Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:55

« Re: pojem SF

krásný slovo ..."pololétá". Pojem SF ... v podstatě nevysvětlitelné, interpretací. SF slovo vzniklo v Anglii (na tom se shodnou všichni), někdo se nudil... začal jezdit "na hraně"... pár (dost) lidí to nepřežilo. Obrázky jsou pěkné, ale chce to vidět na vlastní oči a pokusit se představit si tento styl v provozu. Totální adrenalin, i sebemenší chyba se krutě trestá, absolutní extáze, šílenství. Prostě "silniční stíhači" . nelze vysvětlit, nutno vidět, ideálně vyzkoušet. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:46

« Re: Hromadný přesun

fukar je spása :-). Ještě, že je na trase z Hradce do Prahy dostatek benzínových stanic. Proklínal jsem (a nejen já) ty, na nichž je osušení rukou po použití wc řešeno pro motorkáře naprosto nepřijatelným způsobem - ručníkem :-)). Na vysoušeče ruku se stála fronta! :-). Rovnice je jednoduchá: 2 minuty pod vysoušečem = alespoň nějaký cit v rukou po dobu potřebnou k ujetí cca 10 km (což moc času není :-) ).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:35

« Re: pojem SF

Pololétá? To jsem viděla na obrázkách. Ale proč to slovo? SF? Jak to vzniklo?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:34

Nevím proč, ale v reakci na tohle mě napadá věta: "Sám sobě nejlepším zákazníkem". Logiku to nemá - ale hrozně se tomu směju.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:33

Nevím proč, ale v reakci na tohle mě napdá věta: "Sám sobě nejlepším zákazníkem". Logiku to nemá - ale hrozně se tomu směju.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:31

Pochopila :-) Ale pro případ zimy jsou tu různá ohřevná zařízení, catrinogvé stany s fukary a podobné :- Fukar - kouzelný termín.
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:29

« 12:15/V.

Ve 12:15 (/V.) odpírala síť poslušnost.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:06

« pojem SF

SF-riding je stav, kdy je fyzické a mentální propojení jezdce se strojem na absolutní úrovni. Navenek se to projevuje tím, že bike v podstatě nejde po dvou kolech :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  11:44

celý systém je založen na minoritách.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  11:43

...zima, organizátorsky nezvládnuté (jako vždy) ... neznamená, že by organizátor měl ovládat počasí :-)) ... konstatování faktu: "zima", konstatování faktu: "nezvládnutá organizace SFD".
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  11:05

Chudí, chudí duchem, minority všeho druhu, (ženami počínaje a motorkáři konče) jsou velkým zdrojem zajímavých výdělků. Jen jim vymyslet zboží, zabalit a prodat. Pak ani zima nevadí. To už se dá zorganizovat :-) Co to tak vlastně přesně znamená, streetfighting, BTW?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  09:29

SFD je mocné lákadlo. Vidět světovou elitu ve streetridingu je docela zážitek, proto všechno co má dvě kola, řidítka a jede alespoň na jeden válec bylo v Hradci. Stručná charakteristika: zima, organizátorsky nezvládnuté (jako vždy), lidí mraky, zima, občerstvení špatné (jako vždy), zima, program chabý, zima, 3 jezdecký esa, zima, nehody, zima, ukradené motorky, zima, policie nečinná, zima, zima, zima ....
  • 00 Reagovat !

foto

24.06.01  21:09

« Hromadný přesun

Práce křížená se zábavou zavála jagu o víkendu na otočku do Plzně. Počasí přející, přesto kritický nedostatek biků on the road. Everybody was streetfighting asi. Ani jedno XJR. Ani jedno Kolečko - Tečka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:41

« Re: SMSky z mozku - bikin´ weather - new materiály

OK, zapij. Taky jim přeju obchodní úspěchy. I tobě! I sobě! Ride like a wind and come back. Celej. Těším.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:39

To jsem teda zvědavá. Jako fakt. Moje přiblbá, přesto zatím nezodpovězená otázka: CO se děje s penězma, který dáme my, daňoví poplatníci státu? Odejdou na nějaký konto, ok. Ale proč zrovna tam? Kdo to rozhod? A co je potom? Asi se tam neválej jen tak, ne? Někam se musej dávat, než se přerozdělej a průběžně spotřebujou? Kam se dávaj? A kdo to vybírá, ty investice? A kontroluje ho někdo? A co se děje s tím, co ty peníze vydělaj? Jasně, první ročník ekonomky, asi. Ale já to nevím. A nikdo, koho znám, na tom není o nic líp.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:39

na biku ... noha, ale ono toho bylo víc. Prozradím v pondělí. Slíbil přátelům zapít jejich obchodní úspěchy. See U soon. Have a nice weekend.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:34

to je někdy lepší si ani nepředstavovat :-)) ... vysvětlím, ale až v po, nebo v ne. Je to na dýl.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:34

Brrr. Ruka - noha? Já ještě nikdy. Když jsem si naposled přivodila držkopád na koni, tak jsem měla na mále, ale sádra zatím nikdy. Kromě tý kolize s Cobrou jsem ani nikdy nebourala. To stejně řídil kamarád - motorkář. Ale ani on za to nemoh, i když při frekvenci jeho dopravních nehod nechápu, jak to, že ještě žije.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:32

Moc si to nedovedu představit...jak to v takovým podniku chodí s cashflow. A s návratností invetic, který musej bejt za hranicí mýho finančního chápání. A kde maj třeba peníze, takový DuPont? Do čeho to strkaj? Jo, to mi připomíná otázku, na kterou mi nikdo nedal ještě nikdy odpověď, ale Ty bys moh.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  18:32

sure. Každý to musí zkusit. V mém případě nejednou, ale na biku jen jednou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…