Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:53

« Re: Hromadný přesun - Rest Room traffic jam

Kontrolovala jsem to na bikes.cz. Zpravodajství ale nebylo z nejpřesnějších.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:50

« Re: explanation: finance ...etc.

k posunu vysvětlení mých otázek? No, neva, já počkám. pro tuto chvíli to znamená, že mizíš? (abych tu necivěla do monitoru a nereloadovala do bezvědomí)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:50

...ale jinak to byla docela dobrá akce.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:49

Pumpy zatím nejsou rozesety co deset km...co pak, když žádná pumpa, žádný fukar? Prekonat sám seba a vytrvať?
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:48

« explanation: finance ...etc.

omlouvám se, dojde k posunu. Vysvětlím a prozradím během týdne.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:47

« Re: On Air 2

Musela jsem si zavřít dveře. Aby nikdo neviděl, jak se tady culím, očka radostí poťouchle lesklá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:45

:-)) představivost dobrá, popis přesný. Nikoho nezajímalo nic jinýho než fukar, cigára (a jiné), nejzmrzlejší do sebe obraceli grog.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:44

Zdar, Drive. Big úsměv.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:43

signal full, battery low :-)) ... zdravim Jagu!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:36

Battery full, Signal low :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:34

« Re: pojem SF

Ježíš, Drivee, nech toho, já jsem hrozně náchylná se nechat vyhecovat k různejm (pro pochopení symbolu otoč hlavu o 90 stupňů a ty závorky trochu blíž k sobě), zase do mě vstoupí ďábel, já se znám! Apage satanas. No, marno, už asi vstoupil. Minimálně podívat se na to někde musím.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:29

Muka obraznosti: bíle vykachlíkované WC, u něj, před ním, v něm fronta podupávajících drsoňů v kůži, zkřehlé pracky zkroucené, tiše čekají, až na ně přijde řada u fukaru :-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  17:27

« On Air

Tak - vysílám.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:55

krásný slovo ..."pololétá". Pojem SF ... v podstatě nevysvětlitelné, interpretací. SF slovo vzniklo v Anglii (na tom se shodnou všichni), někdo se nudil... začal jezdit "na hraně"... pár (dost) lidí to nepřežilo. Obrázky jsou pěkné, ale chce to vidět na vlastní oči a pokusit se představit si tento styl v provozu. Totální adrenalin, i sebemenší chyba se krutě trestá, absolutní extáze, šílenství. Prostě "silniční stíhači" . nelze vysvětlit, nutno vidět, ideálně vyzkoušet. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:46

« Re: Hromadný přesun

fukar je spása :-). Ještě, že je na trase z Hradce do Prahy dostatek benzínových stanic. Proklínal jsem (a nejen já) ty, na nichž je osušení rukou po použití wc řešeno pro motorkáře naprosto nepřijatelným způsobem - ručníkem :-)). Na vysoušeče ruku se stála fronta! :-). Rovnice je jednoduchá: 2 minuty pod vysoušečem = alespoň nějaký cit v rukou po dobu potřebnou k ujetí cca 10 km (což moc času není :-) ).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:35

Pololétá? To jsem viděla na obrázkách. Ale proč to slovo? SF? Jak to vzniklo?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:34

Nevím proč, ale v reakci na tohle mě napadá věta: "Sám sobě nejlepším zákazníkem". Logiku to nemá - ale hrozně se tomu směju.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:33

Nevím proč, ale v reakci na tohle mě napdá věta: "Sám sobě nejlepším zákazníkem". Logiku to nemá - ale hrozně se tomu směju.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:31

Pochopila :-) Ale pro případ zimy jsou tu různá ohřevná zařízení, catrinogvé stany s fukary a podobné :- Fukar - kouzelný termín.
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:29

« 12:15/V.

Ve 12:15 (/V.) odpírala síť poslušnost.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…