Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« SMSky z mozku
Teď se půjdu na chvíli soustředit a budu Ti vysílat telepatické zprávy, abys sem ještě strčil nos, než vyrazíš za obnovováním zdrojů, abych Ti řekla nějaké teplé slovo na cestu. Slyším z chodby podezřelé chichotání, pobíhání po domě a neobvyklý ruch. Neklamné znamení, že se blíží půl šestá, pátek. -
« Re: bankovní radovánky
Všechno musí bejt hotový nejlíp včera a dvakrát. Zajímavé, že se tento systém neuplatňuje též na placení. Drive, jak tady přemejšlím o platební morálce některých subjektů, koukám, že se v mé již tak temné kobce ještě více setmělo. Tohle teda motorkářům na víkend fakt nepřeju. Stromy se ohýbají až k zemi, blesky lítaj na všechny strany. -
« Re: slovo - vadkááá
No, jednou jsem něco podobného (bar na Kamčatce)viděla v tzv. lepší společnosti kdesi na golfu, kam šla poprvé v životě (zjevně naposled), a to z donucení, osoba mě tam provázející, která mě zná od šestnácti let a v životě mě neviděla pít alkohol, byl svědkem, jak jsem si z těch běsů, co se odehrávaly v tom klubu musela sama tři dát. Na ex.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!