Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:23

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - new materiály

Corian je docela brutální převrat v materiálech (DuPont). Používá se takřka všude, i když v oděvnictví pravda ještě ne. Nahrazuje kámen, dřevo, všechny plasty. Je odolnej vůči všemu, má neuvěitelný vlastnosti z hlediska tvarovatelnosti, výdrže, hygieny. Širšímu rozšíření brání značně vysoká cena. Ten výzkum musel holt spolykat kromě spousty let i roční rozpočet menší země.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:21

« Re: Soudruh vedoucí Soros

jasně
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:20

« Re: Spíš

nemám to rád. Mám rád přímočarost. Chceš něco vědět? Přijď a zeptej se. Dozvíš se odpověď a pak můžem klidně vtipkovat. Lid to ví, ale ne každému se to daří. Zvyky jsou železný košile.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:19

« Re: Soudruh vedoucí

Já to taky většinou říkám rovnou. Ať se mě na to neptaj, že na to mám lidi. Snad se mi ještě nestalo, že bych s tímhle přístupem narazila. Sem tam do toho musím zabrousit, ale vyhejbám se tomu jak čert kříži.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:16

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - Kůže

co je Corain?
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Soudruh vedoucí Soros

Jsem amatér, Drive. Všechno, co vím o financích, jako o Financích, vím z ne příliš čtivých, místy až nesrozumitelných knih, který jse si přečetla. Soros mi poskytl prostředky na studium zcela jiného oboru. Prostřelila jsem se při tom čistě ze zájmu taky k nečemu burzovnímu párkrát, mám na tu celou věc názor, který by Tě jistě nepotěšil. Názor snaživého antitalenta.
  • « 00 Reagovat !

foto

rozumím. Říct si o peníze dělá potíž hodně lidem. Je skvělé když si to člověk uvědomí a dá najevo aby se s ním v této věci moc nepočítalo. Je prospěšné soustředit se na to co umí.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:12

Chá, to známe. Začíná to větou :"Jdu takhle náhodou kolem a vidím, že tady ještě jsi...", pak se dělá jakože nic a žertuje, sem tam prohodí, svěří pár osobních věcí a pak přijde otázka, jen tak mimochodem, jak to vypadá s tím autem.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:10

Obleček na míru z Corianu by jistě vzbudil na srazu senzaci :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:09

Laxní asi není to pravý slovo. Prostě nejsou v dominantním segmentu mých zájmů. Neumím si o ně říkat, nerada se v nich hrabu, řešit je mi připadá jako ztráta času. Výborně sčítám a násobím - odečítat mi tolik nejde! Jiný jsou prostě na to lepší. Cjetím, co je málo a co je moc, většinou se trefím do toho, kolik kdo unese a co už ne. Ale je to pro mě mor, vymyslím cokoliv, vyřeším cokoliv, ale napsat fakturu SPRÁVNĚ, to je pro mě úkon na hodinu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:06

právě se jeden z vedoucích zastavil a s přáním pěkného weekendu se snažil vymámit informaci o termínu jeho nového služebního vozu. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:02

No, není to zcela přesné. Mé fuknce jsou takové kumulované. Jediný, co nedělám, jsou finance a administrativa. Jiní (takřka každý) v tom vynikají mnohem lépe. Dokonce jsem z bezpečnostních důvodů vydala interní nařízení: "žádný originiál žádného dokumentu nesmí nikdy přijít jagu do ruky"
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:02

používá... doplním tajenku : Cordura ... rovněž používané, chrániče z kevlaru, poslední dobou se prosazuje titan. Ad DuPont ... oni vyrábějí všechno. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:00

s těma praktikantama je to všude stejný :-))
    ...jak laxní vztah k penězům ?... "neučila" se snad u Shoroshe ? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:00

Používá se taky Windstopper? A to vlákno, co se nedá propálit (méno nevím, producent pravděpodobně DuPont)...Chemie a vlákna je úžasná věda, která mě fascinuje. Ale už těžko do ní kdy proniknu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:58

Jagu ... vedoucí č 1 v oddíle 2
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:57

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather/nemok

otodoxnost ... to je to co vyznávám, proto taky ty znaky *
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:56

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - nemok

ano, mara. tipuju na Valacha.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:56

goretex is better
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:55

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - nemok

to byl mara... bodrý to moravský boy
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…