Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:55

« Re: How to handle it - why that word

vše má svůj smysl a podstatu, ale není vždy všechno tak jak má bejt. To, jak to má či nemá bejt, to je právě nejsilněji ovlivněno analgetiky, analgetiky přání, radosti, smutku ... okamžik, kdy začne jedinec vnímat, že hranice má a nemá bejt byla překročena, to je právě ten přesně daný okamžkik kdy se nelze vrátit na předchozí level (alespoň ne 100%).
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:52

« Driveee,

jsi tu, nebo jsi už z nepovinného semináře filozofie uprchl zadním východem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:50

« Re: What ´s Karas?

Asi jsem se sekla v odhadu. Nesedí mi k Tobě to, že by ti dělala problém břitká sdělení. Ale možná, že si pod tím slovem představuju něco úplně jinýho než Ty. Spíš bych tipovala, že ti budou dělat problémy sdělení plytká nebo tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:47

Já...bych to řekla asi trochu jinak. Že problém není přemejšlení, ale ty analgetika. Všechny věci, kterejma pomocí kterejch se mozog obaluje, aby neviděl, nevnímal, nedocházely mu souvislosti. Problém jsou ty pasti. A největší past je chtění, toužení a strach.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:46

Nečiní mi potíže vnímat hloubku sdělení. Ani v binárním a hexabinárním kódu. Činí mi potíže vnímat sdělení břitká ... lhostejno zda kódovaná či nikoli. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:44

Jistě, že je to velmi komplikovaný. Ale já jsem přesvědčená (neber to za nějakej fatalismus, ale nevím, jak to nějak inteligentně vyjádřit), že všechno, úplně všechno, je vždycky tak, jak má bejt. I když se to nezdá. I když to může bolet. Ale všechny ty věci, jako ztráty a nálezy, mají smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:42

každý vnímá něco, ale jen málokdo se snaží vnímat všechno. Málokdo dokáže najít hranici podstatného a nepodstatného. Přemýšlení ... vždy bylo je a bude problémem lidstva.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:39

toto je exaktní až do určitého, přesně daného okamžku. Po jeho prožití/zažití se myšlení nedá vrátit na tento level. Vnímání parciálnost je velmi komplikované.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:39

Proč bála - protože je něco jinýho, když to někomu líčíš face to face a sugestivně u toho koulíš očima, než když to slovy nehledanými mlátíš do klávesnice v binárním kódu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:37

Nemůžeš srovnávat lidi podle sebe a těch, který tvořej Tvoje volený okolí. Jsi statistická odchylka a oni taky. Ve skutečnosti málokdo vnímá máloco. Málokdo opravdu přemejšlí.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:35

Jo, je správná. Proto se nikdy nenervuju, že někoho ztratím. Nech ptáka letět, pokud se nevrátí, nikdy nebyl Tvůj. Když ztratím, znamená to, že jeho historická úloha byla parciální.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:34

proč bála? Každý (snad) toto vnímá, někdo to pojmenoval (ať už karas či jinak), někdo nikoli, ale každý (opakuji snad) to vnímá.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:31

nevím, ale to je jedno, hlavní je myšlenka a ta je správná.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:31

tfuj, jsem se ti to bála říct, na tom, že je inflace úchylů jsem se shodli, ale nerada bych byla do této skupiny zařazena!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:30

Nevím, jak to dědka napadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:30

ok, dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:28

To si vymyslel Vonnegut. Jagu si jen přebrala ten název pro již dříve ujasněnou, ale nepojmenovanou teorii.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:28

« Re: How to handle it

rozumím naprosto přesně, ale opakuji, proč zrovna to slovo ... karas?
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:26

« How to handle it

Nijak. Nestarat se o Karas. Ten se tvoří nezávisle na vůli. Brát ho jak je - nezleží ne tom, kdo z něj je jakej, na čí straně stojí a tak. Bejt rád, že je, že ty lidi jsou, že jsi je potkal, nechtít je vlastnit nebo poutat k sobě. Pokud tam poatří, do krasu, tak tam budou, pokud vaporizujou, jejich role byla přeceněna a Karas to nebyl. Alles. Ve stručnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  18:26

proč zrovna Karas (v Karasu) ... to slovo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…