Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - new materiály
Corian je docela brutální převrat v materiálech (DuPont). Používá se takřka všude, i když v oděvnictví pravda ještě ne. Nahrazuje kámen, dřevo, všechny plasty. Je odolnej vůči všemu, má neuvěitelný vlastnosti z hlediska tvarovatelnosti, výdrže, hygieny. Širšímu rozšíření brání značně vysoká cena. Ten výzkum musel holt spolykat kromě spousty let i roční rozpočet menší země. -
« Re: Soudruh vedoucí Soros
Jsem amatér, Drive. Všechno, co vím o financích, jako o Financích, vím z ne příliš čtivých, místy až nesrozumitelných knih, který jse si přečetla. Soros mi poskytl prostředky na studium zcela jiného oboru. Prostřelila jsem se při tom čistě ze zájmu taky k nečemu burzovnímu párkrát, mám na tu celou věc názor, který by Tě jistě nepotěšil. Názor snaživého antitalenta. -
« Re: Soudruh vedoucí
Laxní asi není to pravý slovo. Prostě nejsou v dominantním segmentu mých zájmů. Neumím si o ně říkat, nerada se v nich hrabu, řešit je mi připadá jako ztráta času. Výborně sčítám a násobím - odečítat mi tolik nejde! Jiný jsou prostě na to lepší. Cjetím, co je málo a co je moc, většinou se trefím do toho, kolik kdo unese a co už ne. Ale je to pro mě mor, vymyslím cokoliv, vyřeším cokoliv, ale napsat fakturu SPRÁVNĚ, to je pro mě úkon na hodinu. -
« Re: Soudruh vedoucí
No, není to zcela přesné. Mé fuknce jsou takové kumulované. Jediný, co nedělám, jsou finance a administrativa. Jiní (takřka každý) v tom vynikají mnohem lépe. Dokonce jsem z bezpečnostních důvodů vydala interní nařízení: "žádný originiál žádného dokumentu nesmí nikdy přijít jagu do ruky"
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!