výměnou za jiné informace) C) Agenti druhého stupně (spolupracují, aniž by to věděli a informace od nich získané jsou získané cestou ne příliš čestného, ale účinného lišáctví a mírné manipulace).