Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Driveee - filo-psycho
Ale taky ožehavý, Drive, ožehavý problém. Najít rovnováhu mezi tím, kde a jak a v jakým množství to používat pro prostý vnímání světa a kde a jak a v jakým množství to používat pro druhý a kde jak a v jakým množství to využívat čistě ve svůj prospěch. Někdy z toho nemůžu usnout. Uschnout. -
« Re: How to handle it - why that word
vše má svůj smysl a podstatu, ale není vždy všechno tak jak má bejt. To, jak to má či nemá bejt, to je právě nejsilněji ovlivněno analgetiky, analgetiky přání, radosti, smutku ... okamžik, kdy začne jedinec vnímat, že hranice má a nemá bejt byla překročena, to je právě ten přesně daný okamžkik kdy se nelze vrátit na předchozí level (alespoň ne 100%). -
« Re: What ´s Karas?
Já...bych to řekla asi trochu jinak. Že problém není přemejšlení, ale ty analgetika. Všechny věci, kterejma pomocí kterejch se mozog obaluje, aby neviděl, nevnímal, nedocházely mu souvislosti. Problém jsou ty pasti. A největší past je chtění, toužení a strach. -
« Re: How to handle it - why that word
Jistě, že je to velmi komplikovaný. Ale já jsem přesvědčená (neber to za nějakej fatalismus, ale nevím, jak to nějak inteligentně vyjádřit), že všechno, úplně všechno, je vždycky tak, jak má bejt. I když se to nezdá. I když to může bolet. Ale všechny ty věci, jako ztráty a nálezy, mají smysl.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!