Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Hromadný přesun
Chudí, chudí duchem, minority všeho druhu, (ženami počínaje a motorkáři konče) jsou velkým zdrojem zajímavých výdělků. Jen jim vymyslet zboží, zabalit a prodat. Pak ani zima nevadí. To už se dá zorganizovat :-) Co to tak vlastně přesně znamená, streetfighting, BTW? -
« Re: Hromadný přesun
SFD je mocné lákadlo. Vidět světovou elitu ve streetridingu je docela zážitek, proto všechno co má dvě kola, řidítka a jede alespoň na jeden válec bylo v Hradci. Stručná charakteristika: zima, organizátorsky nezvládnuté (jako vždy), lidí mraky, zima, občerstvení špatné (jako vždy), zima, program chabý, zima, 3 jezdecký esa, zima, nehody, zima, ukradené motorky, zima, policie nečinná, zima, zima, zima .... -
« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - new materiály
To jsem teda zvědavá. Jako fakt. Moje přiblbá, přesto zatím nezodpovězená otázka: CO se děje s penězma, který dáme my, daňoví poplatníci státu? Odejdou na nějaký konto, ok. Ale proč zrovna tam? Kdo to rozhod? A co je potom? Asi se tam neválej jen tak, ne? Někam se musej dávat, než se přerozdělej a průběžně spotřebujou? Kam se dávaj? A kdo to vybírá, ty investice? A kontroluje ho někdo? A co se děje s tím, co ty peníze vydělaj? Jasně, první ročník ekonomky, asi. Ale já to nevím. A nikdo, koho znám, na tom není o nic líp. -
« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - new materiály
Brrr. Ruka - noha? Já ještě nikdy. Když jsem si naposled přivodila držkopád na koni, tak jsem měla na mále, ale sádra zatím nikdy. Kromě tý kolize s Cobrou jsem ani nikdy nebourala. To stejně řídil kamarád - motorkář. Ale ani on za to nemoh, i když při frekvenci jeho dopravních nehod nechápu, jak to, že ještě žije. -
« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - new materiály
Moc si to nedovedu představit...jak to v takovým podniku chodí s cashflow. A s návratností invetic, který musej bejt za hranicí mýho finančního chápání. A kde maj třeba peníze, takový DuPont? Do čeho to strkaj? Jo, to mi připomíná otázku, na kterou mi nikdo nedal ještě nikdy odpověď, ale Ty bys moh.