Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: pojem SF
Ježíš, Drivee, nech toho, já jsem hrozně náchylná se nechat vyhecovat k různejm (pro pochopení symbolu otoč hlavu o 90 stupňů a ty závorky trochu blíž k sobě), zase do mě vstoupí ďábel, já se znám! Apage satanas. No, marno, už asi vstoupil. Minimálně podívat se na to někde musím. -
« Re: pojem SF
krásný slovo ..."pololétá". Pojem SF ... v podstatě nevysvětlitelné, interpretací. SF slovo vzniklo v Anglii (na tom se shodnou všichni), někdo se nudil... začal jezdit "na hraně"... pár (dost) lidí to nepřežilo. Obrázky jsou pěkné, ale chce to vidět na vlastní oči a pokusit se představit si tento styl v provozu. Totální adrenalin, i sebemenší chyba se krutě trestá, absolutní extáze, šílenství. Prostě "silniční stíhači" . nelze vysvětlit, nutno vidět, ideálně vyzkoušet. :-) -
« Re: Hromadný přesun
fukar je spása :-). Ještě, že je na trase z Hradce do Prahy dostatek benzínových stanic. Proklínal jsem (a nejen já) ty, na nichž je osušení rukou po použití wc řešeno pro motorkáře naprosto nepřijatelným způsobem - ručníkem :-)). Na vysoušeče ruku se stála fronta! :-). Rovnice je jednoduchá: 2 minuty pod vysoušečem = alespoň nějaký cit v rukou po dobu potřebnou k ujetí cca 10 km (což moc času není :-) ).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!