Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:55

« Spíš

či bdíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:52

« Re: Soudruh vedoucí

Druhej vedoucí v oddíle 2 je dosazen z důvodu mého laxního vztahu k penězům. Prkatikanti se maj jak prasata v žitě. Jediný, co musej, je pomalu procházet dveřma, když opuští budovu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:48

« Re: Dočasné propuštění

zábavný musí být oddíl 2. Praktikant pro dva vedoucí ...hmm (praktikant to nemá jednoduché) ... oddíl 1 ...praktikant ani vedoucí to nemá jednoduché (vedoucí horší). V této konstelaci se zdá být ideální býti kuchařkou. ... nebo vedoucím vedoucích.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:46

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - nemok

Vlatně si uvědomuju, že jsem o tom četla na bikes.cz....jeden boy tam druhýmu doporučoval nemok z obřích prezervativů. Líčil to vtipně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:45

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - Kůže

ne z kůže, ale...z neoprénu!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:44

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather/nemok

Nemok, to je sice hezký, ale kde je pravá bikerská ortodoxie?
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:43

« V OBI neprší

No, zatímco Ty budeš šťastně moknout, já budu sice v suchu, ale na panáka zralá. Strávím víkend v Hobby marketech mezi sanitárním silikonem, bateriema a maltou. Byl jsi někdy o víkendu v Hobby marketu? Jéslti ano, víš, o čem mluvím. Jestli nebyl - nechoď.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:42

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather

...přesně. Naštěstí někdo (asi ho už nebyvilo studovat systémy pružného uložení mostů) vymyslel věc ... říká se tomu nepromok (případně nemok). Natáhne se přes kůži, na boty a rukavice nandají se návleky a dále se uhání déšť nedéšť. ... nebo si taky člověk nemusí kupovat zrovna oblek z kůže.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:39

Drive, vedoucí jsem já. Nikdy se mi nepodaří vytáhnout tu správnou vizitku pro správnou příležitost. Věčně říkám "Jé, já jsem pitomá, to jsou samý cizí vizitky, mě došly"
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:37

...a proto ty skrumáže motorkářů pod každým nadjezdem a mostem. Někdy ty slabší povahy snad nikam nedojedou, jen dělaj exkurze podmostí.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:36

« Re: SMSky z mozku II.

z leva
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:35

:-)) i vedoucí byli propuštěni, nebo jen praktikanti a pomocná síla v kuchyni :-)) ...jako obvykle, nechceš-li neodpovídej.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:35

levobok - to je symbol něčeho, nebo bouře táhne z leva?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:33

ta kůže je promokavá až to někdy pěkný není. Hlavně úžasně dobře schne... jinými slovy když v sobotu zmokneš, tak ještě v pondělí si užíváš. Skvělé ... zejména v parném létě. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:33

Máme v našem fotografickém kroužku více oddílů. Jeden odíl má pouze vedoucího a praktikanta, druhý oddíl dva vedoucí a praktikanta a třetí oddíl má dohromady i s kuchařkou třináct hlav.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:31

mě se dělá mírně mdlo teďka ... z levoboku, to zase vypadá, že si příroda myslí, že každej motorkář je špindíra a chystá se mu uštědřit sprchu až koupel.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:30

Ta kůže - asi není zcela nepromokavá? Když jsem byla ve Vrbovce, počasí bylo spíše chmurné a vedle mě to zapích chlap na motorce a když si rozepnul budnu, tak se vyvalila až tlaková olfaktorická vlna!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:29

:-)) kolik jich tvoří Tvojí družinu, ... ať si mohu udělat alespoň rámcovou představ, jak veliké třeba mít ohniště :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:27

deštíkem rozhodně ne, ale když někdo vylejvá jeden sud vody za druhým, to pak není zrovna požitek... ale musíme být k sobě tvrdý a jít příkladem.
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:27

« Dočasné propuštění

Vyhnala jsem je domů. V pátek to tady vždycky připomíná pionýrskej tábor. Někdy nejen v pátek.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…